fotolar aynı yakınlıktan çekilmemiş ondan ilk bakışta fazla farkedemedim ama
sonra iyce bakınca gerçekten güzel uzamış olduğunu farkettim rengide epey açılmış ee sinameki işte :))
tam gaz devam..
saçların gür ne güzel
benimkilerde gürleşse birazcık keşke
çam terebentin kullanıyorum ben o engelliyor dökülmeyisaçlarım daha gürdü dökülmeye başladı artk malesf :/
canım senin saçların uzun bayaya ööle deme tatlım senin saçlarında ööle güzel sağlıklıda
hem sen ööle diyosan millet napsın
bnm saçıma bile ince diyen oldu..yok yok senin saçlarına demiştim ben sağlam geliyo diye..:)
bence hala güzel zaten sen demesen biz farketmezdik bile..saç tellerinde güzel ya kalın yada ince ama saçın çok :)bn beğendim valla arkadaşım devam et..saçlarım daha gürdü dökülmeye başladı artk malesf :/
zaten istiyordum saçlarımın açılmasını ii oldu baya :)
evet canım çamterebendin gürleştiriyo da aynı zamanda
çam terebentin kullanıyorum ben o engelliyor dökülmeyi
eskiden avuç avuç dökülürdü
öyle devam etseydi kel kalırdım herhalde şmdi kesildi çok şükür
canım senin saçların uzun baya
ee uzadıkça uçlarda incelme kaçınılmaz oluyor malesef
benimde öyle uzun olsa bende de incelme olur uçlarda
birde ben düzleştirici kullanıyorum
ama burda birbirimizden yeni şeyler öğrenip bilinçleniyoruz
amaç sadece uzatma değil artık
sağlıklı uzatmak
arkada hiç kat yok canım önlerde var sadece onlarda hareket katıyorevet canım çamterebendin gürleştiriyo da aynı zamanda
bende bu işlerimi hafifletince katıcam şampuanıma şimdi birbirine karıştırmak istemiyorum hepsini ya..
ööle vala canım ama bnm saçlarım genede toparlıyo kendini yavaş yavaş..hissediyorum bunu
dediğim gibi şimdi alabildiğine uzama bnm işim sonrasına bişiler yapıcam ama işte
şimdiden de ne kadar toparlasam kar bana uçlardan kenardan
sen saçlarına güven bnm sözümede senin saçında ööle saçma kesimler yok
bnm kimbilir kaç kat kaç aramakas kesiminden soonraki hali bu..snn saçların güzel uzaıkça daha gür duracak çünkü altı boş değil
ekledim canım ama xayx dışında kimse yorum ypmadı
beğenmediniz sanırım
ben zaten yeni başladım ilk halini koydum 15 20 gün sonrada tekrar koyacağım
99 da canımfotoların hangı sayfada canım ben görmemişmiym yada unuttum mu acaba?
devam et canım devam et hem sağlıklıda yapıyosaçı aslında isan hiçbi kür filan yapmasa bile şampuanında olmalı ç.terebendin
çam terebentin kullanıyorum ben o engelliyor dökülmeyi
eskiden avuç avuç dökülürdü
öyle devam etseydi kel kalırdım herhalde şmdi kesildi çok şükür
evet cnm bende onu sevdim işte kat ne yaa demode oldu artık oval bi kesim olur filan anlarımda kat kesilirken bile oturup mal mal bakıyoruz saçın heryerini alıp kırpıyolar işte
arkada hiç kat yok canım önlerde var sadece onlarda hareket katıyor
benim saçlarım da çok katlıydı ve uzundu
gittim bi cesaret küt kestirdim hiç kat kalmadı
ondan sonra çok uzadı belime geldi ama kırık aldırmak için gittiğim kuaför budadı saçlarımı
oysa çok kırığımda yoktu
fotoların hangı sayfada canım ben görmemişmiym yada unuttum mu acaba?
aldırmıcam kırık falan kırılsa bile
kırıklı kırklı gezerim banane
yaa sende foto eklee
sadece önlerinde kat var canımbu resım bnm gözümden nası kaçmış her sayfayı tek tek okuyorum ben..saçların çok saglıklı görünüyo canım yıpranma hiç görünmüyo fotoda..
sacında kat olmadıgı için güzel uzar bnm saçlarım dalgalı oldugu için az da olsa kat gerekıyo katsız kötü duruyo...
yok canım ben foto eklemıycem bnm sacım katlı kesim sevmessın senDDDDDDDDDD demode bnmki DDDD
merhaba kızlar
bugün sinameki günüm
kafamda şu an 2. kürüm var
sadece önlerinde kat var canım
katlı kesim saçımı az gösteriyor benim o yüzden sevmiyorumm
bir tanede duştan sonra çektiğim resim var 15 gün sonra tekrar ıslak bi resim çekicem ikisini karşılaştırırz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?