canım saç insanı çok etkiliyor
bende bi aralar kısacık kestirmiştim
ağlıyordum resmen aynalara bakamıyordum
ama azmettim uzattım
kürler gerçekten işe yarıyor
ben ek olarak içten beslesin diye lavanta kürü yapıyorum
biotin hapınında uzattığını söyleyenler var
kısa saç mı aman uzak dursun yaşlanana kadar kalçada gezilecek bu saçlarlao kadar emek boşa gitmez bidaha..
yağ bakımımı yaptım yıkadım ve havluyla suyunu aldıktan sonra o kuaförden aldıgım mavı sudan sıktım allah bu mavı suyu bulandan razı olsun ipek gıbı oldu kolayca tarandı sacım ayrıyeten saçlarımda hiiiiiç bi yıpranma yok yaaa çok mutluyum yıkanınca rengını daha ıyı anladım ki sapsarı olmusum o fotoda görünenden 3 kat daha sarı şimdi fönsüz bi güzel duruyo saçım çoooook mutluyummmm.....durun bı foto koyum fönsüzken bı bakın kıslaaarr...
Bu kiz sana mi benziyor ne bu fot.da :)
Yarına benim bakım günüm :) demin cinkomua da içtim ,oh mis :)
bende 4.kürü yapıcam perşembe uzamıyo diye sinirleniyordum sanki uzama var gibi diplerden biraz belli
bende perşembe 4. kürümü yapacağımsaçlar ne alemde kızlar??
ben 2.kürümü yaptım umarım tane yaptığımda ciddi uzama kaydederim.
o günler gelsin de bakalım
bende perşembe 4. kürümü yapacağım
az önce 5. lavantamıda içtimm
forumda haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz die bi başlık var oraya bak ayrıntılı şekilde yazıyoMerhaba, sinameki kürünü açıklayabilir misiniz?
saçımı kestirdigimden beri uzama yoktu . dikkatli baktım uzamaya başlamış en kısa zamanda resm çekp eklicem belkide resm çekmedigimden farketmiyorumdur
benmki deli etti gecegece yine uyuyamadım saçımın uzamasnada engel oluyo ya allahım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?