nasıl ölçüyoruz ki ben ölçemem kendim :44:ver bakalım saçının ölçüsünü o zaman
nasıl ölçüyoruz ki ben ölçemem kendim :44:
yarın kardeşime ölçtürüp versem olur mu
canım saçların çok hoş 1 2parmak aldır sadece..küre devam :)Kizlar bende ekledim saclarimi, ama bende cok katlar var bir once katlari duzeltmeliyim uclari cok incelmis cunku. Duzelttirdikten sonra tekrar ekleyecegim resim.Bugun ilk sinameki kurunu Eki Görüntüle 568349 yaptim.
şeker güzel kokulu yağlarından varsa onlardan kullan istersen..olmadı bikere daha yıkarsın..yağ karışımının içine bi yumurta sarısı koydum kokarsa koksun napıyım ya
yıkıcam 2 saat sonra
cuma günüde sinameki günüm
laylaylom
alexus kimler katıldı canım yarışmaya?
1 hazirana kadar foto koymycam ben bugun banyodan önce ısırgan otu kaynattım cıkarken onu döktüm sacıma bekledım bıraz sonra hafıften durular gibi yaptım çıktım sacımı sarı sular biraz gitsin diye gıj gıj edıyo cıkınca sonra kuruyunca gıcırdaması gitti yapan var mı bunu...
neyse bı de ben sıze şeyi sorucam bu dogum kontrol hapı sac uzatıyomu yanı ezıp şampuana katsak? yada ben d k hapıyla korunmayı düşünüyorum baslamadım daha dr adetının ılk günü baslıycaz dedi baslasammı sacım uzar mı bı ara sucb sölemıştı hatırlarsanız....
nasıl ölçüyoruz ki ben ölçemem kendim :44:
yarın kardeşime ölçtürüp versem olur mu
alexus kimler katıldı canım yarışmaya?
1 hazirana kadar foto koymycam ben bugun banyodan önce ısırgan otu kaynattım cıkarken onu döktüm sacıma bekledım bıraz sonra hafıften durular gibi yaptım çıktım sacımı sarı sular biraz gitsin diye gıj gıj edıyo cıkınca sonra kuruyunca gıcırdaması gitti yapan var mı bunu...
neyse bı de ben sıze şeyi sorucam bu dogum kontrol hapı sac uzatıyomu yanı ezıp şampuana katsak? yada ben d k hapıyla korunmayı düşünüyorum baslamadım daha dr adetının ılk günü baslıycaz dedi baslasammı sacım uzar mı bı ara sucb sölemıştı hatırlarsanız....
mecitefendinin saç bakım yağı şeker gibi kokuyor çok güzel
yumurta kokusunu duymadım bile ki ben koku konusunda çok hassasımdır
yıkadım şimdi saçımı biraz zor oldu
saçlarım kurucak gibi oldu ama kremlerle hallettim şu an yumuşacıklar
Ugurbocuuu, bende dogum kontrol haplarinin ezilip sampuana koyuldugunda saci uzattigini duymustum ama denemedim. Benim sampuanimda hersey var zatenbir dk haplari eksik:) ben onceden dogum k haplariyla korunuyordum sac uzamasina bir etkisi olmadi bende . Normal herzamanki gibi uzatiyordu.
evt durulaman gerekiyor canımevet ya bende ilk iş ondan alıcam ay başını bekliyom :)
ya canım bu arada senin şu elidor yıkama istiyomu yoksa banyo sonrası mı sürüyosn reklamdada gördüm ama aynımı bilemedim :26:
merhaba kizlar ben geldim.
eczanede sinameki buldum evde bioxcin ´in b-vitamin ampülleri vardi baska ne lazim kürü yapmak icin?
merhaba kizlar ben geldim.
eczanede sinameki buldum evde bioxcin ´in b-vitamin ampülleri vardi baska ne lazim kürü yapmak icin?
bı tutam sıamekıyı yarım yada bır cay bardagı suda kaynatıp içine ılıyınca 1 bemıx yanı b vıtamını ve bı yemek kasıgı kadar badem yagı koyuyosun....
zarifinci selam nasılsın
bugün çok işim var seni takip edemiyciğim
bi selam verip kaçiciim :)
hatta verdim yani hoşçakaaal:)
sonra sacima sürüp nekadar bekletiyorum? ve normal sacimi yikiyorum dimi?
sacın uzadıgı bı dönem olurmus bı de dökülme dönemı saclarım bu ara uzamıyoya dökülme fazla yok dökülmüyo ama çok sönük duruyo ögrencıyken bole olmustu da dr a gıtmiştim korkup sacım dökülmedıgı halde bı tutam duruyodu zinco hap yazmıstı sacımı da uzatmıştı o hap aynı zamanda da çogaltmıştı acaba kullansammı yine......
sonra sacima sürüp nekadar bekletiyorum? ve normal sacimi yikiyorum dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?