Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben arka ortadan bir tutam alıp kendim ölçmeye çalıştım, gerçi her seferinde ölçü uzalıp kısalıyor yaklaşık bir ölçü işte.
ne zaman ölçersen artık, beratti de kestirdikten sonra ölçecek

nasıl ölçüyoruz ki ben ölçemem kendim :44:
yarın kardeşime ölçtürüp versem olur mu

Kizlar bende ekledim saclarimi, ama bende cok katlar var bir once katlari duzeltmeliyim uclari cok incelmis cunku. Duzelttirdikten sonra tekrar ekleyecegim resim.Bugun ilk sinameki kurunu Eki Görüntüle 568349 yaptim.
canım saçların çok hoş 1 2parmak aldır sadece..küre devam :)
yağ karışımının içine bi yumurta sarısı koydum kokarsa koksun napıyım ya
yıkıcam 2 saat sonra
cuma günüde sinameki günüm
laylaylom
şeker güzel kokulu yağlarından varsa onlardan kullan istersen..olmadı bikere daha yıkarsın..

ayyy ısırganda bişi mi ben güya bugün maske günüydü diye muzla bademyağı vardı onu yaptım yapmaz olaydım açılmak bilmedi saçlar.. ama sanki toplamışda biraz saçımı bilemedim yıpranmalara karşı yaptıydım :26:
canım bu arada içmeni bilmem de şampuana katınca çok uzatıyomuş tabi herkese deişik sonuç verebilir :44: ama şampuana katarasan yıkadığında değil vücuduna yüzüne bile gelmemesi lazım tüylenme oluyo biliosn..bende elimdeki şu yoğun kür bakım işini bititrisem belki denicem..hayırlısı hepimiz için

mecitefendinin saç bakım yağı şeker gibi kokuyor çok güzel
yumurta kokusunu duymadım bile ki ben koku konusunda çok hassasımdır
yıkadım şimdi saçımı biraz zor oldu
saçlarım kurucak gibi oldu ama kremlerle hallettim şu an yumuşacıklar

nasıl ölçüyoruz ki ben ölçemem kendim :44:
yarın kardeşime ölçtürüp versem olur mu

ensede olan saç daha uzun die ordan bitane koparıp ölçücen canım ööle duymuştum ama
bende beceremedim uraşamıcam ölçmekle
nasılsa foto ekliyom siz beni yönlendirirsiniz yaa

Ugurbocuuu, bende dogum kontrol haplarinin ezilip sampuana koyuldugunda saci uzattigini duymustum ama denemedim. Benim sampuanimda hersey var zatenbir dk haplari eksik:) ben onceden dogum k haplariyla korunuyordum sac uzamasina bir etkisi olmadi bende . Normal herzamanki gibi uzatiyordu.

evet ya bende ilk iş ondan alıcam ay başını bekliyom :)
ya canım bu arada senin şu elidor yıkama istiyomu yoksa banyo sonrası mı sürüyosn reklamdada gördüm ama aynımı bilemedim :26:

Tesekkurler xayx:) daha iyidiler ama duzlestiriciyle bu hale getirdim:) iki parmak kesim yeterli mi diyorsun oyle olsun fazla kisalmasin:)

hımm anladım canım zaten yan etkılerınden dolayı içmekte kararsızdım sinirlilik faln gbı ama sacımın uzaması pahasına bıraz karar verır gıbı olmustum d k hapıyla korunmaya herkes tüylenme yapıyo kıl yapımı vücutta hızlanıyo ne demiş bnde faydası olur mu acep dedıydım istemem o zaman sampuana katarım belki.........

evet ya bende ilk iş ondan alıcam ay başını bekliyom :)
ya canım bu arada senin şu elidor yıkama istiyomu yoksa banyo sonrası mı sürüyosn reklamdada gördüm ama aynımı bilemedim :26:
evt durulaman gerekiyor canım

merhaba kizlar ben geldim.

eczanede sinameki buldum evde bioxcin ´in b-vitamin ampülleri vardi baska ne lazim kürü yapmak icin?

sacın uzadıgı bı dönem olurmus bı de dökülme dönemı saclarım bu ara uzamıyoya dökülme fazla yok dökülmüyo ama çok sönük duruyo ögrencıyken bole olmustu da dr a gıtmiştim korkup sacım dökülmedıgı halde bı tutam duruyodu zinco hap yazmıstı sacımı da uzatmıştı o hap aynı zamanda da çogaltmıştı acaba kullansammı yine......

merhaba kizlar ben geldim.

eczanede sinameki buldum evde bioxcin ´in b-vitamin ampülleri vardi baska ne lazim kürü yapmak icin?

bı tutam sıamekıyı yarım yada bır cay bardagı suda kaynatıp içine ılıyınca 1 bemıx yanı b vıtamını ve bı yemek kasıgı kadar badem yagı koyuyosun....

zarifinci selam nasılsın
bugün çok işim var seni takip edemiyciğim
bi selam verip kaçiciim :)
hatta verdim yani hoşçakaaal:)

bı tutam sıamekıyı yarım yada bır cay bardagı suda kaynatıp içine ılıyınca 1 bemıx yanı b vıtamını ve bı yemek kasıgı kadar badem yagı koyuyosun....

sonra sacima sürüp nekadar bekletiyorum? ve normal sacimi yikiyorum dimi?

selam kızlar topicten takip ettiğim kadarıyla sacınıza çok şey uyguluyosunuz yanı ısınıze karısmak ıstemem ama bu saçınızı daha çok yorar bide bu kadar kafanıza takmayın cm cm ölçmeyin oluruna bırakın bi bakmıssınızkı daha güzel uzamıs

sonra sacima sürüp nekadar bekletiyorum? ve normal sacimi yikiyorum dimi?

canım hayır sakın 3 4saat filan bekletme ilk defa yapıyosn belliki dökülme olur ki ztn ilk olduğu için başlarda çok az olabilir dökülme..
ben kaç yıldır arada sırada ööle yapardım ilk defa olması gerektiği sayıda yapıyorum yani 8kür 2hafta dinlenme şeklinde
ona rağmen hala daha çok bekletirsem bendede tek tük dökülme oluyo..
tarifte yarım saat 1saat diyo sende 1saat tut ve yıka bence.. kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…