canım açıkçası hiç kullanmadım ama hindistanyağını ve susam yağını ayrı ayrı duyuyorum hem barcelino yağı diyoruz ya ondada var ayrıyeten ben kirpiklerim içinde bi yağ karışımı kullanıyorm ondada var genelde hint yağı susam yağı gibi yağların uzamaya etkisi büyük bunu biliyorum kullan benceevet çok şükür:) cnm sen susam yagı saça iyi geliomu tam olarak biliomusun buldum bugün evde daha önce uzattıgını okumuştum ama tam bilmiyorum
benm kahküllerde böyle benm gece yatmayı kalkmayı bırak düzleştiririm 1 saat geçmeden döner deli olurum eniyisi tel tokayla tuttr uzayana kadar idare et uzun kullan ben kahkül kullanmıcam artık en azndan kısa.kızlar bir sorum olacak.
benim kahkülümde döner var
döneri olan var mı saçında?
bıktım artık kahkül bırakmayacağım bir daha bunla uğraşmaktan bıktım
düzgün durur gece yatarımbi kalkarım sabah başka yere dönmüş bi kısmı şekilsiz bir şey olmuş geri de düzelmez
uzatacağım artık sanırım kahkülsüz kullanacağım.iyice sabrımı zorluyor çünkü kahkül sevmeme rağmen.
uzayana kadar bir öneriisi olan varsa çok sevinicem
cnm ben duydum sanki bu forumdada okudum saçını sadece susam yagıyla uzatan vardı sanki hatırlıyorum ama tam emin olamadım.pek yaygın degil bu susam yagı herhalde.tek kullanım olarak yanicanım açıkçası hiç kullanmadım ama hindistanyağını ve susam yağını ayrı ayrı duyuyorum hem barcelino yağı diyoruz ya ondada var ayrıyeten ben kirpiklerim içinde bi yağ karışımı kullanıyorm ondada var genelde hint yağı susam yağı gibi yağların uzamaya etkisi büyük bunu biliyorum kullan bence
uzayınca bu durum geçiyo mu ki cnm uzun süredir kahküllüyüm yani senelerdirrr.kahkülsüzlüğü unuttum resmen
en iyisi öyle yapayım uzayana kadar yoksa çıldırıcamm
elinde bulunan yağlarla karıştır istersen canım bedemyağı zeytinyağı filan..benm kahküllerde böyle benm gece yatmayı kalkmayı bırak düzleştiririm 1 saat geçmeden döner deli olurum eniyisi tel tokayla tuttr uzayana kadar idare et uzun kullan ben kahkül kullanmıcam artık en azndan kısa.
cnm ben duydum sanki bu forumdada okudum saçını sadece susam yagıyla uzatan vardı sanki hatırlıyorum ama tam emin olamadım.pek yaygın degil bu susam yagı herhalde.tek kullanım olarak yani
evet canım ikisini bir kullan haftada bigün yağ günün olsun bunları uyguladığın havuçsuyunuda 2haftada 1filan yaparsın çok işlem uygulama saçına sinamekide var malumevet gece yatarkende yap gredel. xayx cnm badem yagıyla karıştırıp biraz kullanım diyorum yarın daha dün havuçlu kürü yaptım ya. ztn perşembede sinemaki günü
havuç suyu yumuşatıp parlaklık filan mı verdi yoksa yıpranmayada iyi geldimi tabi yıpranman varsaevet fazla yormak istemiyorum saçımı ztn sinemaki var bunuda haftada bir yada 2 haftada bir aklıma geldikçe yaparım.haftada bir de havuçlu suyu yapıcam çnkü dünden beri saçlarım çok güzel hoşuma gitti.daha da bişe yapmam
havuç suyu yumuşatıp parlaklık filan mı verdi yoksa yıpranmayada iyi geldimi tabi yıpranman varsainş yoktur tabi
bizim sınıfta 3 tane upuzun saçlı kız var
birtanesinin doğal simsiyah nasıl gür görmelisiniz bi savuruşu var
bir taneside sarışın
onda da boya yok upuzun çok sağlıklı
diğeride öyle
bizim sınıfta 3 tane upuzun saçlı kız var
birtanesinin doğal simsiyah nasıl gür görmelisiniz bi savuruşu var
bir taneside sarışın
onda da boya yok upuzun çok sağlıklı
diğeride öyle
ve galiba bu bir heves benim için sadece.
ayağıma kadar uzatıyım en iyisi de hevesimi alıyım
kararsız kalmamın sebebi bu durumu tatmak isteyişim sanırım.
belki çok uzatırım hevesimi alırım bi.
ah bende bele doğru sallandırsam şu saçları
uzasa biiiirrrrrr ben ölmeden görsem
kız ağzından yel alsın öyle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?