Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5.6. kürde kendini göstermeye başlıcak canım güzel gelişmelerin olsn inş..paylaş burda bizlerle
Ben Şu karanfil olayını epey araştırdım onu denemeye başladım umarum uzar :26:
inş canım aramıza hoşgeldin..sinamekiyede başladınmı..başla hemen bu kış sinameki dönemimiz bizim maksimum uzama elde edicez inş

canım anlaşılmamış olabilir fotodan boşver kalbinide ikileme saçların uzuyo gayet güzel kestirim deme sakın

dün gece 6.kürümü yapıp yattım bugün öğlene doğru yıkadım saçlarım epey yumuşak olmuş
birazcık uzadığınıda hissediyorum kürü bitirip dinlenmeye çekildiğimde yine foto eklicem kızlar inş uzamış dersiniz sizlerde..

Girmeyeli ne cok konusulmus yahuuu :)) saclarnz uzuyor kizlar bozmayn moraliiii :) ben seviorm sclarmi canlarm hadi uzayin dye eee guzel soz saci deliginden cikarr

inş canım aramıza hoşgeldin..sinamekiyede başladınmı..başla hemen bu kış sinameki dönemimiz bizim maksimum uzama elde edicez inş

Hayır canım konuyu bi okuyim sinameki kürü nasıl oluyo bi bakim en kısa zamanda başlıycaqm inşallah

saçlarım çoooook dökülüyo kendımı sevıyorum tabı ego dıye bişi var sevmez olurmuyum da dökülen saclarımı görmezden gelmeme yetmıyo kendımı sevmem...
kötümser bı hava çızdiğimin farkındayım ama saclarımın 5 te bırı döküldü şimdi bunu nası yok sayıp ta evet saçlarım dökülmüyo uzuyo dıyım???(((

arkadaslar ayrıca şunu soleyım sınamekı bı tur yapıldıgında cok güzel etkı edıyo uzamaya ama ikinci turda etki etmıyo..

Ayyyy inanamıyorum 2 ayda ne kadar çok uzamış Sinemaki kürünü mü yaptın sadece .
O kür benim saçımı dökmüştü baya .

ay ne kadar sevindirdin beni

sadece sinameki yaptım diyorum ama sinameki kürümün içine başka yağlar da ekliyorum ben. sarmısaklı zeytinyağ, hindistan cevizi, susam, kaktüs ve yılanyağı da katıyorum.
benim saçlarım hep çok dökülür, ama sinamekiyi bu şekilde yapmaya başladıktan sonra dökülmesi çok çok azaldı. tek sinameki yaparsam daha çok dökülebilir diye sarmısağı saç çıkarttığı için, kaktüs de dökülmeyi önlediği için ekledim. bu uzama ilk 8 kürde oldu, ara verdim ve şu anda 2. turun 3. kürünü yaptım. ara verdikten sonra pek uzamadı gibi geliyor bana. yine de uzamasa da küre devam edicem. belki dönem dönem uzayıp arda duruyor olabilir.

Ayyyy inanamıyorum 2 ayda ne kadar çok uzamış Sinemaki kürünü mü yaptın sadece .

Gerçekten harika görünüyor gayette gür şu an .

İyi yapıyorsun başka yağlar eklemekle .Ben tek tek değil de, hazır halde satılan barcelona yağını kullanıyorum .İçeriği çok sağlam geldi bana .
Durulama suyum için ısırgan ,bazen de sirke suyunu kullanıyorum .

Bemiks +betantepene +evigen+badem yağını 10 günde bir 2 saat bekletip ,yıkıyorum .
Bir de durulanmayan gliss spreyimin içine ,bir miktar argan yağı ekledim .Hepsininden memnunum sayılır

Benide aranıza alınnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
e hadi buyur sen de o zaman
amaaaaaa foto isterizzzzzz

bak ben unutmuştum, ben de e vitamini eklemeye başladım 2. turumda. dün argan yağı baktım ama bulamadım.
bir de dün yazmıştım okumuşsundur belki, palmer's hair success gro treatment aldım başladım kullanmaya ama henüz işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
ben yurtdışındayım, mart sonu, nisan başı gibi kesin dönüş yapıyorum. geçtiğimiz yaz saçlarım kısaydı, amacım döndüğümde lepiska saçlarımı savurmak memleketim sahillerinde
haziranda da hepimiz foto koyup bakıcaz sonuçlarımıza.

Olur tabii eve gidince çekeyim bari .Seninle saç boyumuz aynı sayılır .

Argan yağını ben Doadan almıştım .Hafta bir yüzümede sürüp bekletiyorum .
Bu yağ Dax benziyor sandım .Dax'ı saçtan çıkartmak inanılmaz zor .O hali hissi ne kadarda yıkansa gitmiyor sürdüğümde inek yalamış gibi etrafta dolanıyordum.

