kızlar ben en son sinamekimi perşembe günü yapmıştım
bakım günlerine girsin diye yarında yapsam mı
yoksa çok mu erken olur
help mee :26:
yarın bakım günü değilki :26:
ben bugün yapıcam canım ztn sinameki günümde bugün olmuş oldu 2 3seferdir..istersen bekle perşembeyi..bence yağ günü oldu bugünlerde vitamin günü daha doğrusu sinameki günüde gene çarş. perşembe gibi olur :26:
siz inanıyormusunuz bu günlere bana çok da sahici gelmıyo varmı böle bişi........
benim pek inanasım gelmiyor ama ya tutarsa hesabı
bende bugün çok üşendm ya.soguktu bide çok.birden kalktım yaptım daha yıkamadım şimdide yıkamaya üşeniyorum.sbnmde bugün reglım basladı bi duygusallık anlatamam dokunsanız aglarım... bende bi kür yapsam da malum dün röfle yaptırdım bı yag karısımı yapsam en azından uçlarına ama üşenıyom...
ne yapim bugün ne yapim derken havuçlu suda karar kıldım.şuan kafamda bende pek inanmıyorum şu özel günlere ama insanın yapasıda gelmio degil :)
bende bugün çok üşendm ya.soguktu bide çok.birden kalktım yaptım daha yıkamadım şimdide yıkamaya üşeniyorum.s
havuçlu su da turplu suyun bi alternatıfı sayılır sonuçta havuç da turp da kök:))) mineral deposu ikiside toprakta ne kadar mineral var içinde oluyo saça da ıyı gelır tabı ama özel gun denen seyi merak edıp bile bakmadım daha neymış ne degılmiş..ınanmayınca sonuçta vermıyo....
saça iyi gelio sinemki yapıyorm die yapmıodum ara ara yapıcm havucuda turp kadar kokmuo.bizde o zman özel gnlere inanıyomuş gbi yaparz cnm :)
18i gece saat 2ye kadar bakım günü değil miydi canımyarın bakım günü değilki :26:
ben bugün yapıcam canım ztn sinameki günümde bugün olmuş oldu 2 3seferdir..istersen bekle perşembeyi..bence yağ günü oldu bugünlerde vitamin günü daha doğrusu sinameki günüde gene çarş. perşembe gibi olur :26:
canım saç insanı çok etkiliyorBugün bu saç konusunda bunalımdayım hemde ne bunalım evde kimse olmasa hüngür hüngür ağlamak istiyorum. hatta kuaföre gidip saçımı 3 numara yaptırmak istiyorum o derece hatta abartıp makası elime alıp kendim kesmek istiyorum öle bi moddayım .
ben yakıştıramıyorum kendime bu saçı kendimi çok çirkin hissediyorum . anneme söz vermiş olmasam kıyıcam yani. eski saçlarımı çok özlüyorum saç renklerimi özlüyorum . uyusam uyansam belimde olsa artık bu saç hiç bi şekle girmiyo .şekil verdirsem o kadar bakıma yazık yine kısa olucak . bunalımda olunca kendimi kuaföre atardım o günlerimi istiyorum
valla bende bi iki şeyin tuttuğunu görünce uyayım ne kaybederim die başladım şekersiz inanıyormusunuz bu günlere bana çok da sahici gelmıyo varmı böle bişi........
yarasınne yapim bugün ne yapim derken havuçlu suda karar kıldım.şuan kafamda bende pek inanmıyorum şu özel günlere ama insanın yapasıda gelmio degil :)
dinlen canım yaa bover fönlü gez daha dün yapıldı saçların yaparsın gene bi iki güne bişiler dinlenmene bak..bnmde bugün reglım basladı bi duygusallık anlatamam dokunsanız aglarım... bende bi kür yapsam da malum dün röfle yaptırdım bı yag karısımı yapsam en azından uçlarına ama üşenıyom...
şekerim bu gece yarısından sonra 18i olacak ztn
18i gece saat 2ye kadar bakım günü değil miydi canım
yoksa sadece yağ bakımı içinmiydi
eğer öyleyse onu yaptık zaten dün
dediğin gibi vitamin gününe denk gelir çarşamba perşembe cuma
canım saç insanı çok etkiliyor
bende bi aralar kısacık kestirmiştim
ağlıyordum resmen aynalara bakamıyordum
ama azmettim uzattım
kürler gerçekten işe yarıyor
ben ek olarak içten beslesin diye lavanta kürü yapıyorum
biotin hapınında uzattığını söyleyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?