Benim hiç belime kadar uzamadı.. Ama bu sefer baya bi kararlıyım bakım falanda yapıyorum olacak inşallah
Sen yeni üyemisin canım ?
Aaaaayy maşallah canım saçların çok güzelll
Bende koycam da biraz bekliyorum 17 kasımda resim çekmiştim kıyaslıycam uzamışmı falan diye :)
işte sinameki yapıyorum birde yağ karışımıbikaç şeyi bi arada yapmaya kalkınca yoruluyoruz bi yerden sonra e ister istemez bu düşünce yerle bir ediyo yaptıklarımızı da o yüzden sen kendinde fazla olan varsa bilirsin onu canım onun yerine lavantayı koy bi süre bıkmazsın inş..ztn kış geldi herşey sıralı düzenl olur ben gündüzleri bişiler yapınca biyerlere yetişme derdinden strese giriyodm akşamda zaman olmuyodu şimdi boooolll boooll zamanımız var yap yap bitmez
yok canım ya fazla değil gün gün tarif uygulayanlar var ama sıkılırmıyım dediğin için dedim azaltabilirsin diye
işte sinameki yapıyorum birde yağ karışımı
bide çam terebentinli şampuanım var
sence çok mu
kızlar benımde 2 aya yaklasıo artık baya bıfark oldu sacımda uçlarım kötü ama inat ettim kızlar örüyorum saçımı kestirmiyorum :100:bilgisayarıma resım atamıyorumsuanda ama pazartesi çözücem bu işi inşallah sızden de guzel yorumlar alırım. öpüyorum hepınızi rapunzel adaylarım
yağ karışımını haftada bir yapıyorum canımyok canım ya fazla değil gün gün tarif uygulayanlar var ama sıkılırmıyım dediğin için dedim azaltabilirsin diye
ama belkide yağ karışımını şimdilik haftada yada 2haftada bire indirebilirsin sıklığını bilmiyorum tam ama bi ayar çekilir ya
hele bi lavanta kullanda iyliğini gördüğünde diğerlerine biraz ara verirsin
olsun canım hiç kestirme ben inanmıyorum kırık saç uzamaz masallarına bnmki ölede bi uzuyoki valla..
şimdilik kürünü bakımını yap uçlara elbet bi çözüm bulunur bu hafta bende bişiler alıp başlıcam onarıma
iyi gelirse haber veririm yine..resim bekliyoruz ama unutma..
yok canım ya fazla değil gün gün tarif uygulayanlar var ama sıkılırmıyım dediğin için dedim azaltabilirsin diye
ama belkide yağ karışımını şimdilik haftada yada 2haftada bire indirebilirsin sıklığını bilmiyorum tam ama bi ayar çekilir ya
hele bi lavanta kullanda iyliğini gördüğünde diğerlerine biraz ara verirsin
olsun canım hiç kestirme ben inanmıyorum kırık saç uzamaz masallarına bnmki ölede bi uzuyoki valla..
şimdilik kürünü bakımını yap uçlara elbet bi çözüm bulunur bu hafta bende bişiler alıp başlıcam onarıma
iyi gelirse haber veririm yine..resim bekliyoruz ama unutma..
Eki Görüntüle 571857 Eki Görüntüle 571858 ilki 12,10,2012 ikincisi 08,12,2012 de cekildi hiç bişey yapmadım okula gidince üşeniyomusum bakım yapmaya bunu anladım:) sadece elseve arginin kullanıyorumda uzadı sanıyordum uzamamıs sanırım :\
canım bakımsız mı bukadar uzadı ?baya uzamış öyleyse vay halime benımde uzuyo ama dünyanın bakımını yapıyorum ben:44:
Eki Görüntüle 571857 Eki Görüntüle 571858 ilki 12,10,2012 ikincisi 08,12,2012 de cekildi hiç bişey yapmadım okula gidince üşeniyomusum bakım yapmaya bunu anladım:) sadece elseve arginin kullanıyorumda uzadı sanıyordum uzamamıs sanırım :\
bnde hergun uçlara bademyağı sürüp yatıyorum kür dışında aldıkların işe yararsa paylaş mulaka
bence epey bir uzama ve dolgunluk var. neden uzamadığını düşündün ki, gayet bariz görünüyor uzadığı.
evet evet 10. kürü yaptım tamamladım ama son 3 haftadır uzama yok bnm bırazdan resım koyarım çekebılırsem halbuki bekleme dönemınde ve de kürün sonlarına dogru daha ıyı uzuyo dıyolardı..........galiba benim saçımın uzaması durdu kızlar
ilk 2 ay çok güzel uzadı, şu anda 2 ay 3 hafta oldu ama dinlendirme döneminden sonra pek uzama farketmedim.
bu bugünkü foto Eki Görüntüle 572180
bu da geçen hafta Eki Görüntüle 572181
hatta geçen haftaki daha uzun görünüyorboyutu eşitlemeye çalışıyorum ama tam aynı mesafe olmayınca tutmuyor tabi.
galiba benim saçımın uzaması durdu kızlar
ilk 2 ay çok güzel uzadı, şu anda 2 ay 3 hafta oldu ama dinlendirme döneminden sonra pek uzama farketmedim.
bu bugünkü foto Eki Görüntüle 572180
bu da geçen hafta Eki Görüntüle 572181
hatta geçen haftaki daha uzun görünüyorboyutu eşitlemeye çalışıyorum ama tam aynı mesafe olmayınca tutmuyor tabi.
Eki Görüntüle 572208 Eki Görüntüle 572209
işte son hal yıne güç bela aynadan çektım çekecek kımsem de yok bnm bakın bı bakalım arkadaslar uzamadı ama boyası akmış ıyıce sacımın hergun yıkamaktan......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?