bende sevmem ama üçününde saçları uzun ve çok sağlıklıben normalde çok uzun sevmiyorum ama sen böyle diyince birden gözümün önüne upuzun uçuşan saçlar geldi:26:
zaten kararsız bir tipim bu konularda fazlasıyla.
rüyamda kızlarda teki kısacık kestiriyordu bob modelibizim sınıftada var öye hatta bir tanesinden bahsettim hep biliyorsundur belki
ya kız saçını kısacık kestirdi kızın saçı uzamadı resmen fışkırdı ya beline geldi arkadaş uyuz oluyorum ya
şakasına yaaa :))))
yarın sinamekimi yapacağım
gece yatmadan yapar sabah yıkarım zaten geç yatıyorum
gredel sanada teşekkür ederim
bugün 6. lavantamı içtim
büyük bir istikrarla devam ediyorum
çok güzelmiş saçları içim gitti benim şuan yine
saç güzel de ben o kadar spreydi, föndü, düzleştiriciydi yapana kadar ruhumu teslim ederim :44:
ben uğraşmadan düzgün duruyor diye seviyorum uzun saçı, bu kadar uğraşacaksam olmasın daha iyi
bizim sınıfta 3 tane upuzun saçlı kız var
birtanesinin doğal simsiyah nasıl gür görmelisiniz bi savuruşu var
bir taneside sarışın
onda da boya yok upuzun çok sağlıklı
diğeride öyle
..........
kızlaaaarrr moral bozmayın yaa hemen uzuycak saçlarımız bizde rüzgarda savura savura gezicek hatta taramaktan yıkamaktan ona ayrı bi insanmış gibi bakıp sevmekten yorulucaz inş :90: şimdi keyfimiz için bişiler yapıyoruz ve herşey istediğimiz gibi olacak böle düşünün..ben normalde çok uzun sevmiyorum ama sen böyle diyince birden gözümün önüne upuzun uçuşan saçlar geldi:26:
zaten kararsız bir tipim bu konularda fazlasıyla.
Arkadaşlar Aslı Tandoğan'nın saçlarından istiyorummmmmmmmmm .
Bugün saçlarımı koyulaştırdım ,inanılmaz yakıştırdım kendime .ah bir de uzasa .
kızlaaaarrr moral bozmayın yaa hemen uzuycak saçlarımız bizde rüzgarda savura savura gezicek hatta taramaktan yıkamaktan ona ayrı bi insanmış gibi bakıp sevmekten yorulucaz inş :90: şimdi keyfimiz için bişiler yapıyoruz ve herşey istediğimiz gibi olacak böle düşünün..
sağol canım inş hepimizin istediği gibi olur bende henüz isteğime ulaşmış değilim tam olarak ama bazen gözü çekmek gerekiyor saçın üstünden çok umursayınca uzadığınıda göremezsinki çook çabalayıp uzayacağını canı gönülden BİLEREK isteyerek yada inanarak deil direk bilerek bişiler yapmak bakım vs ve kendi haline bırakmak yeterli olacaktr bnce devamlı aynada bakarsak zorla uzamasını engelleriz bana ööle geliyo:44:uzasında ben ona bi bireymiş gibi bakarım,beslerim,koruruumm
hehe sevdim bu lafı. "ayrı bi bireymiş gibi"
millette ne saçlar var beee offffsen de dahilsin cnm
ben de onlardan biri olayım
şekeeeerrr hoşgeldin nabeerr... :)kıııızzzlaaaar naparsınız gözümden uyku akıyo ama kendımle ılgılenmek oturmak tv izlemek istiyorum üstelık oğlumda daha uyumadı...
şekeeeerrr hoşgeldin nabeerr... :)
kasımın 7si gibi boyamıştım saçımıkızlaaaarrr moral bozmayın yaa hemen uzuycak saçlarımız bizde rüzgarda savura savura gezicek hatta taramaktan yıkamaktan ona ayrı bi insanmış gibi bakıp sevmekten yorulucaz inş :90: şimdi keyfimiz için bişiler yapıyoruz ve herşey istediğimiz gibi olacak böle düşünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?