Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ALEXUS saçların güzel uzamış

UGURBOCU uzama fark etmedim ilk resmi koymadığın için karşılaştıramadım ondandır belki ama saç rengin çok güzel olmuş

ilk halınden berı koyamam çünkü iki kere kestırdım yanıkları bu foto 2 3 hafta kadar önce artık uzamıyo sacım durdu ve dökülüyo malesef mevsındendır dıye avutuyorum kendımı(
artık ugrasmıycam bakım yapmıcam dıye küsüp küsüp sonra tekrar geliyorum buraya.. şu anda defne jojoba zeytın ve bademden olusan yağlı karısım yaptım sacıma bırazdan banyoya gırcem artık bakıcaz......ve bu arada bnm ilk resım sarı tiftik olan saç varya o. alta ekledım onuda o başlarda çekildi ondan berı iki kesim oldu sacıma......

pardon pardon :26: mutfak alışverişine gittim geldim.
hemen yorumumu yapayım.

ilk hali ile son hali arasında epey fark var bence ama senin de benim gibi son haftalardaki uzama yavaşlamış. son 2 resim arasında 1cm fark var sanki. sen moralini çabuk bozuyorsun ama. ben yılmadan devam etmek kararındayım. biraz uzar biraz durur napalım

evet bozuluyo moralım ama sonra kuzu kuzu gelıyorum yapacak bişi yok mecbur devam edıyorum bazen de dıyorum kı keske yaglara vıtamınlere şşampuanlara otlara o paraları vermeseydım kıpkısa kestıırıp bıraksaydım sonra uzun saclı eskı hallerımdekı fotoları görüp tekrar baslıyorum bakım yapmaya..............

moralleri bozmayalım
benim saçlarımda bi ara çok uzuyor sonra duruyor uzaması

yazmayı unuttum
bugün alışverişte elseve arginin şampuan baktım, bulamadım büyük ihtimalle buraya gelmemiştir henüz ama bulursam onu denicem.
forumda okuduklarımdan dax supergro'ya takmıştım aslında ama onu da epeydir arıyorum ve aynı şekilde bulamıyorum.
bugün şampuanlar, yağlar, kremler bakarken palmer's hair succes gro treatment diye bir şey gördüm. aslında palmer's kavanozlarını hep görüyorum ama hiç bu kadar incelememiştim. bu hair succesin fiyatı diğerlerinin 2 katından fazla ve sadece küçük kavanozu var. tabii ki de aldım

günlük az miktarda kafa derisine, yada haftada 1 maske olarak uygulanıyor. ben günlük olarak başladım.
internetten hemen ürün hakkında yorumları okudum, çoğu kullanmayı becerememiş, saçtan çıkmıyor yazmışlar aynı dax super gro gibi. çok yoğun bir krem, herkes boca etmiş kafasına sanırım. iyi yorumlarda da saçın durma dönemini atlatıp hızla uzadığı yazılmış. darısı başıma diyorum.

ilerleyen günlerde sonucu hep beraber görürüz artık

sakın kestirmeeeee
çok güzel uzayacak senin saçların bak. sonra pişman oluyoruz hepimiz. ben kestirdiğime pişman değilim aslında saçlarım çok zayıflamıştı, ama keşke kestirmeden bakım yapmaya başlasaymışım dedim forumdaki kürleri görünce. ben hiç düşünmeden gittim zaaart diye belimdeki saçları kulak hizamdan bile kısa kestirdim. hiç de yakışmaz bana, oğlan çocukları gibi gezdim, şimdi de debeleniyorum işte uzasınlar diye

beyaz eskı bu arada yenı katılan arkadaslar için solıyım eskıler bılıyo da...
uğurbocuum her eklediğin fotoda ayrı bi gürleşme ayrı bi uzama görüyorum bu laf olsun diye değil gerçekten öle..
saçını kestirme kesinlikle çok hoş bi noktadasın kestirince moralin bozulacak ha makas değdiği için uzamaz mı
biraz daha uzasr salar kendini ama lütfen kestirme gürlüğü sağlıklı duruşu gerçekten bayıldım canımcım dinle beni
saçların çook güzel en azından bu kış boyunca istediğimiz uzunluğu elde edelim en son halinde küçük bi düzelttirme yaparız

saç dökülmesi için lavanta kürü yap istersen işe yarıyo veya banyodan sonra maden suyu dök saçlarına o da durduruyo dökülmeyi

Ben ensemde en alttaki saclardan olcum yaptim 37 cm cikti bazisi 35 katli oldugu icin degisik cikiyor. Ama bir tutam uzunluk vardi saclarimda digerlerine nazaran daha uzundu fotoda goruluyor. onlari kestirdim digerleriyle ayni boy yaptim. Bugun ikinci sinemaki kurunu yaptim. Bakalim en kisa zamanda degisim olur umarim.

o zaman ben de seni 35cm olarak listemize ekledim

evet içmek de sürmek de iyiymiş ama benim lavanta kokusuyla pek aram yok, hele ki içebileceğimi hiç sanmıyorum.
Tamam canim, tesekkur sinemakiyi aldigim yerde kuru lavanta da buldum. Acaba alayim mi? lavanta cayi icmek ve saclari durulamak da iyi geliyormus sen denedin mi hic?

ugurbocugu, en alttaki kirmizili resim son halin herhalde uzama olmus bence. Ayrica saclarin gur, guzel saclarin var biraz daha sabret .

hayır canım o saç baslangıç. o sacın üstüne 6 7 kür uyguladım ve iki kere kesıldı saçım çok kere yazdım bunu ama okumamışsın sanırım sacımın son halı ilk resım. ikinci resım 2 3 hafta önce. son resım eskı halı.....

Anladim canim, artik uzun bir sure kestirme o zaman .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…