Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ya hem sanki kafam terleyince daha iyi nüfuz edecekmiş gibi bi his var bende

he tamam kız o kolaymş o zaman dur ekliyorum

hiç bi şi yapmadan beklemeye karar veren ben XAYX in sayesınde yenıden baslıyorum ciddi diyorum ben caydım dedım olmaz dedi saolasın arkadasım küçük bi ümitle tekrar basladım.......

Eki Görüntüle 567006 Eki Görüntüle 567007

bunlar işte bıde gliserinl bakım suyu yaptım ek olarak

not:gliss pek okunmuyor. üstünde kolay kırılan uzun saçlara özel
anında etki ile kolay tarama ve kırılma karşıtı koruma yazıyor

Son düzenleyen: Moderatör:

sabaha kadar bekleyınce bı yan etkısı olmasın canım

hiç bi şi yapmadan beklemeye karar veren ben XAYX in sayesınde yenıden baslıyorum ciddi diyorum ben caydım dedım olmaz dedi saolasın arkadasım küçük bi ümitle tekrar basladım.......
estağfurullah canım arkadaşım sizlerde bana çok destek olup moral verdiniz..
hem ne güzel bööle bi konunun altında birleşmişiz ööle sonuç almadan nereye dur bakalım daha saçları savurucaz miletin yüzüne doğru

çoookk tşk ederim bu ay aylık alışverişim epey kabarık gözüküyo şimdiden
sinameki malzemelerim bitti onlar yenilenicek
senin tavsiye ettiklerin alınacak + elseve in seti + bakım yağı yine sen sölemiştin :)
ve bilimum yağlaarrr
aa ve tabi ampuller hiç unuturmuyum sizi

benimde bemiks ve badem yağı alıncak

Tesekkurler canimm cook saol yalnuz bi sorum daha var sinameki otunu nerden bulabilirim?bemiks ampulude?vb ne?

benimde bemiks ve badem yağı alıncak
evet ya stok etmek lazım bademyağını 250cc lik aldıydım epey gitti valla şurup şşesindende büyük canım sende ondan al bi ampul kalsın geriye her seferinde uraşma
Tesekkurler canimm cook saol yalnuz bi sorum daha var sinameki otunu nerden bulabilirim?bemiks ampulude?vb ne?

aaa evet yaa ben yazarkende eklicektim yanına onu ama unutmuşum pardon..
bademyağı ve sinameki otu aktardan alınıyo
bemiks ampulde eczaneden alınıyo..
badem yağını sölediğim gibi 250cclik alırsan sende daha rahat edersin canım..
kolay gelsin güzel uzatmalar hepimize..

evet onu sen daha öncede söylemiştin canım aklımda alıdğım zaman büyük b oy alacağım

yok canım olmuyo yan etkısı 3 aydır her hafta yapıyorum ben yag karısımı yaglar uzatmıyo ama çok güzel oluyo saç gerçek bi bakım oluyo.........

senden öreniceğim çoookkk şey var böcüümm çookk
bana bakım için yağlar yetmiyiii bazen yaa
ama bugün konuştuğumuz şu çay meselesi maydnozlu bi kürde geçiyodu sanırsam oda bakım amaçlıydı dur bulayımda buraya ekleyeyim..

ya kızlar bu arada barcelino yağıda çok iyiymiş topiğide var
bu saydığımız çoğu yağ onun içinde alıp onuda mı denesek komple yağ olduk valla

canım bende sabah sacımı ısırgan otuyla duruluycam da otlar da bana bakım yapıyo gıbı hiç gelmıyo hanı insan bi şeye şartlanır ya bende de bu var nedense.......

canım bende sabah sacımı ısırgan otuyla duruluycam da otlar da bana bakım yapıyo gıbı hiç gelmıyo hanı insan bi şeye şartlanır ya bende de bu var nedense.......

o da senin içinden gelen ses tabi uğurum yaa dikkate almak lazım
bide burdada herşey herkeste farklı sonuç verdiğiiçin olumsuz şeyler görebiliyoruz o da etkiliyo
mesela bende ısırganın durulamada kullanıldıı zaman zarar verdiğini duymuştum saça ama
işte ne derece doğru kime göre doğru her bünye farklı şekerim bizde napacağımızı şaşırdık

konunun tamamını okudum konu sahıbı soruları bıle cvplamamş çok da aklıma yatmadı zaten.........

he valla napacagımızı şaşırdık sabah kahvaltıdan sonra artan çayı da kafama dökem bari bi bu kaldıydı olmadı artık tereyağı sürecem arkadaslar......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…