ALEXUS saçların güzel uzamış
UGURBOCU uzama fark etmedim ilk resmi koymadığın için karşılaştıramadım ondandır belki ama saç rengin çok güzel olmuş
ilk halınden berı koyamam çünkü iki kere kestırdım yanıkları bu foto 2 3 hafta kadar önce artık uzamıyo sacım durdu ve dökülüyo malesef mevsındendır dıye avutuyorum kendımı(
artık ugrasmıycam bakım yapmıcam dıye küsüp küsüp sonra tekrar geliyorum buraya.. şu anda defne jojoba zeytın ve bademden olusan yağlı karısım yaptım sacıma bırazdan banyoya gırcem artık bakıcaz......ve bu arada bnm ilk resım sarı tiftik olan saç varya o. alta ekledım onuda o başlarda çekildi ondan berı iki kesim oldu sacıma......
pardon pardon :26: mutfak alışverişine gittim geldim.
hemen yorumumu yapayım.
ilk hali ile son hali arasında epey fark var bence ama senin de benim gibi son haftalardaki uzama yavaşlamış. son 2 resim arasında 1cm fark var sanki. sen moralini çabuk bozuyorsun ama. ben yılmadan devam etmek kararındayım. biraz uzar biraz durur napalım
moralleri bozmayalımevet bozuluyo moralım ama sonra kuzu kuzu gelıyorum yapacak bişi yok mecbur devam edıyorum bazen de dıyorum kı keske yaglara vıtamınlere şşampuanlara otlara o paraları vermeseydım kıpkısa kestıırıp bıraksaydım sonra uzun saclı eskı hallerımdekı fotoları görüp tekrar baslıyorum bakım yapmaya..............
evet bozuluyo moralım ama sonra kuzu kuzu gelıyorum yapacak bişi yok mecbur devam edıyorum bazen de dıyorum kı keske yaglara vıtamınlere şşampuanlara otlara o paraları vermeseydım kıpkısa kestıırıp bıraksaydım sonra uzun saclı eskı hallerımdekı fotoları görüp tekrar baslıyorum bakım yapmaya..............
uğurbocuum her eklediğin fotoda ayrı bi gürleşme ayrı bi uzama görüyorum bu laf olsun diye değil gerçekten öle..beyaz eskı bu arada yenı katılan arkadaslar için solıyım eskıler bılıyo da...
ilk halınden berı koyamam çünkü iki kere kestırdım yanıkları bu foto 2 3 hafta kadar önce artık uzamıyo sacım durdu ve dökülüyo malesef mevsındendır dıye avutuyorum kendımı(
artık ugrasmıycam bakım yapmıcam dıye küsüp küsüp sonra tekrar geliyorum buraya.. şu anda defne jojoba zeytın ve bademden olusan yağlı karısım yaptım sacıma bırazdan banyoya gırcem artık bakıcaz......ve bu arada bnm ilk resım sarı tiftik olan saç varya o. alta ekledım onuda o başlarda çekildi ondan berı iki kesim oldu sacıma......
Eki Görüntüle 572208 Eki Görüntüle 572209
işte son hal yıne güç bela aynadan çektım çekecek kımsem de yok bnm bakın bı bakalım arkadaslar uzamadı ama boyası akmış ıyıce sacımın hergun yıkamaktan......
Eki Görüntüle 571857 Eki Görüntüle 571858 ilki 12,10,2012 ikincisi 08,12,2012 de cekildi hiç bişey yapmadım okula gidince üşeniyomusum bakım yapmaya bunu anladım:) sadece elseve arginin kullanıyorumda uzadı sanıyordum uzamamıs sanırım :\
Ben ensemde en alttaki saclardan olcum yaptim 37 cm cikti bazisi 35 katli oldugu icin degisik cikiyor. Ama bir tutam uzunluk vardi saclarimda digerlerine nazaran daha uzundu fotoda goruluyor. onlari kestirdim digerleriyle ayni boy yaptim. Bugun ikinci sinemaki kurunu yaptim. Bakalim en kisa zamanda degisim olur umarim.
Ben Şu karanfil olayını epey araştırdım onu denemeye başladım umarum uzar :26:
o zaman ben de seni 35cm olarak listemize ekledim
Tamam canim, tesekkursinemakiyi aldigim yerde kuru lavanta da buldum. Acaba alayim mi? lavanta cayi icmek ve saclari durulamak da iyi geliyormus sen denedin mi hic?
evet içmek de sürmek de iyiymiş ama benim lavanta kokusuyla pek aram yok, hele ki içebileceğimi hiç sanmıyorum.
ugurbocugu, en alttaki kirmizili resim son halin herhalde uzama olmus bence. Ayrica saclarin gur, guzel saclarin var biraz daha sabret .
hayır canım o saç baslangıç. o sacın üstüne 6 7 kür uyguladım ve iki kere kesıldı saçım çok kere yazdım bunu ama okumamışsın sanırım sacımın son halı ilk resım. ikinci resım 2 3 hafta önce. son resım eskı halı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?