Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar ben şimdi sinamekide bekleme döneminde olduğum ve bu kürün pek faydasını göremediğim için turplu suya merak sardım. Herşeye rağmen sinamekiye 3 ay devam etmeye kararlıyım fakat bunun yanında turplu suyu da yapsam saçımı yormuş olur muyum?

örünce benim de saçlar iyi oluyor ama uçları püskül püskül duruyor, sevmiyorum. ben saçlarım biraz daha uzasın kıvırıp toplayarak yatmayı denicem dalga için.

evet örünce iyi oluyo yumusak oluyo da ben de görüntüsünü sevmıyorum çok dalga istersem eskılerde ki gibi sünger bigudilerımle sararım yatarım sabaha kıpkıvır:)))

bende bir haftadır düzleştirmiyorum

bı de bu günlerde uzama konusunda umursamazım çünkü uzamadıgını gördükçe ve de döküldüğünü ve de şekil almadıgını agır sönük halını... vurdumduymaz oldum
hatta kuaförümle konustum ya krepe balyaj yada açııık bı renk mesela platın yada platınden bıraz koyu röfle yaptırcam sıkıldım

naçizane fikrim, daha yeni koyulaştırdın, yaza kadar bekle, yazın yaptır röfleni, ışıl ışıl gezersin yazın işte.

ben sarı saçla yapamaadım bi ara gölge yaptırmıştım onla da yapamadım ve koyuya boyadım

ya bılmıyorum yaza hamıle kalabılırım ıkıncı çocuguma öyle bı planım var o zaman kesınlıkle röfle yaptıramam.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…