Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekledim cnm albümümde var burdada varda hangi sayfada hatırlamıyorum.uzayınca aradaki farkı anlamak için tekrar çekp eklicem

Son düzenleme:
aaa zaten uzun ya saçların popona kadar gelsin mi istiyorsun

yok cnm onlar eski saçlarım şimdiki hali özel albümde arkadaş listemde olmadıgın için göremiyosun sanırım.

hiç üzülme cnm saçlarının eski hali benim saçlarımın eski hali :))))))))
uzatıcaz tekrar azim edeceğiz uzayacak
hele ben o kestirdikten sonra olumsuz yorumları duyunca iyice azimlendim uçlarından bile aldırmam
bak seni de takip edicem inşallah güzel şekilde uzar
bu arada uzayana kadar da kendini kötü hissetme kısa saçlı olman engel değil güzel bi kızsın sen maşallah Allah sevdiğine bağışlasın

aminn. teşekkür ederim saçlar o gördügün resmlerdeki gibiydi birden bukadar kısalınca( hayatımda hiç kullanmadım bukadar kısa) çok etkiliyo insanı.ama sizlerle beraber motive oluyorum bütün karamsar düşüncelerim kayboluyo burdayım bundan sonra bu saçları beraber uzatıcaz inş.

bu arada arkadaş listeme ekledim seni fakat eklemeden önce de kısa saçlı 1 fotoğrafın var zaten o gözüküyordu yüzünü karalamışsın sadece haberin olsun
evet şu an ruh halini anlayabiliyorum insan eksik hissediyor kendini
olsun işte bakımlarla uzatırsın eskisinden sağlıklı olur

ya hiç bilmiiyorum bu albümlerin gizliligini özel yapıyorum görünüyo diosun.s anlamadım neyse farketmez ztn sırf kendime yakıştıramadıgımdan karaladım yüzümü. neyse uzatıcaz bşekilde bu sinemakiye devam edicem uzadıkça resm eklicem tarihleriyle görürüz beraber nekadar farkedio.şimdi istedigim bakımlı saglıklı uzaması

Son düzenleme:

o saçlar u-za-ya-cak:)))))

bisorun yoksa uyumasanda olur cnm.hadi iyigeceler rüyamda uzun saçlarımı görim :) sohpet güzeldi daha devam etmek isterdim ama sabah erken kalkıcam görüşürüz.

kızlar forumdan sürekli çıkış yapmamak için
siteye girerken beni hatırla diyip girin o zaman çıkmıyor

bende eklemek istiyorum ama daha 20 gün oldu
uzamadğını görürsem moralim bozulur ya

Mmlik farklılıklar varsa ,ekleme tabi canım . Moralin bozulmasın hiç .

Bu saçlardan istiyorummmmmmmm
Saçlarımı koyulaştıracağım kızlar zaten beyazlarım çıktı gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…