Kizlar bende ekledim saclarimi, ama bende cok katlar var bir once katlari duzeltmeliyim uclari cok incelmis cunku. Duzelttirdikten sonra tekrar ekleyecegim resim.Bugun ilk sinameki kurunu Eki Görüntüle 568349 yaptim.
saçların gür ve sağlıklı görünüyor valla, dediğin gibi en uçtan bi 5cm falan aldırmak lazım, hadi hayırlı uzun saçlar
Kizlar bende ekledim saclarimi, ama bende cok katlar var bir once katlari duzeltmeliyim uclari cok incelmis cunku. Duzelttirdikten sonra tekrar ekleyecegim resim.Bugun ilk sinameki kurunu Eki Görüntüle 568349 yaptim.
ugurbocugu , aslinda bir aydir duzlestiriyorum onceden onu fircali kurutma makinamla yapiyordum. Bu yuzden uclar kotu oldu. Artik bu surecte kesimden sonra yikayip kendi halinde kurutacagim, bakalim birkac ay sonra nasil olacak:)saçlarını sanırım çok düzlestırıyosun sacların çok güzel diplerın saglıklı görünüyo ama uçlar fena olmuş uçlardakı kesılmesı gereken kızımlar zaten görünüyo ve 5 cm kesılse emin ol bi tutam sac etmez çünkü en uçtakı saçlar sivri sivri azıcık........
alexus kimler katıldı canım yarışmaya?
1 hazirana kadar foto koymycam ben bugun banyodan önce ısırgan otu kaynattım cıkarken onu döktüm sacıma bekledım bıraz sonra hafıften durular gibi yaptım çıktım sacımı sarı sular biraz gitsin diye gıj gıj edıyo cıkınca sonra kuruyunca gıcırdaması gitti yapan var mı bunu...
neyse bı de ben sıze şeyi sorucam bu dogum kontrol hapı sac uzatıyomu yanı ezıp şampuana katsak? yada ben d k hapıyla korunmayı düşünüyorum baslamadım daha dr adetının ılk günü baslıycaz dedi baslasammı sacım uzar mı bı ara sucb sölemıştı hatırlarsanız....
Saçların gercekten guzel gozukuyor bence uclarndaki yipranmalar diplere dogru ilerlemeden kestirmelisin en kisa katin omuzlarinda gozukuyor. uclarindan bencede aldir daha saglikli uzar diye dusunuyorum.
alexus kimler katıldı canım yarışmaya?
1 hazirana kadar foto koymycam ben bugun banyodan önce ısırgan otu kaynattım cıkarken onu döktüm sacıma bekledım bıraz sonra hafıften durular gibi yaptım çıktım sacımı sarı sular biraz gitsin diye gıj gıj edıyo cıkınca sonra kuruyunca gıcırdaması gitti yapan var mı bunu...
neyse bı de ben sıze şeyi sorucam bu dogum kontrol hapı sac uzatıyomu yanı ezıp şampuana katsak? yada ben d k hapıyla korunmayı düşünüyorum baslamadım daha dr adetının ılk günü baslıycaz dedi baslasammı sacım uzar mı bı ara sucb sölemıştı hatırlarsanız....
yarışmaya katılıyor musun şekerim
geçen hafta ölçtük saçlarımızı, 1 haziranda karşılaştırıcaz
Katiliyorum canimbenide alin araniza bende kestirip olceyim .Birinci ne kazanak?
tesekkurler sucb, omuzlarda percemler var yuzum yuvarlak oldugu icin daha iyi gidiyor bana. Uclardan bes parmak alindimi daha iyi olur herhalde.
Benimde saclarim incelmisti senin gibi cabuk kirilmaya basladi ve koklere kadar kirigim vardi bu yuzden bellermdeki saci omuzlarmda kestirdim gec kalma derm :)
bende katılıyım mı yarışmaya
birincinin saçları en uzun olacak, daha ne olsun
Dogru en buyuk hediye:) senin sac olcun nedir su anda, ve diger katilanlarin herkez verdimi olculeri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?