konunun tamamını okudum konu sahıbı soruları bıle cvplamamş çok da aklıma yatmadı zaten.........
he valla napacagımızı şaşırdık sabah kahvaltıdan sonra artan çayı da kafama dökem bari bi bu kaldıydı oladı artık tereyağı sürecem arkadaslar......
benide durduran bu oluyo işte yaa
gerçi iyi geldi diyincede hemen atlamamk lazım
ama hiçkimse iyi veya kötü dememişki bizde deneyip görelim
neyse biz bildiğimiz yoldan ilerleyelim en iysi canım..
ben yatıyom arkadaslar çok uykum var oğlum uyumusken bende uyuyum hadı ıyı geceler sabah görüşürüz.... çok sevıyom sızı......
konunun tamamını okudum konu sahıbı soruları bıle cvplamamş çok da aklıma yatmadı zaten.........
saçlarım uzuyacak ondan süphem yokta
düzleştirici kullanıyorum şu an hiç kırığım yok ama kırılmasını engellemek içinde bir ürün bulursak tamamdır
Konu sahibi benim ama calistigim icin butun sayfalari okumam bile imkansiz elmden geldgnce cevaplanmams sorulara yanit veriyorm ama zaten herkes birbirne yardmci oluyr sagolsnlar.
evet ya stok etmek lazım bademyağını 250cc lik aldıydım epey gitti valla şurup şşesindende büyükcanım sende ondan al bi ampul kalsın geriye her seferinde uraşma
aaa evet yaa ben yazarkende eklicektim yanına onu ama unutmuşum pardon..
bademyağı ve sinameki otu aktardan alınıyo
bemiks ampulde eczaneden alınıyo..
badem yağını sölediğim gibi 250cclik alırsan sende daha rahat edersin canım..
kolay gelsin güzel uzatmalar hepimize..
sabah bi güzel hazıranladım çıktım evden otobüse bindim burnuma tuaf bi koku geliyor yumurta kokusu bu . ara ara estikçe burnumun direği sızlıyor Allah'ım sabah sabah biri çiğ yumurta içti galiba diyorum atkımı burnuma tıkadım . Neyse yol bitti indim otobüsten yok hala kokuyor dedim üstüme sindi bu koku geldim işyerine yok hala kokuyor üstüme parfümü boca ettim . yok gitmio üstümde yumurtamı kırıldı diyorum kıyafetin sağını solunu inceledim yok . sonradan dannnnkkkkk etti kafama akşam sinemaki yapıcaktım badem yağım yoktu bende zeytinyağı yumurta sarısı bakımı yapmıştım saçlarıma sonra yıkayıp yattım .hahah halime üzülsem mi ağlsammı bilmiyorum kokuyorummmmm akşam olsa eve gitsemde yıkasam kafamı tekrar
http://www.kadinlarkulubu.com/yipra...nmis-saclar-icin-kurdenedim-sonuc-harika.html
uğurbööcüüm topik bu gir bakem
kızlar buyrun onarım amaçlı bi topik
canım rica ederim inş al hemen kullanmaya başlada faydasını gör..bu kış kendimizi bu işe adadık bahara harika saçlar istiyoruz.. :)Cook tesekkur ediyorum canimmm en yakin zamanda temin edip basliyorum saol ins etkide gorurumde uzar kurtulurum bu halden
yaa canım çok üzüldüm bidaha başına gelmez inş.. sinamekindede aynı durum oluyodu bemiksten dolayı bigün yağmura yakalandım bendende vitamin kokuları yükseldi ama şimdilerde yok sanki bilemedim :26: demekki senin 2defa filan yıkaman lazım..lavanta yağıda iyi olur aslında şampuanda filan kokusuda çok etkilidir istersen bir de onu dene..sabah bi güzel hazıranladım çıktım evden otobüse bindim burnuma tuaf bi koku geliyor yumurta kokusu bu . ara ara estikçe burnumun direği sızlıyor Allah'ım sabah sabah biri çiğ yumurta içti galiba diyorum atkımı burnuma tıkadım . Neyse yol bitti indim otobüsten yok hala kokuyor dedim üstüme sindi bu koku geldim işyerine yok hala kokuyor üstüme parfümü boca ettim . yok gitmio üstümde yumurtamı kırıldı diyorum kıyafetin sağını solunu inceledim yok . sonradan dannnnkkkkk etti kafama akşam sinemaki yapıcaktım badem yağım yoktu bende zeytinyağı yumurta sarısı bakımı yapmıştım saçlarıma sonra yıkayıp yattım .hahah halime üzülsem mi ağlsammı bilmiyorum kokuyorummmmm akşam olsa eve gitsemde yıkasam kafamı tekrar
Kızlar ben ısırganlı suyla duruluyorum saçlarımı. Annem maydanoz alırken araya ısırgan da kaynamış tazesi. Oraya kenara koydum bak al kullan dedi. Tabi yanına kurumuş maydanozları da koymuş. Ben de ayırt edememişim. Maydanozu al kaynat sen onu da saçına dök.Gerçi kokusu rengi farklıydı anneme sordum o da ısırgan dedi bilmiş bilmiş
Döktüm çıktım nası kazık gibi olmuş saclarım. Tarayamadım. O kadar zor tarandı ki sormayın. Tabi ben hala farkında değilim.Neyse yattım kalktım aman yarabbi o nası bi yağlanmadır 1 gecede sanırsın yağ küpüne girmişim gece Ve uçları da çok kuruydu. Kıtır kıtır ediyodu resmen oynarken. Aynı zamanda felaket bi kaşıntı tabi sonrası da kepek. Sonradan aklıma geldi ben başka bişey mi döktüm kafama dedim. Gittim anneme sordum maydanoz kaynatmışsın dedi. Bilmiyorum burdaki gibi karışımla ne olur ama tek maydanoz suyunu dökmeyin aman
Canım nerdeyse 1.5 aydır kullanıyorum ben. Dökülmeyi azaltsın diye kullanıyorum ben uzatma amaçlı değildi başlarken. Dökülmeyi de azalttı saçlarımı da yumuşattı. Bakalım ilerde kötü bi etki olursa bırakırım artıkcanım rica ederim inş al hemen kullanmaya başlada faydasını gör..bu kış kendimizi bu işe adadık bahara harika saçlar istiyoruz.. :)
yaa canım çok üzüldüm bidaha başına gelmez inş.. sinamekindede aynı durum oluyodu bemiksten dolayı bigün yağmura yakalandım bendende vitamin kokuları yükseldi ama şimdilerde yok sanki bilemedim :26: demekki senin 2defa filan yıkaman lazım..lavanta yağıda iyi olur aslında şampuanda filan kokusuda çok etkilidir istersen bir de onu dene..
evet canım ya ztn şu topik pek yatmadı aklımıza kürün karışıklığı bi tarafa olumlu bi sonuç bile yok hadi o neyse uygulayan kişi hiçbişi dememiş..
bu arada ısırganıda tek başına durulama suyu olarak kullanınca zarar veriyo die biliyorum..aman dikkat
Kızlar ya benim saçım ince telli :/ .. Uzarmı belime kadar ? ?
uzar canım nie uzamasın benmde ööle ama ince telli olması mesele değil saçların sağlıklı ve çok olması daha önemli aslında
ama bizler gibi kürlere bakımlara bi başla bakalım iyi gelir canım belkide uyguladığın bişiler vardır bilemedim ama
büyük bi hevesle yap kürlerini uzadıktan sonra gürleşirde inş..
..kolay gelsin..
mavi su denedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?