Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aksilik işte gün içinde ölesine bi açarım burayı ama işim vardır çıkmam gerekir konu alıp gider başını bu saatlerde de isterimki muhabbet dolu dolu olsun kimseyi bulamam neyseki sen varsın artık canım boşver yaa erkekleri kim çözdüki zaten..ama yinede aşıkım yavv bu arada saçım uzamıcak diyip olumsuz düşünme evrene gidiyo bak bunlar mazallah eşref saati denen de bişi var tabi

şuan benm aşıkım eşşek saatinnde:) yok ya uzucak cnm bu saçlar yoksa kazıtırım valla sizi die tehtiite başladım kafayı yiyorum galiba:):) bende giriyorum gündüzleri ama çok bişe yaazamıyorum zatn herkez kendi aleminde :) akşamda oku oku sonra bir iki yorum yap konuşucak kimse kalmıyo:)

bu arada şu son bikaç gündür foruma uyuz olmaya başladım neden 10dk bakamayınca kapanırki anlamıyorum o da yetmez gibi tam cvp yazıyorum cvpla diyince bide bakıyorum giriş istiyo bu sefer cvp yazmakta istemiyorum ama içimde kalıyo nasıl olacak bu iş

yok anacım yok kazıma sen uzat saçını seninkinin yüzüne vurursun sinirlenince bu saçlar lepiska olmadan hatta rapunzel gibi camdan sarkıtılmadan bize rahat yok

cnm saçlarım güzel saçlarım die seviyorum artık uzasınlar artık bizden iyisinimi bulacaklar yahu.şu benmkinin yüzüne vurmada iyiymiş.;:) ya bende başka bi siteye girsem çıkış yapıo site bundan mıı bahsediosun ?

bi süresi var cnm tam saptayamadım ama 5 10dk gibi bişi sanki sayfa değişince yada açıkda olsa bi işlem yapmayınca gdiyo :26: bide bugünlerde tam yazıyorm cvpla diyorum hoop giriş yap diyo giriş yapınca sayfa beyazlaşıyo ve açabilene aşk olsun önceki sayfaya dönp kes kopyala yapıştır yapmaktan anam ağladı

kızlar bende sinemaki kürüne başlamaya karar verdim 2 ay oldu az uzuyor belki faydası olur olmasa da en azından bakım olur
yağ ve sinemakini aldıktan sonra başlayacağım inşallah
tabi resimlere de devam :)

allahallah bende tam öle olmuyo işte başka siteye girersem bu sayfayı kapatıp tekrar giriş istio.seninki çok can sıkıcı bidurum ya yazarken falan olması

kızlar bende sinemaki kürüne başlamaya karar verdim 2 ay oldu az uzuyor belki faydası olur olmasa da en azından bakım olur
yağ ve sinemakini aldıktan sonra başlayacağım inşallah
tabi resimlere de devam :)

işte en doğru karar hoşgeldin aramıza canım..inş bizler gibi seninde işine yarar uzatmasından ziyade dediğin gibi bakımda yapmış oluyor şimdiden kolay gelsin...

allahallah bende tam öle olmuyo işte başka siteye girersem bu sayfayı kapatıp tekrar giriş istio.seninki çok can sıkıcı bidurum ya yazarken falan olması

offf hiç sorma valla canım bezdirdi resmen...kızlar ben yatıyorum artık iyi geceler gözler gidiyo mantıksız kelimeler kullanmaya başlıcam birazdan asffhhkhlöklrkg gibi hadi bb

aramıza hoşgeldin :):)
hb cnm da ben zaten ekimden beri fotoğraflarımı paylaşıyorum sinameki küründen bahsediyorsan işte ona yeni hoşgeldim:)

işte en doğru karar hoşgeldin aramıza canım..inş bizler gibi seninde işine yarar uzatmasından ziyade dediğin gibi bakımda yapmış oluyor şimdiden kolay gelsin...

teşekkür ederim eski saçlarımı çok özlüyorum azda olsa uzuyor eski fotoğraflarıma bakıp iç çekiyorum ama çok şükür sağlıklı olalım her zaman uzar saç bu yani :)

offf hiç sorma valla canım bezdirdi resmen...kızlar ben yatıyorum artık iyi geceler gözler gidiyo mantıksız kelimeler kullanmaya başlıcam birazdan asffhhkhlöklrkg gibi hadi bb

olsun mantıksızda olsa razıydım vala:) iyi geceler cnm saçlar salsın kendini inş.görüşürüz

cnm ben bu konuya hoşgeldin demek istedim profiline baktım ztn :) sinemakiyede hoşgeldin :)[/QUOTE]

hb cnm sen ne zamandır yapıyorsun bu kürü memnun musun uzama var mı

daha önce yaptım ama başım ıslak kalınca çok agrıdıgından bırakmıştım etkisini görmeye başlamıştım tamda ama şimdi dayanamadım tekrar başladım busefer kararlıyım başım çatlasada devam edicem.3.kürdeyim daha etkisini tam göremedim ama gören memnun olan çok arkadaş var cnm

evet bende yorumlardan böyle gaza geldim
malesef ıslak saç özellikle kışın ağrı yapıyor
ben denemedim inşallah baş ağrım olmaz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…