Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tahmin ettiğim gibi..
yapısı benimki gibi olabilir bnm saçımda uzadıkça çoğalıyo sanki:26:
canım uygulamalara devam sinameki gürleştirip çoğaltacaktır ekstra sarımsaklı şampuanda ullanabilirsin yeni saçlar çıkarsın die..
saç kırıkları için dün o kadar ürün önerdim xayx e birde üstüne kırığım yok dedim
bugün resim çektm koyarım birazdan yorum yprsnz kızlar saçlarım hakkında
hiç yorum yapmamı şekerim koy resim ben beğenmiştim senin saçlarını :)

denemedim ya
onun fön için iyi geldiğini düzleştiriciye fayda etmediğini duymştum
evet yaa bende kullandım zatne çok etkisi yok kokusunu veriyo ve belki biraz uçlarda kırık varsa onu yatıştırıyo
ama düzleştirici için aman diyeyim su olduğu için direk yakıyo sesi duyarsınız zaten
büyük resim nasıl ekleniyyor ?

büyük resim derken kraliçem :26:
msj yazdığın kısımdan eklentilerden girip eklemiyonmu

eklentilerden ekleyince küçük ekleniyor ya üstüne tıklayp büyütmen gerekiyor
ama ben görüyorum büyük haliyle ekleyenler var

kızlar bende bi yarım saat önce 5.kürümü yaptım şuan kafamda ööle yazıyorm
ama kozmik bakım günü gelmişken yarında bi bakım yapayım istedim
aklımda bi tarif var bi bakın ya saçlarımı biliyosnz sizlerde bana iyi gelirmi
en önemliside uçlardaki yıpranmalara
tarifim bu
ortalama bir su bardağı süt, bir çay bardağı sirke, 1 çorba kaşığı bal ve 1 yada 2 yumurta (beyazıyla birlikte)+zeytinyağı

eklentilerden ekleyince küçük ekleniyor ya üstüne tıklayp büyütmen gerekiyor
ama ben görüyorum büyük haliyle ekleyenler var

bende ordan yapmıştım bnmkilerde iyi duruyodu fena sayılmaz işte :26:
bişi olmaz ya yanına not düşersin tıklayın ööle bakın diye

Tamam canm o zaman :))

teşekkür ederiim :)
8 kür sinameki sonunda şampuanıma doğum kontrol hapı katmayı düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ufak bir alışverişe çıktım geldim. sıvı e vitamini aldım, bir sonraki kürümde az bişi de ondan katıcam elimde kalmazsa saçlar iyidir.

Alexuscum, gercekten dedigin gibi yurt disinda da varmis sinameki. Dun bir hint internet shop undan buldum sinameki ve 1 kg aldim . Bir sure yeter herhalde:) yarin basliyorum bende, bir sampuanima bemix, bugday yagi , e vitamini, hint yagi. badem yagi, kakao yagi, cam terebendi ve sarmisak koydum. Ilk bu sampuanla yikayacagim ikinci normal bir sampuanla ve sinamaki kurunu yapacagim bakalim nasil bir degisiklik olacak

ahahhaha 1 kilo mu? 7 ceddine yeter bir kilo sinameki
hayırlı uğurlu uzun saçlı olsun

teşekkür ederiim :)
8 kür sinameki sonunda şampuanıma doğum kontrol hapı katmayı düşünüyorum

rica ederimm :)
bende bu turu bitirip bi foto koyayım bakalım ne durumdayım..
canım hapı katıp kullanırsan burdada paylaş etkilerini bende merakta kaldım ama başıma iş açmak istemiyorum tüylendirir filan sarışınım diye az buz faydasını gördüm bari berbat etmeyim
bu arada dinlenme döneminde hep şu uçları düzeltici bakımlarımımı yapsam boş durmasam diyorm olur mu acep :26:
ya bu arada bnm maskeme niye kimse bişi demiyo yapayım mı yarın..bişiler söleyin kızlar saçlarımı biliyonuz gördünüz burdan

ahahhaha 1 kilo mu? 7 ceddine yeter bir kilo sinameki
hayırlı uğurlu uzun saçlı olsun

Ne bileyim canim ya aldim anca yeter diye:).. demek cok olmus istersen sana da yollarim yani:) Haftada dort gun yapsam cok mu olur acaba?

ne maskesi ben bilmiyorum
çok dikkatli kullanırsam sorun olmaz diye düşünüyorum. bu yağlı otlu bakımlar çok sıkıyo beni ya şampuana katılan birşey olursa çok iyi olcak

haftada 4 bana çok geldi valla, ben 2 bile yapmıyorum normalde. bu hafta kozmik gün diye 2 kere gibi olacak. çok da yağlandırır kafanı o kadar sık yaparsan bence.

ben de forumu karıştırdım biraz, benim kafam biraz yağlanır gibi oldu, gözenekleri açmak ve saçı arındırmak için karbonat kullananlar varmış. ben de yarın karbonatlı şampuanlicam bakalım. gözenekler tıkandıkça saçın uzaması da yavaşlıyormuş.

Ne bileyim canim ya aldim anca yeter diye:).. demek cok olmus istersen sana da yollarim yani:) Haftada dort gun yapsam cok mu olur acaba?

ohohhh:::) sarmisak, karbonat, maya, dogum kontrol hapi, daha neler neler kullanilyor. bende arada mayayla sac maskesi yapmayi dusunuyorum. bakalim diger ayin basinda belli bie uzama ve toparlanma cogalma elde edebilecek miyim.

ne maskesi ben bilmiyorum
çok dikkatli kullanırsam sorun olmaz diye düşünüyorum. bu yağlı otlu bakımlar çok sıkıyo beni ya şampuana katılan birşey olursa çok iyi olcak
ya kozmik bakıma uydum canm bugün sinamekimi yaptım yarında şöle bi oarım amaçlı maske yapayım dedim bi tarif bulmuştum onu diyorm..önceki sayfalarda

ohohhh:::) sarmisak, karbonat, maya, dogum kontrol hapi, daha neler neler kullanilyor. bende arada mayayla sac maskesi yapmayi dusunuyorum. bakalim diger ayin basinda belli bie uzama ve toparlanma cogalma elde edebilecek miyim.

canm evet bende maya maskesi düşündüm ama
yapılışı nasıl daha önce cildim için uygulamıştım saç için nasıl yapabiliriz

doğrusunu söylemek gerekirse onarım amaçlı yapılanların işe yaramadığını düşünüyorum ben
kırık olduktan sonra onu onarmak düzeltmek mümkün değil zaten
kestirmekten başka çare yok
sadece önlemek için birşyler yapabiliriz dye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…