Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm yorum yaptığım fotolar senindi dimi pembe bi kazak vardı üstünde.

gayet güzel,uzun saçların var cnm sağlıklı ve parlah hiç sıkma canını.

ne kadar daha istiyosan uzar sonuçta
10 cm istiyorum ben canım
kat arkalarında yok ama önlerinde var
ben hiç olmasın istiyorum nasıl kurtulcam ki onlardan

10 cm istiyorum ben canım
kat arkalarında yok ama önlerinde var
ben hiç olmasın istiyorum nasıl kurtulcam ki onlardan

cnm ya iyice uzatıp baya bi uzatınca kestircen dümdüz

ya da ayda bir uçlarını dümdüz olcak şekilde bi cm filan aldırcaksın.

onu da kuaför yapmaz

şu kadarcık kes diyosun bi bakmışsın 10 cm kesmiş.

en iyisi baya bi uzatıp dümdüz kestirmrk galiba

benim kuaförüm yapıyor canım
gösteriyor şu kadar alıyorum diye ondan fazla kesmiyor
geçen salaklık edip başka bir yere gittim budadı saçlarımı ama anladım kendi kuaförümn değerini
şimdi istediğim boya gelsin o zaman ayda bir gider kestirrm hep kısalmaz hemde yavaş yavaş katlar gider diye düşünüyorum.

bugün tam 3 ay oldu kürlere başlayalı. omzumdan belime kadar uzama olmadı tabii ama buyrun

teşekkür ederim

sinameki asıl malzeme diyelim, ben kürün içine başka yağlar da katıp kullandım. şampuana sarmısak eklemek yerine ben sarmısaklı zeytinyağ hazırladım. kürün içine sarmısaklı zeytinyağı, badem, susam, hindistancevizi, kaktüs ve yılan yağı ekliyorum. şu an 2. tur sinameki yapıyorum, e vitamini de eklemeye başladım, ilk turda yoktu. bir de aklıma geldikçe karanfilli su fısfıslıyorum. bu hafta da palmer's hair success diye bir krem kullanmaya başladım, eğer işe yarıyorsa da onun henüz bir etkisi olmamıştır henüz.

bu kadardı galiba. bir de şampuanıma bal ekledim.

yaa nasıl güzel uzamış saçlarınnn
sinamekiden başka birşey yaptın mı

ben sarımsaklıları yapamam ya
kokusuna hiç dayanamıyorum

bu şekilde karıştırınca tam sarmısak gibi kokmadı, bir koku oluyor ama farklı bir koku. yıkayınca da saçlarım çiçek gibi kokuyor valla.
olmazsa yağ karışımını bırakıp zeytinyağlı sarımsak yapayım içine menekşe yağıda katarım

sarmısak daha çok saç çıkarmak için kullanılır. saçların gürse, yada dökülme sorunun yoksa sarmısak kullanmana gerek de yok aslında. benim gür saçlarım ama çok da dökülürdü eskiden, küre başladıktan sonra dökülmem çok azaldı ama dökülenler sağlam gelsin istiyorum. zeytinyağ her şekilde saç için iyidir zaten, kullandığın her şeyin içine biraz ekleyebilirsin.

olmazsa yağ karışımını bırakıp zeytinyağlı sarımsak yapayım içine menekşe yağıda katarım

saçlarım çok gür değil malesef ama onu çok sorun yapmıyorum
tek derdim uzaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…