Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok sağol
bi ara bende biotin hap kullandım bi şişe bitirdim tekrar almadım aklımda aslında tekrar alıcam
bakımlar işe yarıyor evet ama sabır işi gerçekten aynalara küsüyorum artık
en az 5 aya daha ihtiyacım var sanırım ama çok zorluyo kendimi çok çirkin hissediyorum işe bi gitmek gelmiyor içimden

kısa saç mı aman uzak dursun yaşlanana kadar kalçada gezilecek bu saçlarla o kadar emek boşa gitmez bidaha..

canım ben yıllarca kısa saç kullandım ama bi tarzı şekli modeli vardı ki bana gerçekten kısa saç çok yakışıyor . hani bu saça şekil versen olmuyor toplasan olmuyor şekli şemali yok yani ah bi uzasa bi şekil alsa başka bişey istemem

Son düzenleme:
yağ bakımımı yaptım yıkadım ve havluyla suyunu aldıktan sonra o kuaförden aldıgım mavı sudan sıktım allah bu mavı suyu bulandan razı olsun ipek gıbı oldu kolayca tarandı sacım ayrıyeten saçlarımda hiiiiiç bi yıpranma yok yaaa çok mutluyum yıkanınca rengını daha ıyı anladım ki sapsarı olmusum o fotoda görünenden 3 kat daha sarı şimdi fönsüz bi güzel duruyo saçım çoooook mutluyummmm.....durun bı foto koyum fönsüzken bı bakın kıslaaarr...

ay koyda görelim :)

saçlar ne alemde kızlar??

ben 2.kürümü yaptım umarım tane yaptığımda ciddi uzama kaydederim.

o günler gelsin de bakalım

Bu kiz sana mi benziyor ne bu fot.da :)
Yarına benim bakım günüm :) demin cinkomua da içtim ,oh mis :)

bende 4.kürü yapıcam perşembe uzamıyo diye sinirleniyordum sanki uzama var gibi diplerden biraz belli

Bu kiz sana mi benziyor ne bu fot.da :)
Yarına benim bakım günüm :) demin cinkomua da içtim ,oh mis :)

kim benziyomuş ki,kimse o şanslıymış

ben değilimdir herlade zaten de benzemiyorum.çok beğenirim keşke benzesem

hem benim fotomu gören var mıdır bilmiyorum

saçımı kestirdigimden beri uzama yoktu . dikkatli baktım uzamaya başlamış en kısa zamanda resm çekp eklicem belkide resm çekmedigimden farketmiyorumdur

saçımı kestirdigimden beri uzama yoktu . dikkatli baktım uzamaya başlamış en kısa zamanda resm çekp eklicem belkide resm çekmedigimden farketmiyorumdur

aynen katılıyorum şeker :) buraya foto ekleyince ayrı bi motive oluyo insan..hatta kendin bile uzadığını anlayabiliyosn sanki başkasının saçına bakıyormuş gibi :) bu arada biz yine uyuyarak değil oturarak saç uzatanlardan olmuşuz bu saat olmuş hala burdayız

benmki deli etti gecegece yine uyuyamadım saçımın uzamasnada engel oluyo ya allahım :)

dur yaa saç sefadan tırnak cefadan demişler strese girme noldu gece gece canım..bu arada bnm gözümden uyku akıyo ama hiç yatasımda yok tuhaf bi kişiliğim

bende sendenim yanlız degilsin :) hep böyle geceleri uykudan gözlerim kapanır ama yatasım gelmez:) bu erkekler hep aynı biyandan gözümden sakınıyorum biyandan bogmak istiyorum napsın gece gece uyumiyim o saçlar uzamasın die sanki inadıma gıcık edio beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…