bu ne güzel arkadasım yaaaaaaa iyice depresyona gırim diye mi yapıyosunuz..........
gecenin bi saati geyik yaptık biraz tatlım bnm saçım uzun ya millet beni sevmedi gidicem artık diyodm ööle bi şakalaştıkalıntıların baslarındakı kodlar karısmıs msj yazarken sanırım kübra ve xayx ın msjlar bırbırıne gırmış anlamadım:)))
kızlar bende sınamekı ve yaglara devam edıyım dıyorum gidim bari bemix badem yagı sarmasıklı sampuan:) falan alım.....
Bende varimm kizlarr kendimi bildim bileli saclarim hep kalcamdaydi.bi hevesle bende arkasi kisa onu uzun yaptirdim wictoria modeli ama eve geldigim an pisman oldum sacimin arkalari resmen ensemde:2:.uzatmam lazim hemeeennn eski saclarimi geri istiyorummm hemeeeeennn.nasi yapicaz ben sadece badem yagi kullaniyorum.agran yagini burda arastirip buldum ama alamadim biturlu cikip.napiyoruz kizlar??biseyler deneyipte uzatan oldumu
canım saçların çok uzun diye epey bi tuhaf görenler olucak seni bende ööleama iyi anlıyorm seni bnmde saçım çok olmasada uzundur bnm hedefimde seninkiler kadar olması ve tabi biraz daha uçlarına bakım yapmam gerekiyo sinameki iyi geliyo diye yapıyorm bi taşta 2kuş heefim var bakalım aramıza hoşgeldin..
canım seninki en fena olanıymış ya kalçadaki saç bi anda ensede zor bi durum iyi dayanmışın hemen sinamekiye başlıyosn ve bioblas sarmaşık özlü al bunlarla bi başla olmadı gene tavsiyelerde bulunuruz burdaki kızlarla..sinameki için gerekli olanları filan detaylı olarakda yazarım istersen hadi kolay gelsin..
kızlar ben bemıks katmıyodum kürüme ama artık katmak istiyorum ama bi keresınde bemıks ve sarımsaklı kür yapmıstım 3 ay ıslanınca terleyınce sıcaga cıkınca felaket koktu acaba sadece bemıks ole kokuturmu
hoşbulduk canım sen turplu kürü yapıomusun
yok canım bi dönem yaptım pek bi elişme olmadı belkide üstüne düşmediğim için ööle oldu ama ben hep sinameki yaptım o kadar çok şey eklemeden tarif neyse o şekilde yaptım ve çok güzel sonuçlar aldım şimdi evigen ve bepanten ekledim..yanında bide bioblas sarmaşık özlü kullanıyorum senin yaptığın özel bişiler varmıydı saçın için malum bi boya gelince ööle hızlı uzamıyo biraz hızlandırmam lazım ya senin saç boyunu çok beğendim bende o kadar olsun istiyorum sonra bırakıcam zaten
gecenin bi saati geyik yaptık biraz tatlım bnm saçım uzun ya millet beni sevmedi gidicem artık diyodm ööle bi şakalaştıkama görüyorumki bendende uzun saçlılar varmış bak topikte bide bana diyodunuz ama artık bende fenalaşıyorum
al tatlım al bu kış koka koka gezcek uzatalım diye sonra Allah kerim işimiz olmucak inş..
hımm..direk yağların etkisi olmuş demekki çok güzel bence bemiks ve dediğim gibi bepanten evigen ampullerdende birer tane eklemelsin yada gliserinli bi onarım var onu önereyim sana..bioblas iyi geldi bikaç arkadaşımıza bnm saçlarım çoğaldı ve gür duruyolar eskiye göre ama herkeste aynı etki olmuyo haklısın..canım ben sinameki tatlı badem yağı ve hint yağı ve saf zeytin yağı kattım baska bişi katmadım ama artık bemikstemi katsam diyorum özel bi şampuanda kullanmıyorum bence bioblas pek etkili bi şampuan diil
anladım zaten canım öyle oldugunu:)senı kim sevmez hem neden gıdıcekmışsin tam da senın gıbı böle upuzun saclı birinin önerılerıne ihtıyacımız var bızim...
havalar ıyı gıdıyo bende dedım devam edıyım sınamekıye farkettım kı sınamekıye ara verınce sacımın uzaması durdu hatırlarsan sınamekı yaparken 4 kürden sonra bnm bayagı uzamıstı sacım devam edım bakalım...
