Eki Görüntüle 580308 Eki Görüntüle 580309
bak o zaman alex uzamış mı gerçi bi haftada ne kadar uzayabılırkı..
normalde bol katlı kesim saçtan nefret ederim ama saclarının katlarına şekline gürlüğüne bayıldım..şu an harika görünüyor bide 5 parmak kadar uzamış olsa aman yarabbbim
canım çook güzel olmuş saçların bu arada bi uzama var ve çoğalma senin saçların iyi gidiyo ya o eklediğin fotodaki saça ulaşman yakın bence ztn nerdeyse o kadar saçların
teşekür ederım tatlım yaa inşallah bakalım artık:) adetlıyım süreklı duşa gıresım var kaynar suların altına girsem ooh haşlansam...
sen uzamıyo dedikçe ben de uzamadı zannediyorum saçlarını, ne güzel uzamış beee. çok da gür ve sağlıklı görünüyor, şimdiki saçlarının ilk koyduğun fotoyla alakası yok. tü tü tü
bir de ikide bir bırakıcam kürleri diyorsun, bırakma, yaza lepiska olacaklar
aksilik işte gün içinde ölesine bi açarım burayı ama işim vardır çıkmam gerekir konu alıp gider başını bu saatlerde de isterimki muhabbet dolu dolu olsun kimseyi bulamam neyseki sen varsın artık canımboşver yaa erkekleri kim çözdüki zaten..ama yinede aşıkım yavv bu arada saçım uzamıcak diyip olumsuz düşünme evrene gidiyo bak bunlar mazallah eşref saati denen de bişi var tabi
bugün rüyamda gördüm saçlarımı kalçama gelmişti valla ööle elimi uzatıp tutmama gerek kalmıyodu ayyyyyyy ne güzell rüyaaa :2:ööle kafaya da takıp yaşamıyorum rüyama girecek kadr ama..neyse o kadar olsun da saçlarım önemli değil
gece gece çenemz düştü:) konuşamaynca parmaklara vurdu :)günaydın, kalktım baktım forum almış yürümüş ama hep laf, hep laf. bir tane resim ble yok
bende öyle seviyorum napim:) başka kmden bahsedicz bogarım fln :)erkeklerden bahsediyorsunuz değil mi??
benim de benimkini boğasım var bu aralar
beni deli ediyor.ama seviyorum işte uyuzu
okadar konuştuk saçtan baştan benm rüyama girmedi girsin dedim :)tabı görürsün rüyanda gece saat 2 ye kadar burda oturursanız rüyanıza gırer..
çok güzel görünüyor saçlar cnm maşhallah nazar degmesin seninki kadar uzasagöbek atıcam :)
ayy canlarım bnm bugun ki moralle artık ben neler yapmam yaaa çok mutlu ettınız benı....
saçlarımı kestireli 2 buçuk hafta mı ne oldu yanılmıyosam 2.sinamekimi yaptım lavanta içiyorum
..
sanırım saçlarımda bir kıpırdanma var
ay sahi mi yaaa az da olsa uzamış mı kı yaaa daha ölçmedım ama 28 dıyom hala bugun bi ölçim hatta şimdi bi ölçim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?