canım hayır sakın 3 4saat filan bekletme ilk defa yapıyosn belliki dökülme olur ki ztn ilk olduğu için başlarda çok az olabilir dökülme..
ben kaç yıldır arada sırada ööle yapardım ilk defa olması gerektiği sayıda yapıyorum yani 8kür 2hafta dinlenme şeklinde
ona rağmen hala daha çok bekletirsem bendede tek tük dökülme oluyo..
tarifte yarım saat 1saat diyo sende 1saat tut ve yıka bence.. kolay gelsin..
tesekkür ederim cnm. zaten ben 3-4 saat bekletmem. bu hafta baslicam kismet olursa
rica ederim :)
başla inşallah faydasını sende göreceksin..
bizler gibi fotoda paylaş ilerki zamanlarda cnım..
paylasirim tabiki zaten saclarimin simdiki halini yüklemistim buraya
hatırlar gibi oldum sanki :26: ama gidişatta önemli benimde her gün ekleyesim var valla
belki kendim farketmem burdan farkedip sölerle diye :)
Kızlar merhaba ben bu sinamekiyi 3. Kez yaptım bu pazar fön çektirdim saçlarım çok kurudur normalde 4 gün yıkamiyim yağlanmaz ama bugün saçlarıma dikkat ettimde çok yağlı sizdede yağlanma oldumu ??
nasılsınız kızlar
bugün bakım yapan var mı
ben birşey yapmadım bugün
zaten acayip bir baş ağrm var
yağlı bakımları azaltmayı düşünüyorum saçım zaten yağlı iyice yağlanmaya başladı yaa:26:
söyle kızhaklısın zaten bişileri yağlarla yapa yapa saça yağ kazandırdık şimdi iycede yağlayınca hiç çıkmaz oldu:26:
o değilde ben dün çok basit bi kür yaptım ilk başlarda sinirlendim ama iyi geldi..
yıpranmalar için yaptım sölimmi saa yap sende
kızlar merhaba ben bu sinamekiyi 3. Kez yaptım bu pazar fön çektirdim saçlarım çok kurudur normalde 4 gün yıkamiyim yağlanmaz ama bugün saçlarıma dikkat ettimde çok yağlı sizdede yağlanma oldumu ??
yağlı bakımları azaltmayı düşünüyorum saçım zaten yağlı iyice yağlanmaya başladı yaa:26:
ben haftada bir sinamekibendede çok yağlanma oluyor bununla ilgili uyguladığın farklı birşey varmı ? Yoksa tamamen yağlı bakımları bırakmayımı düşünüyorsun ?
bende yıkamadan duramam hiççam terebentın kurutuyo yaglandırmıyo yaglı bakımlar yaglandırıyo bi gunden fazla duramassınız yaglı bakım yapan arkadaslar çünkü agırlık oluyo sacta aksama yaglanıyo zaten de herkesın dedıgı gıbı hergün banyo yapıyoruz bn bi gün duramam yaa sacımı yıkamadan bı de dıyolar sacı kendı yagında bı ıkı gun bekletmelıymış nasıl olcak o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?