Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tesekkür ederim cnm. zaten ben 3-4 saat bekletmem. bu hafta baslicam kismet olursa

uğurböcüüm çok fazla ilaca takviyey filan verme bence kendini ondansa şampuanına çamterebendin filan kat
bide şu kür olaylarımız hafifleyince sarımsaklı şampuan yaparız kendimize ha ne dersin ?

hatırlar gibi oldum sanki :26: ama gidişatta önemli benimde her gün ekleyesim var valla
belki kendim farketmem burdan farkedip sölerle diye :)

anliyorum seni gülüm, banada sacimin uzadigini söylediklerine havalara ucuyorum sevincten

Kızlar merhaba ben bu sinamekiyi 3. Kez yaptım bu pazar fön çektirdim saçlarım çok kurudur normalde 4 gün yıkamiyim yağlanmaz ama bugün saçlarıma dikkat ettimde çok yağlı sizdede yağlanma oldumu ??

Kızlar merhaba ben bu sinamekiyi 3. Kez yaptım bu pazar fön çektirdim saçlarım çok kurudur normalde 4 gün yıkamiyim yağlanmaz ama bugün saçlarıma dikkat ettimde çok yağlı sizdede yağlanma oldumu ??

Hic dikkat etmedim ben ama icinde yag oldugu belki tam temizlenmediginden olmuş olabilir. Her gun dusa girdigim icin farketmedim hic ben :)

nasılsınız kızlar
bugün bakım yapan var mı
ben birşey yapmadım bugün
zaten acayip bir baş ağrm var

yağlı bakımları azaltmayı düşünüyorum saçım zaten yağlı iyice yağlanmaya başladı yaa:26:

yağlı bakımları azaltmayı düşünüyorum saçım zaten yağlı iyice yağlanmaya başladı yaa:26:

haklısın zaten bişileri yağlarla yapa yapa saça yağ kazandırdık şimdi iycede yağlayınca hiç çıkmaz oldu:26:
o değilde ben dün çok basit bi kür yaptım ilk başlarda sinirlendim ama iyi geldi..
yıpranmalar için yaptım sölimmi saa yap sende

söyle kız
birde soruyo söliyim mi diye

kızlar merhaba ben bu sinamekiyi 3. Kez yaptım bu pazar fön çektirdim saçlarım çok kurudur normalde 4 gün yıkamiyim yağlanmaz ama bugün saçlarıma dikkat ettimde çok yağlı sizdede yağlanma oldumu ??

kızlar bana cvp verecekmisiniz

bendede çok yağlanma oluyor bununla ilgili uyguladığın farklı birşey varmı ? Yoksa tamamen yağlı bakımları bırakmayımı düşünüyorsun ?

bendede çok yağlanma oluyor bununla ilgili uyguladığın farklı birşey varmı ? Yoksa tamamen yağlı bakımları bırakmayımı düşünüyorsun ?
ben haftada bir sinameki
haftada bir yağ karışımı yapıyorum.
birde şampuanıma çam terebentin kattım.
hangisi yağlanma yapıyor tam olarak bilemiyorum ki
gerçi hergün duş aldığım için bir sorun oluşturmuyor

bende 10. sinameki kürümü yaptım şu anda kafamda..
hava soguk kar yagıyor..
ben daha kafama bişiler fısfıslamakla meşgulüm.....

çam terebentın kurutuyo yaglandırmıyo yaglı bakımlar yaglandırıyo bi gunden fazla duramassınız yaglı bakım yapan arkadaslar çünkü agırlık oluyo sacta aksama yaglanıyo zaten de herkesın dedıgı gıbı hergün banyo yapıyoruz bn bi gün duramam yaa sacımı yıkamadan bı de dıyolar sacı kendı yagında bı ıkı gun bekletmelıymış nasıl olcak o..

ben saçımı 2 günde bir yıkıyorum, saçlarım ne kuru ne yağlı. kürlerden sonra hafif yağlanma oldu ama hala 2 günde bir yıkamak yeterli geliyor, hatta zorlarsam 3. günü de idare eder, öyle yağlı görünmüyor 2. günün sonunda da. yağlı saçlar için şampuan kullanılsa acaba iyi gelir mi yağlanmaya karşı?

bende yıkamadan duramam hiç
akşam çok yorgunsam sabah erken kalkıp yıkarım okula gitmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…