ya kozmik bakıma uydum canm bugün sinamekimi yaptım yarında şöle bi oarım amaçlı maske yapayım dedim bi tarif bulmuştum onu diyorm..önceki sayfalarda
canm evet bende maya maskesi düşündüm ama
yapılışı nasıl daha önce cildim için uygulamıştım saç için nasıl yapabiliriz
ya kozmik bakıma uydum canm bugün sinamekimi yaptım yarında şöle bi oarım amaçlı maske yapayım dedim bi tarif bulmuştum onu diyorm..önceki sayfalarda
haftada 4 bana çok geldi valla, ben 2 bile yapmıyorum normalde. bu hafta kozmik gün diye 2 kere gibi olacak. çok da yağlandırır kafanı o kadar sık yaparsan bence.
ben de forumu karıştırdım biraz, benim kafam biraz yağlanır gibi oldu, gözenekleri açmak ve saçı arındırmak için karbonat kullananlar varmış. ben de yarın karbonatlı şampuanlicam bakalım. gözenekler tıkandıkça saçın uzaması da yavaşlıyormuş.
Karbonatı nası kullanacaksın açıklayabilir misin??:26:
Ya da hangi başlıkta olduğunu söyler misin ben bakayım. Hangisi kolayına gelirse artık
hangi konudaydı hatırlamıyorum ama ben avucuma tek kullanımlık şampuan döküp 1 tatlı kaşığı karbonatla karıştırıp şampuanlamayı düşünüyorum. bir kaç dakika da tutarım herhalde saçımda.
canım evet ööle ama ben kestirmemeye tövbe ettim kırık aldırmaya die çıkıp küt bi saçla dönmek istemiyorum..
doğrusunu söylemek gerekirse onarım amaçlı yapılanların işe yaramadığını düşünüyorum ben
kırık olduktan sonra onu onarmak düzeltmek mümkün değil zaten
kestirmekten başka çare yok
sadece önlemek için birşyler yapabiliriz dye düşünüyorum
hadi tatoşşş kalk saçlarımız çook güzel olucak..hazır sonuç alıyon devamınıda getirmelisin..yawww ne oldu anlamıyorummmmmmm bir tembellik var üzerimdeee ...
elimi kaldırmak istemiyorummmm sonraada uzun saçları düşününceeeee offff offfff ne edecem bennn yaaaa
Bir paket kuru mayayi bir kaba koyuyoruz uzerine, sicak su dokup karistiriyoruz istersen yumurta sarisida koyabilirsin yada sadece kuru maya . Bir saat bekletiyorsun sac diplerine surdukden sonra biraz masaj yapiyor ve sacini havlu yasa stresle kapatiyorsun canim:) birde avokdo maskesi cok iyi geliyormus saclara bir arkadasim kullaniyormus. badem yagi, hint yagi zeytin yagi esit olculerde ve avokado, yumurta sarisi ve bal bunlarin karisimdan bir maske hazirlayip sac diplerine suruyorsun bunda da bir iki saat bekliyrsun. Cok faydasi varmis hizli uzamaya bende deneyecegim:)
hangi konudaydı hatırlamıyorum ama ben avucuma tek kullanımlık şampuan döküp 1 tatlı kaşığı karbonatla karıştırıp şampuanlamayı düşünüyorum. bir kaç dakika da tutarım herhalde saçımda.
ya karbonatı ben zararlı diye duymuştum sanki kararlımısın sen kullanmakta alexus :26:
sık kullanmak zararlıymış evet, 2 ayda bir falan diyordu. ben de 1 kere denicem bakalım.
canım evet ööle ama ben kestirmemeye tövbe ettim kırık aldırmaya die çıkıp küt bi saçla dönmek istemiyorum..
sinameki çook rahatlattı..yarında güzel bi maske yapmak istiyorum ve aylık alışverişime çıkar çıkmazda senin kullandığın şu ürünlerden alıcam bakalım artık..
hadi tatoşşş kalk saçlarımız çook güzel olucak..hazır sonuç alıyon devamınıda getirmelisin..
canım çook tşk ederim yarın ilk iş uygulucam bu maskeyi..evet şu avakadoyu duydum amma malzeme çok nedense alabilecek olmama rağmen gözüm korktu bide nedense bu tip kürler bi an aklıma gelir ve evde bulunmayan bişiler varsa içinde hemen soğurum ama senin dediğin kürü yapıcam bu arada saç diplerine uyguluyoz tmm ama uçlara? ben özelliklede bunun için yapıcam kürü saçlarımın beslenmesini istiyorum da..
Rica ederim canim:) yarin uygula bakalim , bende resim yuklemeye calisicagim yarin uygulamalardan once. evet sac diplerine masaj yaparak uyguluyorsun, uclara surmuyorsun. Uclara ben bazen cok kurursa baby oil suruyorum cok hafif sac islakken kullaniyorum.
merhaba hanımlarr
ben bugün yağ karışımı uygulayacağım
acaba diyorum içine yumurta kırsam mı ?
deneyen var mıı
sinameki ile yumurta değil canım yağ karışımı içine yumurtadan bahsetmiştimmerhaba, ben yıllar önce yumurta zeytinyağ yapardım. sinamekiyle yumurta yapanı okuduğumu hatırlamıyorum ama konabilir de. sadece sarısını tabii ki. çıkarması biraz zordur ve koku yapar. biliyorsundur belki ama eğer koymaya karar verirsen önce mutlaka soğuk suyla akıtmalısın, sonra bir de soğuk şampuan, sonra sıcak suyla yıkayabilirsin saçlarını.
sinameki ile yumurta değil canım yağ karışımı içine yumurtadan bahsetmiştim
kokuya hiç dayanamam ya
birde yarın sevgilimle buluşursam çok kötü olur
tek yağda sürmek istemiyorum ne katılabilr ki içine başka
teşekkür ettimmbir diş sarmısağı rendeleyip az zeytinyağı ile biraz ısıtıp, süzüp kullanabilirsin. havuç haşlayıp suyunu kullanabilirsin. hmmm aklıma bunlar geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?