bekliyoruzzHu hu kimse yok muuuuu ? Sinemaki yapcam simdi yuklerm foto :))
bekliyoruzz
canım kozmikbakıma uygun hareket etmeye başladığım için evelki gün bakım günüydü şööle bişiler araştırım dedim şu tarifi buldum:
söyle kız
birde soruyo söliyim mi diye
canım iyi durulanmadığı için yada aslında saç tipinden dolayı kaynaklanıyo olabilir birde şampuanında içeriğinden dolayı kendine özgü bi kıvamı yağı vs olabilir..zamanla toparlarsn inş..arkadaşlarımızın uyguladığı durulama sularınıda kullanabilirsin pirinç suyu sirke vb..kızlar bana cvp verecekmisiniz
ohh uğurböcüüm yüzdün geldin kuyruğa..fıslat gülüm fılat kar yağarken daha ormantik oluyo buram buram yağ ve vitamin kokularıbende 10. sinameki kürümü yaptım şu anda kafamda..
hava soguk kar yagıyor..
ben daha kafama bişiler fısfıslamakla meşgulüm.....
evet yaa aslında insan kesin olarak evde olucağını ilse belki bi nebze dolaşır saçı yağlı yağlı ama sosyal varlıklarız işt yağlı saçlada çıkılmıyo mecbur yıkıyozçam terebentın kurutuyo yaglandırmıyo yaglı bakımlar yaglandırıyo bi gunden fazla duramassınız yaglı bakım yapan arkadaslar çünkü agırlık oluyo sacta aksama yaglanıyo zaten de herkesın dedıgı gıbı hergün banyo yapıyoruz bn bi gün duramam yaa sacımı yıkamadan bı de dıyolar sacı kendı yagında bı ıkı gun bekletmelıymış nasıl olcak o..
ben geeellddiiimm !!bugün buralar çok sakinn
Hu hu kimse yok muuuuu ? Sinemaki yapcam simdi yuklerm foto :))
aynensucb nerde foto canım koyarım dedın yok kimse bu ara foto eklemıyo ınsanın şevkı kacıyo xayx koy bı foto daha canım bakalım azıcık içimiz acılsın........
aynen
foto isterizzz
Eki Görüntüle 570481 Eki Görüntüle 570482 Eki Görüntüle 570483
işte burda...
14.10.2012 ilk foto
05.12.2012 saçımı yaptım o yüzden çektim
bugün yedinci kür sonrası 06.12.2012
aynen
foto isterizzz
ekledim canım ama xayx dışında kimse yorum ypmadıesmer kralıçe senden de foto ısterız daha geldın gelelı hiç foto eklemedın...
sucb nerde foto canım koyarım dedın yok kimse bu ara foto eklemıyo ınsanın şevkı kacıyo xayx koy bı foto daha canım bakalım azıcık içimiz acılsın........
işte burda...
14.10.2012 ilk foto
uzaman güzel eskı bı ıslak foton vardı ilk koydugun onda sacın çok kısaydı şimdi uzamış bayagı ama zaten 2 ay olmus degılmı canım baslayalı nerdeyse. uzama oluyo, bırazcık hızlandırıyo ama öyle umdugumuz gıbı aman aman uzamalar olmuyo kımsede yaa. omuzdan bele dıyo aslında bılıyorum o kadar olmaz ama en azından mesela senın omuzlarına dökulecek kadar uzatması lazım anlatıldıgına göre kürün...
işte burda...
14.10.2012 ilk foto
saçların gür ne güzel
benimkilerde gürleşse birazcık keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?