Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yaptıgın herseyı yaz...ya da duydugun ne varsa paylas....

sizler sayesinde gaza geldim bakımlara devam ediyorum
bugün resimde çektim duştan sonra güzelce
bir ay sonrayı iple çekiyorum

birbirimizi hep bööle etkileyip gidicez bu çok iyi oldu bak öbürtürlü kendimiz yapmaya kalsaydık ohooo

saçlarım çok kısa olsaydı anca kendi başıma yapabilrdm
şimdi uzunluğu normal ama burda uzun saçlı bayanları görünce dayanamıyorum

saçlarım çok kısa olsaydı anca kendi başıma yapabilrdm
şimdi uzunluğu normal ama burda uzun saçlı bayanları görünce dayanamıyorum

bende ööle valla saçımı kestirmenin binbir pişmanlığıyla bi sinir bi hırsla yapardım şimdide isteğime ulaşmak için yapıyorum ama bak benden daha fenası da varmış svsaşkım isimli üye arkadaşımız bende diyorumki o boy olsa tamam herkesin bi hedfi var işte kraliçem :))inş hepimiz ulaşırız..

saçlarım uzuyacak ondan süphem yokta
düzleştirici kullanıyorum şu an hiç kırığım yok ama kırılmasını engellemek içinde bir ürün bulursak tamamdır

saçlarım uzuyacak ondan süphem yokta
düzleştirici kullanıyorum şu an hiç kırığım yok ama kırılmasını engellemek içinde bir ürün bulursak tamamdır

canım evet yaa..bende o mucize buluşun peşindeyim..
bulur bulmaz paylaşıcam burda..
daha doğrusu faydasını hissedince paylaşıcam diyim yoksa şimdi biçok ürün var..

canım evet yaa..bende o mucize buluşun peşindeyim..
bulur bulmaz paylaşıcam burda..
daha doğrusu faydasını hissedince paylaşıcam diyim yoksa şimdi biçok ürün var..

ben banyoda elidorun kremini kullanıyorum yumuşacık yapıyor
çıkıncada glissin durulanmaya spreylerinden birini kullanıyorum sıvılaştırılmış keratin içerir yazıyor
birde gliserin var tabi

ek olarak bu hafta zeytinyağına başlıcam uçlar için

e bu durumda hiç kırığın yoksa hemen foto istiyom
nirilerdesin sen yahu kaç saattir yoğun bi araştırma içindeyim
hemen ekle canım hemen

hemen ekle canım hemen

canım ya mesela bende sinamekili kürü yaptıktan sonra 3-4 gun asırı bı bas agrısı oluo sızdede oluomu

hemen ekle canım hemen

duştan çıktıktan sonra sçlarımı ördüm canım yarın okula giderken açıp düzlicem yarın koysam olur mu?

bılmıyorumkı olabılır ama ben normaldede sacımı kurutmam :) normalde bısı olmuo

canım ya mesela bende sinamekili kürü yaptıktan sonra 3-4 gun asırı bı bas agrısı oluo sızdede oluomu
evet tatlım ıslak olduğundan oluyo bikerede başını sararak dene bakalım..

duştan çıktıktan sonra sçlarımı ördüm canım yarın okula giderken açıp düzlicem yarın koysam olur mu?

canım yok ya saçını dememiştim aslında
şu kullandığın ürünleri dedim gerçi elidor tamam da gliss e bi bakıym
bu arada bende elseve in sarı şişede olan anti breaking olanı kullanma kararı aldım
şampuan maske vs hep içinde..elseve bi ara iyi gelmişti bana umarım yine ööle olur
burdanda paylaşırım..

arkadaslar ıslak beklıyosunuz sinüzıt falan olmus olabılırsınız allah korusun kürü yapınca poset yada strec fılmle sarıyoruzya sonra kafanıza bı fön tutun sıcak posetın üstünden sonrada havlu ya da tülbentle sarın ki üşütmeyın malum soguk oluyo artık havalar....

bılmıyorumkı olabılır ama ben normaldede sacımı kurutmam :) normalde bısı olmuo

bende hiç saç kurutma makinesi kullanmam ama sinameki yaptığmz zaman saçın doğal olarak kurumasınıda önlüyoruz yukardan topuz yaparak yada streç filmle sararak

bende şimdi aldıgım yaglarla bi karısım yapıp sac diplerımden uçlarına kadar vıck vıck sürdüm.. sabah yıkıycam beklerım ıyıce etkı etsın...
zeytınyagı jojoba defne bademyagı çamterbntn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…