arkadaslar ıslak beklıyosunuz sinüzıt falan olmus olabılırsınız allah korusun kürü yapınca poset yada strec fılmle sarıyoruzya sonra kafanıza bı fön tutun sıcak posetın üstünden sonrada havlu ya da tülbentle sarın ki üşütmeyın malum soguk oluyo artık havalar....
evet tatlım ıslak olduğundan oluyo bikerede başını sararak dene bakalım..
canım yok ya saçını dememiştim aslında
şu kullandığın ürünleri dedim gerçi elidor tamam da gliss e bi bakıym
bu arada bende elseve in sarı şişede olan anti breaking olanı kullanma kararı aldım
şampuan maske vs hep içinde..elseve bi ara iyi gelmişti bana umarım yine ööle olur
burdanda paylaşırım..
bende şimdi aldıgım yaglarla bi karısım yapıp sac diplerımden uçlarına kadar vıck vıck sürdüm.. sabah yıkıycam beklerım ıyıce etkı etsın...
zeytınyagı jojoba defne bademyagı çamterbntn...
estağfurullah canım arkadaşım sizlerde bana çok destek olup moral verdiniz..hiç bi şi yapmadan beklemeye karar veren ben XAYX in sayesınde yenıden baslıyorum ciddi diyorum ben caydım dedım olmaz dedi saolasın arkadasım küçük bi ümitle tekrar basladım.......
Eki Görüntüle 567006 Eki Görüntüle 567007
bunlar işte bıde gliserinl bakım suyu yaptım ek olarak
not:gliss pek okunmuyor. üstünde kolay kırılan uzun saçlara özel
anında etki ile kolay tarama ve kırılma karşıtı koruma yazıyor
sabaha kadar bekleyınce bı yan etkısı olmasın canım
estağfurullah canım arkadaşım sizlerde bana çok destek olup moral verdiniz..
hem ne güzel bööle bi konunun altında birleşmişiz ööle sonuç almadan nereye dur bakalım daha saçları savurucaz miletin yüzüne doğru
çoookk tşk ederim bu ay aylık alışverişim epey kabarık gözüküyo şimdiden
sinameki malzemelerim bitti onlar yenilenicek
senin tavsiye ettiklerin alınacak + elseve in seti + bakım yağı yine sen sölemiştin :)
ve bilimum yağlaarrr
aa ve tabi ampuller hiç unuturmuyum sizi
canım rica ederim sinameki için malzemelerimiz
1 tutam sinameki otu
1 tatlı kaşığı tatlı bademyağı
1 bemiks ampul
yapılışıda şöyle..
sinamekini tarifte 1çay bardağı demiş ama o çook fazla oluyo o yüzden otu ıslatıp birazda üstüne çıkacak şekilde suda kaynatıyoruz biraz demlenecek daha sonra süzüp suyunu kullnıyoruz ılıklaştıktan sonra bademyağını ve bemikside içine ekliyoruz..saç diplerini ayırarak bu karışımı sürüp 2 3saat kadar beklettikten sonra yıkıyoruz..eski bi parfüm şişen varsa onda kullanmanı tavsiye ederim daha basit oluyor..başlarda bööle yap daha sonraları hint yağı vbde katabilirsin bizde devamlı bişiler ekleyerek yapmaya çalışıyoruz..gelişmleri bizlerle paylaş canım bekliyoruz kolay gelsin..
evet ya stok etmek lazım bademyağını 250cc lik aldıydım epey gitti valla şurup şşesindende büyük
benimde bemiks ve badem yağı alıncak
Tesekkurler canimm cook saol yalnuz bi sorum daha var sinameki otunu nerden bulabilirim?bemiks ampulude?vb ne?
sabaha kadar bekleyınce bı yan etkısı olmasın canım
yok canım olmuyo yan etkısı 3 aydır her hafta yapıyorum ben yag karısımı yaglar uzatmıyo ama çok güzel oluyo saç gerçek bi bakım oluyo.........
yok canım olmuyo yan etkısı 3 aydır her hafta yapıyorum ben yag karısımı yaglar uzatmıyo ama çok güzel oluyo saç gerçek bi bakım oluyo.........
senden öreniceğim çoookkk şey var böcüümm çookk
bana bakım için yağlar yetmiyiii bazen yaa
ama bugün konuştuğumuz şu çay meselesi maydnozlu bi kürde geçiyodu sanırsam oda bakım amaçlıydı dur bulayımda buraya ekleyeyim..
canım bende sabah sacımı ısırgan otuyla duruluycam da otlar da bana bakım yapıyo gıbı hiç gelmıyo hanı insan bi şeye şartlanır ya bende de bu var nedense.......
o da senin içinden gelen ses tabi uğurum yaa dikkate almak lazım
bide burdada herşey herkeste farklı sonuç verdiğiiçin olumsuz şeyler görebiliyoruz o da etkiliyo
mesela bende ısırganın durulamada kullanıldıı zaman zarar verdiğini duymuştum saça ama
işte ne derece doğru kime göre doğru her bünye farklı şekerim bizde napacağımızı şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?