Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

uzar cnm nolcak,ince ya da kalın telli fak etmez

iyi bak,bakımlarını yap bi bakmışsın uzamışlar beline kadar.kökü sende nasılsa dipten geliyor sürekli

niye kimsecikler yok yaa bugünlerde çok sıkıcı buralar kızlaaaaarr neredesinizz :97:

benım iki gündür öyle bi saçlarım dökülüyo kı rüyama girdi gece her elımı attıgımda tutam tutam içim cız edıyo elımı atıyorum tarıyorum avuçla. banyoda akıp gıdenlerı hiç saymıyorum.

ufff çok üzüldüm yaa, toparlarsın umarım kısa zamanda. mevsim değişikliğinden de olabilir. benim saçlarım kendimi bildim bileli hep dökülür ama küre başladığımdan beri azaldı epey dökülmesi. kür fayda etmiş olabilir ama ben biraz da kaktüs yağına bağlıyorum. kürüme kaktüs yağı ekliyorum ben, dökülmelere iyi geliyormuş. orda bulabilir misin ki acaba?

ben de ben dee çünkü şuan omzumda ve ben uzun saçlarımı özledimm..

Benim hiç belime kadar uzamadı.. Ama bu sefer baya bi kararlıyım bakım falanda yapıyorum olacak inşallah

Sen yeni üyemisin canım ?

Eki Görüntüle 571339

vay bu da benim uzun saçlarım-dıı

neyse gene uzayacak inş..

Aaaaayy maşallah canım saçların çok güzelll

Bende koycam da biraz bekliyorum 17 kasımda resim çekmiştim kıyaslıycam uzamışmı falan diye :)

yaa valla neden böle oldu bılemıyorum artık bakım yapmıycam abarttım sanırım bakımı bıraz.. şampuanımı da sade kullancam:)sade şampuan:)içine çam terbntn sarmısak vitamin vs. katmam bı süre kendımı rahat bırakıyım dıyorum sonra kendımı alıkoyamıyorum bakım yapıyorum derken saçlarıma kötülük etmıyım de..dün kayınvaldeme gıttım hasta da bıraz görümcem vardı orda oğlumu oynatıyodu saclarını actı böle oyun yaparken yaa gecen sene kıpsacık kestırmışti saclarını belıne gelmış herkesın sacı nası uzuyo yaa oooooooooooofffffffffffffff....................

oooo senle işimiz var, uzamıyo dersen uzamaz tabii. sürekli saçlarım çok güzel uzuyor diye tekrar et içinden beyin gücü mü dersin, kuantum olumlama mı, karma mı artık bilemem, nasıl istersen öyle olur

oooo senle işimiz var, uzamıyo dersen uzamaz tabii. sürekli saçlarım çok güzel uzuyor diye tekrar et içinden beyin gücü mü dersin, kuantum olumlama mı, karma mı artık bilemem, nasıl istersen öyle olur
uzuyo da desem uzamıyo da desem beklemeye mecburum dün eşime dedım yarın bı kuaföre gıdım bıraz degışıklık yapım kendımde bıraz sacımın ucundan aldırırım dıye o bıle yeter artık dıyo sacına aklını neden böyle taktın ugrasıp durma dıyo.......

hoşgeldin aramıza gredel
en iyisini yapmşssın şimdi saçların sağlıkla uzayacak
hemde istediğin görüntüyü elde etmiş olacaksın
hangi bakımları uyguluyorsun ?

yaa yapma canım yaa senin saçların çok iyiye gidiyodu lütfen pes etme dökülme hem havalardandır hemde dediğin gibi sadece bi sinameki yap bakalım bi süre yağları filan aza indir ama sakın gidip kestirme uçtan filan biz bayanlar duramıyoruz uraşıyoz saçla üzülüyoruz sonra..yapma sakın tamammı böcükcan :)) senin saçlarında bi gelişme görmesem ısrar etmem çok hoş gidiyodu gerçek yani bu lütfen dökülmeleride görmemeye çalış bi süre dikkatini oradan çekince düzeldiğini göreceksin..hadi hadi kürünü yap foto bekliyoz :)

ben buna başlamayı çok istiyorum
bi türlü başlayamadım ya

şans o ya bendede yyağı olası tutttu içmelik yok malesef
yağı sürsem mi acep :44:
bilemedim ki
ben kararlıyım bugün başlıyorum içmeye evde var lavanta nasıl olsa
15 gün dayanıveririm
hem içten hem dıştan beslemek lazım

inşallah
ben şimdi çok hevesliyim de bir iki ay geçince sıkılmam inş

bikaç şeyi bi arada yapmaya kalkınca yoruluyoruz bi yerden sonra e ister istemez bu düşünce yerle bir ediyo yaptıklarımızı da o yüzden sen kendinde fazla olan varsa bilirsin onu canım onun yerine lavantayı koy bi süre bıkmazsın inş..ztn kış geldi herşey sıralı düzenl olur ben gündüzleri bişiler yapınca biyerlere yetişme derdinden strese giriyodm akşamda zaman olmuyodu şimdi boooolll boooll zamanımız var yap yap bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…