Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son düzenleme:
normalde bol katlı kesim saçtan nefret ederim ama saclarının katlarına şekline gürlüğüne bayıldım..şu an harika görünüyor bide 5 parmak kadar uzamış olsa aman yarabbbim

aaaayyyyhhh aman allahım çok mutlu oldum inşallah canım şu anda saçımın en uzun yerı 28 cm ilk hedefim 40 cm.....

canım çook güzel olmuş saçların bu arada bi uzama var ve çoğalma senin saçların iyi gidiyo ya o eklediğin fotodaki saça ulaşman yakın bence ztn nerdeyse o kadar saçların

teşekür ederım tatlım yaa inşallah bakalım artık:) adetlıyım süreklı duşa gıresım var kaynar suların altına girsem ooh haşlansam...

bugün rüyamda gördüm saçlarımı kalçama gelmişti valla ööle elimi uzatıp tutmama gerek kalmıyodu ayyyyyyy ne güzell rüyaaa :2:ööle kafaya da takıp yaşamıyorum rüyama girecek kadr ama..neyse o kadar olsun da saçlarım önemli değil

teşekür ederım tatlım yaa inşallah bakalım artık:) adetlıyım süreklı duşa gıresım var kaynar suların altına girsem ooh haşlansam...

offf evet ya o dönemlerde de ööle bi sıkıntı var neyse azcık sabret canım..sonra rahat rahat yıkanırsın.. ya saçlaarın çok hoş olmuş valla çok beğendim iyce bi canlılık gelmiş röfleyle..bana sarı pek gitmiyo yaşımı büyütüyo sanki o yüzden kararsızım napsam acaba :44:

sen uzamıyo dedikçe ben de uzamadı zannediyorum saçlarını, ne güzel uzamış beee. çok da gür ve sağlıklı görünüyor, şimdiki saçlarının ilk koyduğun fotoyla alakası yok. tü tü tü
bir de ikide bir bırakıcam kürleri diyorsun, bırakma, yaza lepiska olacaklar

Eki Görüntüle 580308 Eki Görüntüle 580309
bak o zaman alex uzamış mı gerçi bi haftada ne kadar uzayabılırkı..

ay sahi mi yaaa az da olsa uzamış mı kı yaaa daha ölçmedım ama 28 dıyom hala bugun bi ölçim hatta şimdi bi ölçim...

Allaaaaaaah bizim kızlar muhabbetin dibine vurmuşlar gece gece

kızlar saç sefadan uzarmış sefanız olsun..

erkeklerden bahsediyorsunuz değil mi??

benim de benimkini boğasım var bu aralar

beni deli ediyor.ama seviyorum işte uyuzu

tabı görürsün rüyanda gece saat 2 ye kadar burda oturursanız rüyanıza gırer..

erkeklerden bahsediyorsunuz değil mi??

benim de benimkini boğasım var bu aralar

beni deli ediyor.ama seviyorum işte uyuzu
bende öyle seviyorum napim:) başka kmden bahsedicz bogarım fln :)

tabı görürsün rüyanda gece saat 2 ye kadar burda oturursanız rüyanıza gırer..
okadar konuştuk saçtan baştan benm rüyama girmedi girsin dedim :)

saçlarımı kestireli 2 buçuk hafta mı ne oldu yanılmıyosam 2.sinamekimi yaptım lavanta içiyorum

..

sanırım saçlarımda bir kıpırdanma var

saçlarımı kestireli 2 buçuk hafta mı ne oldu yanılmıyosam 2.sinamekimi yaptım lavanta içiyorum

..

sanırım saçlarımda bir kıpırdanma var

bnmkilerdede kıpırdama var:) 2 ayı geçti kestireli milim oynamıyordu kafayı yicektim diplerden anlıyorum bu hafta sanki uzama var gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…