Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tşkkr ederim cnm

yok daha önce de üyeliğim vardı.iptal ettirmiştim 3 ay felan girmedim ders çalışcam diye sonra tekrar geldim

işte sinameki yapıyorum birde yağ karışımı
bide çam terebentinli şampuanım var
sence çok mu

kızlar benımde 2 aya yaklasıo artık baya bıfark oldu sacımda uçlarım kötü ama inat ettim kızlar örüyorum saçımı kestirmiyorum :100:bilgisayarıma resım atamıyorumsuanda ama pazartesi çözücem bu işi inşallah sızden de guzel yorumlar alırım. öpüyorum hepınızi rapunzel adaylarım

işte sinameki yapıyorum birde yağ karışımı
bide çam terebentinli şampuanım var
sence çok mu
yok canım ya fazla değil gün gün tarif uygulayanlar var ama sıkılırmıyım dediğin için dedim azaltabilirsin diye
ama belkide yağ karışımını şimdilik haftada yada 2haftada bire indirebilirsin sıklığını bilmiyorum tam ama bi ayar çekilir ya
hele bi lavanta kullanda iyliğini gördüğünde diğerlerine biraz ara verirsin

olsun canım hiç kestirme ben inanmıyorum kırık saç uzamaz masallarına bnmki ölede bi uzuyoki valla..
şimdilik kürünü bakımını yap uçlara elbet bi çözüm bulunur bu hafta bende bişiler alıp başlıcam onarıma
iyi gelirse haber veririm yine..resim bekliyoruz ama unutma..

yağ karışımını haftada bir yapıyorum canım
amaca ulaşana kadar durmak yok

bnde hergun uçlara bademyağı sürüp yatıyorum kür dışında aldıkların işe yararsa paylaş mulaka

canım bakımsız mı bukadar uzadı ?baya uzamış öyleyse vay halime benımde uzuyo ama dünyanın bakımını yapıyorum ben:44:

canım bakımsız mı bukadar uzadı ?baya uzamış öyleyse vay halime benımde uzuyo ama dünyanın bakımını yapıyorum ben:44:

valla yapmadım hiç yağ bakımı bu 2 ayda.. sadece elseve arginin sampuan ve sac kremini kullandım.krem özellikle sac diplerine sürülüyor onların faydası olduguna inanıyorum. bir de vatsons ballı cila kullanıyorum ama onu uc ve boylara sürüyorum sadece bu 3 ü işte sanırım elseve gercekten uzatıyor

Eki Görüntüle 571899 Eki Görüntüle 571900 Eki Görüntüle 571901
tmm canım haber ederim..
gliss in şu serisini almayı düşünüyorum gerçi halihazırda kullandığım bi şampuanım var ama :26: bu arada ekstra barcelino yağınıda bi denemeyi düşünüyorum içeriği çok zengin birsürü yağ var..belki yükleniyo gibi görünüyorm saça ama Allahtan sinamekinin 1turu bitmek üzre dinlenme süresinde biraz bunlara yoğunlaşırım belki..
bnde hergun uçlara bademyağı sürüp yatıyorum kür dışında aldıkların işe yararsa paylaş mulaka

bence epey bir uzama ve dolgunluk var. neden uzamadığını düşündün ki, gayet bariz görünüyor uzadığı.

biri uzaktan biri yakından cekildiya o yüzden emin olamadım ama evet uzamıs zaten kendim hissediyodum uzadıgını ama fotograflarda yanıldım umarım yine bir şey yapmasamda elseve etkisini bu sekilde göstermeye devam eder

galiba benim saçımın uzaması durdu kızlar
ilk 2 ay çok güzel uzadı, şu anda 2 ay 3 hafta oldu ama dinlendirme döneminden sonra pek uzama farketmedim.
bu bugünkü foto
bu da geçen hafta

hatta geçen haftaki daha uzun görünüyor boyutu eşitlemeye çalışıyorum ama tam aynı mesafe olmayınca tutmuyor tabi.

Son düzenleme:
evet evet 10. kürü yaptım tamamladım ama son 3 haftadır uzama yok bnm bırazdan resım koyarım çekebılırsem halbuki bekleme dönemınde ve de kürün sonlarına dogru daha ıyı uzuyo dıyolardı..........

Masallah cok guzel uzamislar, halbuki dinlendirme doneminde uzama cok oluyor diye biliyordum. Ama senin zaten uzamis baya, iki ay 3 haftada. Bende bugun ikinci kuru yapacagim. Haftanin p ile baslayan gunlerinde yapmaya karar verdim. Persembe ve Pazar gunleri. Aksama uzunluk olcusunu vereyim.

işte son hal yıne güç bela aynadan çektım çekecek kımsem de yok bnm bakın bı bakalım arkadaslar uzamadı ama boyası akmış ıyıce sacımın hergun yıkamaktan......

Eklentiler

• $IMG_5360.webp
    10 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
alex nerdesın yaaaaaaaaaa............. foto koyduk burdsa di mi ama bi yorum yap cılız saclarıma..........

ALEXUS saçların güzel uzamış

UGURBOCU uzama fark etmedim ilk resmi koymadığın için karşılaştıramadım ondandır belki ama saç rengin çok güzel olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…