saç kırıkları için dün o kadar ürün önerdim xayx e birde üstüne kırığım yok dedim
bugün resim çektm koyarım birazdan yorum yprsnz kızlar saçlarım hakkında
tahmin ettiğim gibi..Saçlarım çok sayılmaz ama çokda az değil yani.. Tipik ince telli saç modeli
Uyguluyorum hindistancevizi yağı ve sinameke kürüne başladım ama daha çok yeni..
Hiç belime kadar uzatmamıştım, bi kere heveslenmiştim yıllar önce uzamadı ya bi yere kadar uzadı ondan sonra uzamadı, hiç bakım yapmıyordum ama o zaman .. Şimdi yapıyorum ya belki uzayabilir.. bilmiyorum
hiç yorum yapmamı şekerim koy resim ben beğenmiştim senin saçlarını :)saç kırıkları için dün o kadar ürün önerdim xayx e birde üstüne kırığım yok dedim
bugün resim çektm koyarım birazdan yorum yprsnz kızlar saçlarım hakkında
evet yaa bende kullandım zatne çok etkisi yok kokusunu veriyo ve belki biraz uçlarda kırık varsa onu yatıştırıyo
denemedim ya
onun fön için iyi geldiğini düzleştiriciye fayda etmediğini duymştum
büyük resim nasıl ekleniyyor ?
eklentilerden ekleyince küçük ekleniyor ya üstüne tıklayp büyütmen gerekiyor
ama ben görüyorum büyük haliyle ekleyenler var
canım benım bu konunun sahıbı sen oldugunu ben bılıyorum zaten sana demedım ben xayx orda baska bı konuyu sölemişti o konuyu okudum aklıma yatmadı konu sahıbı cvp vermemiş dıye ona söledim sen yoksa hemen hergun gırıyosun bu konuya sana dermıyım hiç:)))
canım saçların çok güzel..
istediğin boya geldiğinde ekstra bişi yapmana da gerek kalmıcak çünkü ööle bozuk kesimli filanda değil
kullandığın ürünlerde işe yaramış gerçekten saç uçların çok sağlıklı..
sağlam adımlarla ilerliyosn arkadaşım devam etçç
ufak bir alışverişe çıktım geldim. sıvı e vitamini aldım, bir sonraki kürümde az bişi de ondan katıcamelimde kalmazsa saçlar iyidir.
Alexuscum, gercekten dedigin gibi yurt disinda da varmis sinameki. Dun bir hint internet shop undan buldum sinameki ve 1 kg aldim . Bir sure yeter herhalde:) yarin basliyorum bende, bir sampuanima bemix, bugday yagi , e vitamini, hint yagi. badem yagi, kakao yagi, cam terebendi ve sarmisak koydum. Ilk bu sampuanla yikayacagim ikinci normal bir sampuanla ve sinamaki kurunu yapacagim bakalim nasil bir degisiklik olacak
teşekkür ederiim :)
8 kür sinameki sonunda şampuanıma doğum kontrol hapı katmayı düşünüyorum
ahahhaha 1 kilo mu? 7 ceddine yeter bir kilo sinameki
hayırlı uğurlu uzun saçlı olsun
rica ederimm :)
bende bu turu bitirip bi foto koyayım bakalım ne durumdayım..
canım hapı katıp kullanırsan burdada paylaş etkilerini bende merakta kaldım ama başıma iş açmak istemiyorum tüylendirir filan sarışınım diye az buz faydasını gördüm bari berbat etmeyim
bu arada dinlenme döneminde hep şu uçları düzeltici bakımlarımımı yapsam boş durmasam diyorm olur mu acep :26:
ya bu arada bnm maskeme niye kimse bişi demiyo yapayım mı yarın..bişiler söleyin kızlar saçlarımı biliyonuz gördünüz burdan
Ne bileyim canim ya aldim anca yeter diye:).. demek cok olmus istersen sana da yollarim yani:) Haftada dort gun yapsam cok mu olur acaba?
Ne bileyim canim ya aldim anca yeter diye:).. demek cok olmus istersen sana da yollarim yani:) Haftada dort gun yapsam cok mu olur acaba?
haftada 4 bana çok geldi valla, ben 2 bile yapmıyorum normalde. bu hafta kozmik gün diye 2 kere gibi olacak. çok da yağlandırır kafanı o kadar sık yaparsan bence.
ben de forumu karıştırdım biraz, benim kafam biraz yağlanır gibi oldu, gözenekleri açmak ve saçı arındırmak için karbonat kullananlar varmış. ben de yarın karbonatlı şampuanlicam bakalım. gözenekler tıkandıkça saçın uzaması da yavaşlıyormuş.
ya kozmik bakıma uydum canm bugün sinamekimi yaptım yarında şöle bi oarım amaçlı maske yapayım dedim bi tarif bulmuştum onu diyorm..önceki sayfalarda
ne maskesi ben bilmiyorum
çok dikkatli kullanırsam sorun olmaz diye düşünüyorum. bu yağlı otlu bakımlar çok sıkıyo beni yaşampuana katılan birşey olursa çok iyi olcak
ohohhh:::) sarmisak, karbonat, maya, dogum kontrol hapi, daha neler neler kullanilyor. bende arada mayayla sac maskesi yapmayi dusunuyorum. bakalim diger ayin basinda belli bie uzama ve toparlanma cogalma elde edebilecek miyim.
ya kozmik bakıma uydum canm bugün sinamekimi yaptım yarında şöle bi oarım amaçlı maske yapayım dedim bi tarif bulmuştum onu diyorm..önceki sayfalarda
canm evet bende maya maskesi düşündüm ama
yapılışı nasıl daha önce cildim için uygulamıştım saç için nasıl yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?