Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkeklerden bahsediyorsunuz değil mi??

benim de benimkini boğasım var bu aralar

beni deli ediyor.ama seviyorum işte uyuzu

dün melekim diyodu saçımın uzamasını bile etkiliyo diye bende teselli vereyim dedim
insanız işte herkes birbirini deli ediyo bazen..boşverin kızlar saçları uzatalım bizim adamların yüzüne çarparız sinirlenince eee ne alemde saçlar

yaaa uğurböcüümcüüm niye bççle bişe yaptın şuan gidip saçımı şöyle bi güzel yaptırasım geliyo valla

bbenim de uzatınca savurup yüzüne yüzüne çarpasım var kızınca

böyle hıh diyip atıvercem saçları suratına

şöyle bi güzel derken canım nasıl bi güzel:))))
seninki gibi çok güzel olmuş yaa
aaaaaayyyyy aayyyyhh benımde şöyle uzun dalgalı romantık seksi saçlarımı savurup BUGÜN OLMAZ BAŞIM AGRIYO YARIN YAPARIZ diyip arkamı dönüp yatasım var....

kız yapmıyonmu sen ööle arada bak yaa saçı bekliyo ama ztn saçların şuanda öle hemen başla saçları çarpıtmaya :90:

seninki gibi çok güzel olmuş yaa

kız yapmıyonmu sen ööle arada bak yaa saçı bekliyo ama ztn saçların şuanda öle hemen başla saçları çarpıtmaya :90:

yapmaz olurmuyumDDD uzun saçlarla daha iyi olur amaDDD
bu arada tş ederım bu ne kadar iltifat böle yaaaa....şımardım yinee...

aaaaaayyyyy aayyyyhh benımde şöyle uzun dalgalı romantık seksi saçlarımı savurup BUGÜN OLMAZ BAŞIM AGRIYO YARIN YAPARIZ diyip arkamı dönüp yatasım var....
ay alemsin vala:))

günah yaaaa yalnız biz felaket planlar içindeyiz yazık olacak sevdalılarımıza :90:
valla öyle biriktiriyorum cnm içimde saçlar uzasın ilk denememi onun üstünde yapıcam :):)bak aklıma geldi şimdi kıyamam ya <3 saçlarımı kestirdigimde aglıyodum olsun aşkım bölede güzelsin die avutuyodu beni uzun saçımı çok severdi :)

yapmaz olurmuyumDDD uzun saçlarla daha iyi olur amaDDD
bu arada tş ederım bu ne kadar iltifat böle yaaaa....şımardım yinee...
yapma günahh yaa
şımar tabi şekerim valla çok beğendim röfleyi tam bilmiyodm krepeye takmıştım ama olur mu olmazmı:44:artık iyce kararsızım ama şöle marta yada nisana yaptırım bari özel günlerde değişiklik yapmayı seviyorum bööle mart ta yıl dönümü var nisandada doğumgünüm mayısta olabilir onun doğumgünü

valla öyle biriktiriyorum cnm içimde saçlar uzasın ilk denememi onun üstünde yapıcam :):)bak aklıma geldi şimdi kıyamam ya <3 saçlarımı kestirdigimde aglıyodum olsun aşkım bölede güzelsin die avutuyodu beni uzun saçımı çok severdi :)[/QUOTE]
evet bnmde bi kere kuaför çok kesmişti saçımı ve ilk kez şu öne dökülen kahkülleri kullanacaktım :) hiç sevmedim hem kısada kesmişti göğüs hizasından bi iki parmak alttaki saçı omuzdan bi iki parmak aşağıda olacak şekilde kesmişti salak kuaför neyseki bnmkinin aklı çıktı çook beğendi yoksa onu orda öldürebilirdim o beğenmesine rağmen 2gün ağladım o bğenmese nolurdu acaba...bazen hala o saçı söleyip duruyo diyorum asla saçımı zor uzattım tadını çıkarmadan unut kestirmeyi neyseki şimdi uzun bunu daha çok seviyo sakın kestirme diyo şimdide neyse yırttım :90:

valla öyle biriktiriyorum cnm içimde saçlar uzasın ilk denememi onun üstünde yapıcam :):)bak aklıma geldi şimdi kıyamam ya <3 saçlarımı kestirdigimde aglıyodum olsun aşkım bölede güzelsin die avutuyodu beni uzun saçımı çok severdi :)[/QUOTE]
evet bnmde bi kere kuaför çok kesmişti saçımı ve ilk kez şu öne dökülen kahkülleri kullanacaktım :) hiç sevmedim hem kısada kesmişti göğüs hizasından bi iki parmak alttaki saçı omuzdan bi iki parmak aşağıda olacak şekilde kesmişti salak kuaför neyseki bnmkinin aklı çıktı çook beğendi yoksa onu orda öldürebilirdim o beğenmesine rağmen 2gün ağladım o bğenmese nolurdu acaba...bazen hala o saçı söleyip duruyo diyorum asla saçımı zor uzattım tadını çıkarmadan unut kestirmeyi neyseki şimdi uzun bunu daha çok seviyo sakın kestirme diyo şimdide neyse yırttım :90:
[/QUOTE]

seninki kısayı beyenmiş gerçi hep topluyorum ama benmki kısa saçı sevmesede güzel dio:) ben üzülmeyim die bi uzatimde nasıl sevinicek kimbilir:)

[/QUOTE]

seninki kısayı beyenmiş gerçi hep topluyorum ama benmki kısa saçı sevmesede güzel dio:) ben üzülmeyim die bi uzatimde nasıl sevinicek kimbilir:)[/QUOTE]
hee sorry :90: bnm kafa bugün tam ayarında dünden kalma bi yorgunluk var mazur gör canım :90: neyse o kadarınıda beğensinler ztn..seven adamın dış görünüşle çok işi olmaz bizimkiler iyiler şükür bide biz kendimize takmasak kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…