Saçlarım çok sayılmaz ama çokda az değil yani.. Tipik ince telli saç modeli
Uyguluyorum hindistancevizi yağı ve sinameke kürüne başladım ama daha çok yeni..
Hiç belime kadar uzatmamıştım, bi kere heveslenmiştim yıllar önce uzamadı ya bi yere kadar uzadı ondan sonra uzamadı, hiç bakım yapmıyordum ama o zaman .. Şimdi yapıyorum ya belki uzayabilir.. bilmiyorum
uzar cnm nolcak,ince ya da kalın telli fak etmez
iyi bak,bakımlarını yap bi bakmışsın uzamışlar beline kadar.kökü sende nasılsa dipten geliyor sürekli
İnşallah tatlım yaa çok hevesleniyorum
benım iki gündür öyle bi saçlarım dökülüyo kı rüyama girdi gece her elımı attıgımda tutam tutam içim cız edıyo elımı atıyorum tarıyorum avuçla. banyoda akıp gıdenlerı hiç saymıyorum.
ben de ben dee çünkü şuan omzumda ve ben uzun saçlarımı özledimm..
ufff çok üzüldüm yaa, toparlarsın umarım kısa zamanda. mevsim değişikliğinden de olabilir. benim saçlarım kendimi bildim bileli hep dökülür ama küre başladığımdan beri azaldı epey dökülmesi. kür fayda etmiş olabilir ama ben biraz da kaktüs yağına bağlıyorum. kürüme kaktüs yağı ekliyorum ben, dökülmelere iyi geliyormuş. orda bulabilir misin ki acaba?
yaa valla neden böle oldu bılemıyorum artık bakım yapmıycam abarttım sanırım bakımı bıraz.. şampuanımı da sade kullancam:)sade şampuan:)içine çam terbntn sarmısak vitamin vs. katmam bı süre kendımı rahat bırakıyım dıyorum sonra kendımı alıkoyamıyorum bakım yapıyorum derken saçlarıma kötülük etmıyım de..dün kayınvaldeme gıttım hasta da bıraz görümcem vardı orda oğlumu oynatıyodu saclarını actı böle oyun yaparken yaa gecen sene kıpsacık kestırmışti saclarını belıne gelmış herkesın sacı nası uzuyo yaa oooooooooooofffffffffffffff....................
uzuyo da desem uzamıyo da desem beklemeye mecburum dün eşime dedım yarın bı kuaföre gıdım bıraz degışıklık yapım kendımde bıraz sacımın ucundan aldırırım dıye o bıle yeter artık dıyo sacına aklını neden böyle taktın ugrasıp durma dıyo.......oooo senle işimiz var, uzamıyo dersen uzamaz tabii. sürekli saçlarım çok güzel uzuyor diye tekrar et içindenbeyin gücü mü dersin, kuantum olumlama mı, karma mı artık bilemem, nasıl istersen öyle olur
hoşgeldin aramıza gredelçok güzel saçların cnm
çok sağlıklı,parlak,güzel duruyorlar.
benim saçım katlı ve uzundu kestirdim katlar gitsin diye.çünkü uçları bu görüntüde olsun istiyorum dümdüz ve dolgun.
zaten yıpranmıştı,uzatma safhasındayım artık tekrardan
bayan olmak zor iş
benım iki gündür öyle bi saçlarım dökülüyo kı rüyama girdi gece her elımı attıgımda tutam tutam içim cız edıyo elımı atıyorum tarıyorum avuçla. banyoda akıp gıdenlerı hiç saymıyorum.
ben buna başlamayı çok istiyorumkızlar benden bir öneri
lavanta tohumu alın günde bir bardak suyunu için
hızlı uzamayı fark edeceksiniz.
sanırım ibrahim saraçoğlunun tavsiyesiydi bu ben bayadır içiyorum.daha hızlı uzadığını gördüm
ben buna başlamayı çok istiyorum
bi türlü başlayamadım ya
bilemedim kişans o ya bendede yyağı olası tutttu içmelik yok malesef
yağı sürsem mi acep :44:
bilemedim ki
ben kararlıyım bugün başlıyorum içmeye evde var lavanta nasıl olsa
15 gün dayanıveririm
hem içten hem dıştan beslemek lazım
inşallahaynen canım..hadi kolay gelsin inş yarar işine..
inşallah
ben şimdi çok hevesliyim de bir iki ay geçince sıkılmam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?