5.6. kürde kendini göstermeye başlıcak canım güzel gelişmelerin olsn inş..paylaş burda bizlerleBen ensemde en alttaki saclardan olcum yaptim 37 cm cikti bazisi 35 katli oldugu icin degisik cikiyor. Ama bir tutam uzunluk vardi saclarimda digerlerine nazaran daha uzundu fotoda goruluyor. onlari kestirdim digerleriyle ayni boy yaptim. Bugun ikinci sinemaki kurunu yaptim. Bakalim en kisa zamanda degisim olur umarim.
inş canım aramıza hoşgeldin..sinamekiyede başladınmı..başla hemen bu kış sinameki dönemimiz bizim maksimum uzama elde edicez inşBen Şu karanfil olayını epey araştırdım onu denemeye başladım umarum uzar :26:
hayır canım o saç baslangıç. o sacın üstüne 6 7 kür uyguladım ve iki kere kesıldı saçım çok kere yazdım bunu ama okumamışsın sanırım sacımın son halı ilk resım. ikinci resım 2 3 hafta önce. son resım eskı halı.....
arkadaslar ayrıca şunu soleyım sınamekı bı tur yapıldıgında cok güzel etkı edıyo uzamaya ama ikinci turda etki etmıyo..
galiba benim saçımın uzaması durdu kızlar
ilk 2 ay çok güzel uzadı, şu anda 2 ay 3 hafta oldu ama dinlendirme döneminden sonra pek uzama farketmedim.
bu bugünkü foto Eki Görüntüle 572180
bu da geçen hafta Eki Görüntüle 572181
hatta geçen haftaki daha uzun görünüyorboyutu eşitlemeye çalışıyorum ama tam aynı mesafe olmayınca tutmuyor tabi.
Ayyyy inanamıyorum 2 ayda ne kadar çok uzamışSinemaki kürünü mü yaptın sadece .
O kür benim saçımı dökmüştü baya .
ay ne kadar sevindirdin beni
sadece sinameki yaptım diyorum ama sinameki kürümün içine başka yağlar da ekliyorum ben. sarmısaklı zeytinyağ, hindistan cevizi, susam, kaktüs ve yılanyağı da katıyorum.
benim saçlarım hep çok dökülür, ama sinamekiyi bu şekilde yapmaya başladıktan sonra dökülmesi çok çok azaldı. tek sinameki yaparsam daha çok dökülebilir diye sarmısağı saç çıkarttığı için, kaktüs de dökülmeyi önlediği için ekledim. bu uzama ilk 8 kürde oldu, ara verdim ve şu anda 2. turun 3. kürünü yaptım. ara verdikten sonra pek uzamadı gibi geliyor bana. yine de uzamasa da küre devam edicem. belki dönem dönem uzayıp arda duruyor olabilir.
Gerçekten harika görünüyorgayette gür şu an .
İyi yapıyorsun başka yağlar eklemekle .Ben tek tek değil de, hazır halde satılan barcelona yağını kullanıyorum .İçeriği çok sağlam geldi bana .
Durulama suyum için ısırgan ,bazen de sirke suyunu kullanıyorum .
Bemiks +betantepene +evigen+badem yağını 10 günde bir 2 saat bekletip ,yıkıyorum .
Bir de durulanmayan gliss spreyimin içine ,bir miktar argan yağı ekledim .Hepsininden memnunum sayılır
Benide aranıza alınnnnnnnnnnn
e hadi buyur sen de o zaman
amaaaaaa foto isterizzzzzz
bak ben unutmuştum, ben de e vitamini eklemeye başladım 2. turumda. dün argan yağı baktım ama bulamadım.
bir de dün yazmıştım okumuşsundur belki, palmer's hair success gro treatment aldım başladım kullanmaya ama henüz işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
ben yurtdışındayım, mart sonu, nisan başı gibi kesin dönüş yapıyorum. geçtiğimiz yaz saçlarım kısaydı, amacım döndüğümde lepiska saçlarımı savurmak memleketim sahillerinde
haziranda da hepimiz foto koyup bakıcaz sonuçlarımıza.
Olur tabiieve gidince çekeyim bari .Seninle saç boyumuz aynı sayılır .
Argan yağını ben Doadan almıştım .Hafta bir yüzümede sürüp bekletiyorum .
