bende sendenim yanlız degilsin :) hep böyle geceleri uykudan gözlerim kapanır ama yatasım gelmez:) bu erkekler hep aynı biyandan gözümden sakınıyorum biyandan bogmak istiyorum napsın gece gece uyumiyim o saçlar uzamasın die sanki inadıma gıcık edio beni:)
şuan benm aşıkım eşşek saatinnde:) yok ya uzucak cnm bu saçlar yoksa kazıtırım valla sizi die tehtiite başladım kafayı yiyorum galiba:):) bende giriyorum gündüzleri ama çok bişe yaazamıyorum zatn herkez kendi aleminde :) akşamda oku oku sonra bir iki yorum yap konuşucak kimse kalmıyo:)
cnm saçlarım güzel saçlarım die seviyorum artık uzasınlar artık bizden iyisinimi bulacaklar yahu.şu benmkinin yüzüne vurmada iyiymiş.;:) ya bende başka bi siteye girsem çıkış yapıo site bundan mıı bahsediosun ?
bi süresi var cnm tam saptayamadım ama 5 10dk gibi bişi sanki sayfa değişince yada açıkda olsa bi işlem yapmayınca gdiyo :26: bide bugünlerde tam yazıyorm cvpla diyorum hoop giriş yap diyo giriş yapınca sayfa beyazlaşıyo ve açabilene aşk olsun önceki sayfaya dönp kes kopyala yapıştır yapmaktan anam ağladı
kızlar bende sinemaki kürüne başlamaya karar verdim 2 ay oldu az uzuyor belki faydası olur olmasa da en azından bakım olur
yağ ve sinemakini aldıktan sonra başlayacağım inşallah
tabi resimlere de devam :)
kızlar bende sinemaki kürüne başlamaya karar verdim 2 ay oldu az uzuyor belki faydası olur olmasa da en azından bakım olur
yağ ve sinemakini aldıktan sonra başlayacağım inşallah
tabi resimlere de devam :)
allahallah bende tam öle olmuyo işte başka siteye girersem bu sayfayı kapatıp tekrar giriş istio.seninki çok can sıkıcı bidurum ya yazarken falan olması
hb cnm da ben zaten ekimden beri fotoğraflarımı paylaşıyorum sinameki küründen bahsediyorsan işte ona yeni hoşgeldim:)aramıza hoşgeldin :):)
işte en doğru karar hoşgeldin aramıza canım..inş bizler gibi seninde işine yarar uzatmasından ziyade dediğin gibi bakımda yapmış oluyor şimdiden kolay gelsin...
hb cnm da ben zaten ekimden beri fotoğraflarımı paylaşıyorum sinameki küründen bahsediyorsan işte ona yeni hoşgeldim:)
cnm ben bu konuya hoşgeldin demek istedim profiline baktım ztn :) sinemakiyede hoşgeldin :)
offf hiç sorma valla canım bezdirdi resmen...kızlar ben yatıyorum artık iyi geceler gözler gidiyo mantıksız kelimeler kullanmaya başlıcam birazdan asffhhkhlöklrkg gibihadi bb
daha önce yaptım ama başım ıslak kalınca çok agrıdıgından bırakmıştım etkisini görmeye başlamıştım tamdaama şimdi dayanamadım tekrar başladım busefer kararlıyım başım çatlasada devam edicem.3.kürdeyim daha etkisini tam göremedim ama gören memnun olan çok arkadaş var cnm
inşallah olmaz cnm :26: bende en başta böyle gaza gelmiştim saolsun burdaki herkez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?