canım saçların çok uzun diye epey bi tuhaf görenler olucak seni bende ööleama iyi anlıyorm seni bnmde saçım çok olmasada uzundur bnm hedefimde seninkiler kadar olması ve tabi biraz daha uçlarına bakım yapmam gerekiyo sinameki iyi geliyo diye yapıyorm bi taşta 2kuş heefim var bakalım aramıza hoşgeldin..
canım seninki en fena olanıymış ya kalçadaki saç bi anda ensede zor bi durum iyi dayanmışın hemen sinamekiye başlıyosn ve bioblas sarmaşık özlü al bunlarla bi başla olmadı gene tavsiyelerde bulunuruz burdaki kızlarla..sinameki için gerekli olanları filan detaylı olarakda yazarım istersen hadi kolay gelsin..
hımm..direk yağların etkisi olmuş demekki çok güzel bence bemiks ve dediğim gibi bepanten evigen ampullerdende birer tane eklemelsin yada gliserinli bi onarım var onu önereyim sana..bioblas iyi geldi bikaç arkadaşımıza bnm saçlarım çoğaldı ve gür duruyolar eskiye göre ama herkeste aynı etki olmuyo haklısın..
ayyy yirim seni yirim uğurböcüümsağol ben zaten gidermiyim hiç burda güzel arkadaşlıklarım oldu muhabbet ediyorz destek oluyorz ne güzel birbirimize..evet evet kesinlikle devam etmelisin canım başlarda bırakınca nankörlük ediyo ben 3turmu yapsam diye düşünüyom ya yarın 5.kürü yapıcam ilk tur yılbaşından önce bitiyo 2yede ocakta başlasam gene marta filan rahat ederim gidişata görede 3.ye başlarım belki..ya ama en sonda azmin zaferi diye eklicez fotoları onu dört gözle bekliyom vala hepimiz koyalım foto ilk ve son hali die
Tesekkur ederim canim yardimin icin.ewet cok kotu durumdayim isin kotusu bide guzel kesemediler rezil oldum bu daha beter iste.sinemakiyi daha detayli anlatirsan hemen basliycm soylediklerine
canım gliserinli uygulamanın tarifini verebilirmisin
çok teşekkürler canım :)canım bu kür kontes adlı arkadaşımıza ait kendi topiğinde paylaşmıştı ordan direk alarak burada paylaşıyorum..kontese de teşekkürler burdan
GLıSERıNLı BAKIM
saç uçlarım kurumasın diye yeni başladığım bir kür bu da...
gliserinin nemi hapsetme özelliğinden faydalanarak saç uçlarımızın kurumamasını dolayısı ile de kırılmamasını hedefliyoruz
aktardan alınan gliserin yağı,bebe yağı ve su 3'lüsünden elde ediliyor.
hazırlanışı;
1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
2-3 damla bebe yağı
kullanım sıklığı konusunda özel bir kural yok
ben her gece uyumadan önce saç uçlarıma fıslatıp uyuyorum mesela...gayet memnunum.siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz...
çok teşekkürler canım :)
ayyy yirim seni yirim uğurböcüümsağol ben zaten gidermiyim hiç burda güzel arkadaşlıklarım oldu muhabbet ediyorz destek oluyorz ne güzel birbirimize..evet evet kesinlikle devam etmelisin canım başlarda bırakınca nankörlük ediyo ben 3turmu yapsam diye düşünüyom ya yarın 5.kürü yapıcam ilk tur yılbaşından önce bitiyo 2yede ocakta başlasam gene marta filan rahat ederim gidişata görede 3.ye başlarım belki..ya ama en sonda azmin zaferi diye eklicez fotoları onu dört gözle bekliyom vala hepimiz koyalım foto ilk ve son hali die
bnde senı yirim canım bnm şimdi eşimle gidip ot yag falan alacam başa dönüyoz....
Eki Görüntüle 566868 Eki Görüntüle 566867
işte böle thalia gibi romantık lüle dalga saçlarım olsn...........
seninkiler daha güzel olsun canım yaa dahada güzel olurlar eminim.. dön şekerim dön bu kış napsak kar saçları en güzel aksesuarımız yapıcazampulleri unutma haa gerçi bugünde pazar n.eczane arıcan ama :26:
inşallah:)
gittim şimdi ısıgan otu aldım
jojoba yagı aldım
defne yagı aldım
badem yagı aldım
benım bemıx im daha var bıtmedı ama yetmez daha almam lazım sınamekı de var şimdilik sınamekıyı yapıcam yaglı karısımda yapıcam ama tarıf degıştırmek ıstıyorum
bakalım birazdan oğlumu uyutup arastırırım.....
çayı duydunuz mu bıldıgımız sıyah cay saca çok ıyı gelıyomus....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?