Bu yağ Dax benziyor sandım .Dax'ı saçtan çıkartmak inanılmaz zor .O hali hissi ne kadarda yıkansa gitmiyorsürdüğümde inek yalamış gibi etrafta dolanıyordum.
Hiç sühpem yok benim ,yaza kadar hepimiz rapunzel oluruz :)
canım haklısın burdan gözlemlediğimde bu şekilde düşünmeme neden oldu..sanırım 2hafta yerine 4 5hafta ara versek daha iyi olucak yada daha fazla :26:ya bu arada gerçekten küstünmü bana artık hiç konuşmuyosn benle yazdıklarımı bile alıntılayıp cvp yazmıyonarkadaslar ayrıca şunu soleyım sınamekı bı tur yapıldıgında cok güzel etkı edıyo uzamaya ama ikinci turda etki etmıyo..
saçlarım çoooook dökülüyo kendımı sevıyorum tabı ego dıye bişi var sevmez olurmuyum da dökülen saclarımı görmezden gelmeme yetmıyo kendımı sevmem...
kötümser bı hava çızdiğimin farkındayım ama saclarımın 5 te bırı döküldü şimdi bunu nası yok sayıp ta evet saçlarım dökülmüyo uzuyo dıyım???(((
canım hşgeldin..Ayyyy inanamıyorum 2 ayda ne kadar çok uzamışSinemaki kürünü mü yaptın sadece .
O kür benim saçımı dökmüştü baya .
canım haklısın burdan gözlemlediğimde bu şekilde düşünmeme neden oldu..sanırım 2hafta yerine 4 5hafta ara versek daha iyi olucak yada daha fazla :26:ya bu arada gerçekten küstünmü bana artık hiç konuşmuyosn benle yazdıklarımı bile alıntılayıp cvp yazmıyon
canım öyle ama en azından çok düşünüp kendini üzme niye döküldü diye havalardandır sudandır filan diye bi üstün körü bi cvp ver kendine ve yoluna devam et ben gerçekten senin saçlarını ve gidişatı beğenmiştim..ha bide dökülmen çok oluyosa maden suyuyla durulamayı duymuştum yada bıttım sabunu var onu önereyim sana kür yapmadığın(yani saçında yağ olmayan)bi zamanda onla yıkarsın yağ neden olmasın dedim çünkü çıkmıyo bzen
küsermıyım hiç küsmem sizden baska vakıt gecırecek bi şeyım olmuyo gündüz hemen bütün boş vakıtlerımı forumda gecırıyorum eşim gelene kadar... evet iki sinamekı kürü arasında bnce bı mevsım gecmelı 2 3 ay beklemelı..herkes ıstedıgını yapar o ayrı ama tecrübeyle sabıt kı arayı uzun tutmak gerekıyo ben yapmıyorum 10u tamamladım bıtırdım sinamekıyı..yaglarımıda degıştırdım..şimdi farklı yağlarla haftada bı yag bakımıyla ısırgan otu suyuyla yapıyorum bakımımı...çünkü saç alışıyo aynı şeye cvp azalıyo....
canım ben bıddım sabunu kullanmıstım bekarken ama senın dedıgın gıbı ancak bakım yağ vs bulunmayan bı sacta kullanılabılır çünkü temızleme özellıgı az yagı sökmez ancak sacın kendı günlük kirini ve yagını alacak ayarda köpürüya ancak o da sacı sertlestırıyo taranmaz edıyo...
maritsa hoşgeldin aramızaGerçekten harika görünüyorgayette gür şu an .
İyi yapıyorsun başka yağlar eklemekle .Ben tek tek değil de, hazır halde satılan barcelona yağını kullanıyorum .İçeriği çok sağlam geldi bana .
Durulama suyum için ısırgan ,bazen de sirke suyunu kullanıyorum .
Bemiks +betantepene +evigen+badem yağını 10 günde bir 2 saat bekletip ,yıkıyorum .
Bir de durulanmayan gliss spreyimin içine ,bir miktar argan yağı ekledim .Hepsininden memnunum sayılır
Benide aranıza alınnnnnnnnnnn
19da ben 20ye az kaldıYa bide yaşlarımız kac arkadaslar biliyorsunuz yaşta etkili bu sac uzamasnda genç olanlarin daha hizli uzar :) mesela ben 18 :))))))
Ya bide yaşlarımız kac arkadaslar biliyorsunuz yaşta etkili bu sac uzamasnda genç olanlarin daha hizli uzar :) mesela ben 18 :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?