aman aman kocasınıda unutmazmışbnmde sacım böle olsun göğsumun altında rengide böle olsun yanımda da sadece kocam olsun..................
bu dalgaları nasıl yapabilirz ki :26:Eki Görüntüle 577621 bundan biraz uzun olabilir bu saçı da sevdım bn sanırım koyu renk saç sevmıyorum ve alışamıyorum............
bu dalgaları nasıl yapabilirz ki :26:
örünce böle olmuyo ben maşayı saçımda az az tutarak böyle bozuk bi görüntü elde ederdım 3 ayı gectı hala maşa yapmadım düzleştirmedım kurutmuyorum makinayla bı kere kuaför fön çektı o da sayılmaz artık di mi:))
bende bir haftadır düzleştirmiyorumörünce böle olmuyo ben maşayı saçımda az az tutarak böyle bozuk bi görüntü elde ederdım 3 ayı gectı hala maşa yapmadım düzleştirmedım kurutmuyorum makinayla bı kere kuaför fön çektı o da sayılmaz artık di mi:))
bı de bu günlerde uzama konusunda umursamazım çünkü uzamadıgını gördükçe ve de döküldüğünü ve de şekil almadıgını agır sönük halını... vurdumduymaz oldum
hatta kuaförümle konustum ya krepe balyaj yada açııık bı renk mesela platın yada platınden bıraz koyu röfle yaptırcam sıkıldım
gredel yavrum senın koydugun resımlerde kadın güzel oluyo hep canım aynen bunda oldugu gibi....
bu saç için ne renge boyamalıyım saçımı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?