Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

söyle kız
birde soruyo söliyim mi diye
canım kozmikbakıma uygun hareket etmeye başladığım için evelki gün bakım günüydü şööle bişiler araştırım dedim şu tarifi buldum:
muz, bademyağı ve madensuyuyla yapılıyo tarif olarak veremicem şukadar şundan katılıyo diye ama şöle tarif edeyim ben sadece saç uçlarıma uyguladım birazcık muzu rondada çekin (çünkü pütürleri kalıyo ezince ve beni deli etti çıkmadı saçımdan) daha sonra birazcık badem yağı ekleyin ama kıvamını siz ayarlıcaksınız kızlar halledersiniz göz kararı ztn..neyse bunu saçınıza sürün 15dk demiş ben yarımsaat 45dk beklettim ve maden suyuyla yıkadım..sonuç iyiydi maske günleri olduğunda yapıcam..
kızlar bana cvp verecekmisiniz
canım iyi durulanmadığı için yada aslında saç tipinden dolayı kaynaklanıyo olabilir birde şampuanında içeriğinden dolayı kendine özgü bi kıvamı yağı vs olabilir..zamanla toparlarsn inş..arkadaşlarımızın uyguladığı durulama sularınıda kullanabilirsin pirinç suyu sirke vb..
bende 10. sinameki kürümü yaptım şu anda kafamda..
hava soguk kar yagıyor..
ben daha kafama bişiler fısfıslamakla meşgulüm.....
ohh uğurböcüüm yüzdün geldin kuyruğa..fıslat gülüm fılat kar yağarken daha ormantik oluyo buram buram yağ ve vitamin kokuları şaka maka şekerim sen bu turu tamamlayınca devam edicn demi yine..
evet yaa aslında insan kesin olarak evde olucağını ilse belki bi nebze dolaşır saçı yağlı yağlı ama sosyal varlıklarız işt yağlı saçlada çıkılmıyo mecbur yıkıyoz ama uzamaya yardımcı oluyo haberiniz ola kızlar..
bugün buralar çok sakinn
ben geeellddiiimm !!
Hu hu kimse yok muuuuu ? Sinemaki yapcam simdi yuklerm foto :))

hadii bekliyoz fotooo ay çok merak ettim ya :) bayılıyorm foto koyma işine..bi adım daha ilerlemiş hissediyo insan kendini..
benmde saçımda uzama var sanki birazcık :26:

kızlar hemencecik yukarda yıpranmış saçlar için görüp denediğim ve iyi sonuç aldığım bi tarif var isteyenler uygulayabilirler..çok malzemeli de değil ve basit

sucb nerde foto canım koyarım dedın yok kimse bu ara foto eklemıyo ınsanın şevkı kacıyo xayx koy bı foto daha canım bakalım azıcık içimiz acılsın........

sucb nerde foto canım koyarım dedın yok kimse bu ara foto eklemıyo ınsanın şevkı kacıyo xayx koy bı foto daha canım bakalım azıcık içimiz acılsın........

işte burda...

14.10.2012 ilk foto
05.12.2012 saçımı yaptım o yüzden çektim
bugün yedinci kür sonrası 06.12.2012

Eki Görüntüle 570481 Eki Görüntüle 570482 Eki Görüntüle 570483

işte burda...

14.10.2012 ilk foto
05.12.2012 saçımı yaptım o yüzden çektim
bugün yedinci kür sonrası 06.12.2012

uzaman güzel eskı bı ıslak foton vardı ilk koydugun onda sacın çok kısaydı şimdi uzamış bayagı ama zaten 2 ay olmus degılmı canım baslayalı nerdeyse. uzama oluyo, bırazcık hızlandırıyo ama öyle umdugumuz gıbı aman aman uzamalar olmuyo kımsede yaa. omuzdan bele dıyo aslında bılıyorum o kadar olmaz ama en azından mesela senın omuzlarına dökulecek kadar uzatması lazım anlatıldıgına göre kürün...

esmer kralıçe senden de foto ısterız daha geldın gelelı hiç foto eklemedın...
ekledim canım ama xayx dışında kimse yorum ypmadı
beğenmediniz sanırım
ben zaten yeni başladım ilk halini koydum 15 20 gün sonrada tekrar koyacağım

ya böcüüm eklicem ama telim elimde değil ondan başkada güzel çeken yok
bende eklemeyi çok istiyorum bugün yıkayınca önüme alıp yıkadım sanki uzamış geldi biraz bide sizden duyayım dedim
söz vermiyim ama bu haftasonu belki bi kuaför yaparsam düz fön çektirip koyarım planım o..

mucize zaten beklemiorm omuzdan bele kadar olacağına da inanmıyorum en azından bel ile omuz arasına kdar gelse sonra rahat bırakrm saçlarımı kendi uzasın.. evet haftaya tam 2 ay olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…