Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de sinamekimi yapmıştım, kozmik günleri kaçırmayayım diye maya yapayım diyorum ama eşim evde olacak, çok mu kötü kokar onun derdindeyim. az bişi süt ılıtıp içine bir kaşık maya eklemeyi düşündüm.

yawww ne oldu anlamıyorummmmmmm bir tembellik var üzerimdeee ...
elimi kaldırmak istemiyorummmm sonraada uzun saçları düşününceeeee offff offfff ne edecem bennn yaaaa

Bir paket kuru mayayi bir kaba koyuyoruz uzerine, sicak su dokup karistiriyoruz istersen yumurta sarisida koyabilirsin yada sadece kuru maya . Bir saat bekletiyorsun sac diplerine surdukden sonra biraz masaj yapiyor ve sacini havlu yasa stresle kapatiyorsun canim:) birde avokdo maskesi cok iyi geliyormus saclara bir arkadasim kullaniyormus. badem yagi, hint yagi zeytin yagi esit olculerde ve avokado, yumurta sarisi ve bal bunlarin karisimdan bir maske hazirlayip sac diplerine suruyorsun bunda da bir iki saat bekliyrsun. Cok faydasi varmis hizli uzamaya bende deneyecegim:)

Bir paket kuru mayayi, bir kaba koyuyorsun ve uzerine sicak su dokuyorsun. Istersen yumurta sarisida ekliyebilirsin. Sac diplerine masajla suruyorsun. Boneleyip bir saat bekletiyorsun. Birde avokado maskesi var , bir arkadasim yapiyormus ve cok memnun kalmis sacin hizli uzamasi icin. Bir avokado, zeytin yagi, badem yagi, hint yagi esit olculerde olacak. Yumurta sarisi, bal karistirilip ayni sekilde sac diplerine surulecek. Bir yada iki saat bekleteceksin. Bende deneyecegim sonuclari paylasirim:)

Son düzenleme:

Karbonatı nası kullanacaksın açıklayabilir misin??:26:
Ya da hangi başlıkta olduğunu söyler misin ben bakayım. Hangisi kolayına gelirse artık

hangi konudaydı hatırlamıyorum ama ben avucuma tek kullanımlık şampuan döküp 1 tatlı kaşığı karbonatla karıştırıp şampuanlamayı düşünüyorum. bir kaç dakika da tutarım herhalde saçımda.

Karbonatı nası kullanacaksın açıklayabilir misin??:26:
Ya da hangi başlıkta olduğunu söyler misin ben bakayım. Hangisi kolayına gelirse artık

canım evet ööle ama ben kestirmemeye tövbe ettim kırık aldırmaya die çıkıp küt bi saçla dönmek istemiyorum..
sinameki çook rahatlattı..yarında güzel bi maske yapmak istiyorum ve aylık alışverişime çıkar çıkmazda senin kullandığın şu ürünlerden alıcam bakalım artık..
yawww ne oldu anlamıyorummmmmmm bir tembellik var üzerimdeee ...
elimi kaldırmak istemiyorummmm sonraada uzun saçları düşününceeeee offff offfff ne edecem bennn yaaaa
hadi tatoşşş kalk saçlarımız çook güzel olucak..hazır sonuç alıyon devamınıda getirmelisin..

canım çook tşk ederim yarın ilk iş uygulucam bu maskeyi..evet şu avakadoyu duydum amma malzeme çok nedense alabilecek olmama rağmen gözüm korktu bide nedense bu tip kürler bi an aklıma gelir ve evde bulunmayan bişiler varsa içinde hemen soğurum ama senin dediğin kürü yapıcam bu arada saç diplerine uyguluyoz tmm ama uçlara? ben özelliklede bunun için yapıcam kürü saçlarımın beslenmesini istiyorum da..

ya karbonatı ben zararlı diye duymuştum sanki kararlımısın sen kullanmakta alexus :26:

Rica ederim canim:) yarin uygula bakalim , bende resim yuklemeye calisicagim yarin uygulamalardan once. evet sac diplerine masaj yaparak uyguluyorsun, uclara surmuyorsun. Uclara ben bazen cok kurursa baby oil suruyorum cok hafif sac islakken kullaniyorum.

tamam canım yarın denicem..
evet foto bekliyorm kesinlikle..şu bebek yağını bende denicem gliserinle birlikte kullanılan bi kür var uçlara
şu gliserini bi bulsam hemen başlıcam..bakalım

rapunzel kızlarımız bugün saçlarını ihmal ettiler galiba

ben de bugün karbonat yaptım. önce saçımı bir kez şampuanladım, sonra 1 tatlı kaşığı karbonatı bir miktar şampuanla karıştırdım, karıştırırken köpürmeye başladı zaten. azar azar alıp saç diplerime doğru köpürttüm. 2 dakika falan saç diplerime masaj yaptım karbonatlı şampuanla. saçlarım daha şampuanı akıtmadan gıcırdamaya başladı pek severim. saç diplerimde yanma veya dökülme falan olmadı. üstüne 1 kez de yılan yağlı şampuanımla yıkadım. yarın kozmik gün olduğu için yağlı bakım yapayım diyordum ama şimdi gözenekleri açtım ya, bir kaç gün hava alsın diye düşündüm, hafta sonuna yaparım bakımımı da artık.

merhaba hanımlarr
ben bugün yağ karışımı uygulayacağım
acaba diyorum içine yumurta kırsam mı ?
deneyen var mıı

merhaba, ben yıllar önce yumurta zeytinyağ yapardım. sinamekiyle yumurta yapanı okuduğumu hatırlamıyorum ama konabilir de. sadece sarısını tabii ki. çıkarması biraz zordur ve koku yapar. biliyorsundur belki ama eğer koymaya karar verirsen önce mutlaka soğuk suyla akıtmalısın, sonra bir de soğuk şampuan, sonra sıcak suyla yıkayabilirsin saçlarını.

merhaba hanımlarr
ben bugün yağ karışımı uygulayacağım
acaba diyorum içine yumurta kırsam mı ?
deneyen var mıı

sinameki ile yumurta değil canım yağ karışımı içine yumurtadan bahsetmiştim
kokuya hiç dayanamam ya
birde yarın sevgilimle buluşursam çok kötü olur
tek yağda sürmek istemiyorum ne katılabilr ki içine başka

bir diş sarmısağı rendeleyip az zeytinyağı ile biraz ısıtıp, süzüp kullanabilirsin. havuç haşlayıp suyunu kullanabilirsin. hmmm aklıma bunlar geldi.

kızlar bende saç uzatmaya başlıcam saçımı 4-5 gün ara ile iki defa kazıdım şimdi az çıkmasını bekliyorum 2 gun oldu 2. kazıdığım. 3. kazıcam. ama 2. den sonra bakıma başladım. yani şöyle bende herşey organik olmak kaydı ile zeytinyağı işlenmemiş aktarlardan bulabilirsiniz ve organik yani köylü sarımsağı köylü ppazarından bulabilirsiniz markettekilere güvenmiyorum ben. sarımsakları rendeleyip zeytin yağına attım bir kaç gün bekledi. her akşam saçıma uyguluyorum 4-5 saat sonra yıkayıp yılan yağı uyguluyorum 1-2 saat sonra zeytinyağlı defne sabunu ile yıkıyorum. bioblas sarmaşık özlü sipariş verdim az uzasın onunla devam edicem :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…