Hiç sühpem yok benim ,yaza kadar hepimiz rapunzel oluruz :)

ahahaha inek yalamış gibi demek
ben dün sadece parmak uçlarımı dokundurup saç diplerine sürdüm. bugün tekrar sürdüm azıcık daha fazla. her gün kullanabilirsiniz yazıyordu. ben de sabah sürdüm, birazdan yıkarım ama az sürdüğüm için sanırım inek yalamış gibi olmadı. önceden dax yorumlarını okuduğum için çok dikkatli davrandım sürerken. yoksa ben de boca ederdim kafama :26:

arkadaslar ayrıca şunu soleyım sınamekı bı tur yapıldıgında cok güzel etkı edıyo uzamaya ama ikinci turda etki etmıyo..
canım haklısın burdan gözlemlediğimde bu şekilde düşünmeme neden oldu..sanırım 2hafta yerine 4 5hafta ara versek daha iyi olucak yada daha fazla :26:ya bu arada gerçekten küstünmü bana artık hiç konuşmuyosn benle yazdıklarımı bile alıntılayıp cvp yazmıyon

canım öyle ama en azından çok düşünüp kendini üzme niye döküldü diye havalardandır sudandır filan diye bi üstün körü bi cvp ver kendine ve yoluna devam et ben gerçekten senin saçlarını ve gidişatı beğenmiştim.. ha bide dökülmen çok oluyosa maden suyuyla durulamayı duymuştum yada bıttım sabunu var onu önereyim sana kür yapmadığın(yani saçında yağ olmayan)bi zamanda onla yıkarsın yağ neden olmasın dedim çünkü çıkmıyo bzen
canım hşgeldin..
ilk sefer yapıldığında dökülme yapıyo evet ama devam etmelisi yani tam bi turu tamamlayınca sanmıyorum dökülmenin devam edeceğini :26: en azından bende ööleydi

maritsa hoşgeldin aramıza
mecitefendi saç bakım yağım bitsin barcelona denemeyi düşünüyorum bende
bakımlar saçlarnı yağlandırıyor mu seninde
benim bu aralar çok yağlı hergün yıkıyorum belki ondan da oluyor olabilir

Ya bide yaşlarımız kac arkadaslar biliyorsunuz yaşta etkili bu sac uzamasnda genç olanlarin daha hizli uzar :) mesela ben 18 :))))))

küsermıyım hiç küsmem sizden baska vakıt gecırecek bi şeyım olmuyo gündüz hemen bütün boş vakıtlerımı forumda gecırıyorum eşim gelene kadar... evet iki sinamekı kürü arasında bnce bı mevsım gecmelı 2 3 ay beklemelı..herkes ıstedıgını yapar o ayrı ama tecrübeyle sabıt kı arayı uzun tutmak gerekıyo ben yapmıyorum 10u tamamladım bıtırdım sinamekıyı..yaglarımıda degıştırdım..şimdi farklı yağlarla haftada bı yag bakımıyla ısırgan otu suyuyla yapıyorum bakımımı...çünkü saç alışıyo aynı şeye cvp azalıyo....
canım ben bıddım sabunu kullanmıstım bekarken ama senın dedıgın gıbı ancak bakım yağ vs bulunmayan bı sacta kullanılabılır çünkü temızleme özellıgı az yagı sökmez ancak sacın kendı günlük kirini ve yagını alacak ayarda köpürüya ancak o da sacı sertlestırıyo taranmaz edıyo...[/QUOTE]

canımcım evet çok haklısın bende o görüşteyim uzun süre olunca sanki espirisi kaçıyo işin..dozunda bırakmak lazım
benim bu ayın 24ünde 8 kür tamamlanıyo ekstra 2ampülüm kalmış olucak
acaba hazır elimde kalmışken bende 10 yapıp mı bıraksam belki bidaha mart nisan başı gibi başlarm(gerekirse) :44:
bu arada uğurbocuum sanki kısa katlarım vardı ya bnm onlarda düzeldi sanki bu aralar saçım uzamış gibi hissediyorum o yüxzden mutlu oldum birazcık

Ya bide yaşlarımız kac arkadaslar biliyorsunuz yaşta etkili bu sac uzamasnda genç olanlarin daha hizli uzar :) mesela ben 18 :))))))

oooo şekerim o zaman sen değil saçını boyunu bile uzatırsın valla
ben 18i geçeli çok olmadı ama keşke geri dönebilsem yine o yaşıma..yavaş yavaş 25e yaklaşıyom sıkıntılarda giderek artyor
baksana saç bile uzamıyomuş bi yaştan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…