aaa zaten uzun ya saçların popona kadar gelsin mi istiyorsun
yok cnm onlar eski saçlarım şimdiki hali özel albümde arkadaş listemde olmadıgın için göremiyosun sanırım.
hiç üzülme cnm saçlarının eski hali benim saçlarımın eski hali :))))))))
uzatıcaz tekrar azim edeceğiz uzayacak
hele ben o kestirdikten sonra olumsuz yorumları duyunca iyice azimlendim uçlarından bile aldırmam
bak seni de takip edicem inşallah güzel şekilde uzar
bu arada uzayana kadar da kendini kötü hissetme kısa saçlı olman engel değil güzel bi kızsın sen maşallah Allah sevdiğine bağışlasın
aminn. teşekkür ederim saçlar o gördügün resmlerdeki gibiydi birden bukadar kısalınca( hayatımda hiç kullanmadım bukadar kısa) çok etkiliyo insanı.ama sizlerle beraber motive oluyorum bütün karamsar düşüncelerim kayboluyo burdayım bundan sonra bu saçları beraber uzatıcaz inş.
ya hiç bilmiiyorum bu albümlerin gizliligini özel yapıyorum görünüyo diosun.s anlamadım neyse farketmez ztn sırf kendime yakıştıramadıgımdan karaladım yüzümü.neyse uzatıcaz bşekilde bu sinemakiye devam edicem uzadıkça resm eklicem tarihleriyle görürüz beraber nekadar farkedio.şimdi istedigim bakımlı saglıklı uzaması
İŞTE OKADAR:):)o saçlar u-za-ya-cak:)))))
İŞTE OKADAR:):)
yatsakmı dünde dedim saçlar en çok gece uyurken uzuyomuşş::))
yorumlar aldı başını gitti:) yarın okumaya kalkanlar kızıcak bize:):)
günaydın, kalktım baktım forum almış yürümüş ama hep laf, hep laf. bir tane resim ble yok
dip boyasından anlıyorum az çok uzayıp uzamadığınıEklesene :) 3 haftada kesin uzamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?