Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben normalde çok uzun sevmiyorum ama sen böyle diyince birden gözümün önüne upuzun uçuşan saçlar geldi:26:

zaten kararsız bir tipim bu konularda fazlasıyla.
bende sevmem ama üçününde saçları uzun ve çok sağlıklı
bütün gün gözümün önündeler inat ettim bende uzatcam
benim neyim eksik
bizim sınıftada var öye hatta bir tanesinden bahsettim hep biliyorsundur belki
ya kız saçını kısacık kestirdi kızın saçı uzamadı resmen fışkırdı ya beline geldi arkadaş uyuz oluyorum ya
rüyamda kızlarda teki kısacık kestiriyordu bob modeli
oh canıma değsin ölsen uzamaz artık o saç diyordum

yarın sinamekimi yapacağım
gece yatmadan yapar sabah yıkarım zaten geç yatıyorum
gredel sanada teşekkür ederim

bugün 6. lavantamı içtim
büyük bir istikrarla devam ediyorum

saç güzel de ben o kadar spreydi, föndü, düzleştiriciydi yapana kadar ruhumu teslim ederim :44:
ben uğraşmadan düzgün duruyor diye seviyorum uzun saçı, bu kadar uğraşacaksam olmasın daha iyi

çok güzelmiş saçları içim gitti benim şuan yine

Arkadaşlar Aslı Tandoğan'nın saçlarından istiyorummmmmmmmmm .

Bugün saçlarımı koyulaştırdım ,inanılmaz yakıştırdım kendime . ah bir de uzasa .

saç güzel de ben o kadar spreydi, föndü, düzleştiriciydi yapana kadar ruhumu teslim ederim :44:
ben uğraşmadan düzgün duruyor diye seviyorum uzun saçı, bu kadar uğraşacaksam olmasın daha iyi

ben de hiç uğraşamam bana fenalık gelir.

benimki yıka çık olucak en fazla bi önüne şekil vericem durucak öyle zaten zararlı şeyler.:26:

kızın da bişey yapmasına gerek yokmuş zaten normal hali de çok güzeldi yaa

bizim sınıfta 3 tane upuzun saçlı kız var
birtanesinin doğal simsiyah nasıl gür görmelisiniz bi savuruşu var
bir taneside sarışın
onda da boya yok upuzun çok sağlıklı
diğeride öyle

ben normalde çok uzun sevmiyorum ama sen böyle diyince birden gözümün önüne upuzun uçuşan saçlar geldi:26:

zaten kararsız bir tipim bu konularda fazlasıyla.
kızlaaaarrr moral bozmayın yaa hemen uzuycak saçlarımız bizde rüzgarda savura savura gezicek hatta taramaktan yıkamaktan ona ayrı bi insanmış gibi bakıp sevmekten yorulucaz inş :90: şimdi keyfimiz için bişiler yapıyoruz ve herşey istediğimiz gibi olacak böle düşünün..

Arkadaşlar Aslı Tandoğan'nın saçlarından istiyorummmmmmmmmm .

Bugün saçlarımı koyulaştırdım ,inanılmaz yakıştırdım kendime . ah bir de uzasa .

bu kadını beğenmem öyle ama siyah saç çok yakışıyor ..

bide çok gür ve güzel saçları var

genelde ünlülerin biçoğunun ya takmadır ya da kötüdür.:26:

uzasında ben ona bi bireymiş gibi bakarım,beslerim,koruruumm

hehe sevdim bu lafı. "ayrı bi bireymiş gibi"

millette ne saçlar var beee offffsen de dahilsin cnm

ben de onlardan biri olayım

Son düzenleme:
kıııızzzlaaaar naparsınız gözümden uyku akıyo ama kendımle ılgılenmek oturmak tv izlemek istiyorum üstelık oğlumda daha uyumadı...

uzasında ben ona bi bireymiş gibi bakarım,beslerim,koruruumm

hehe sevdim bu lafı. "ayrı bi bireymiş gibi"

millette ne saçlar var beee offffsen de dahilsin cnm

ben de onlardan biri olayım
sağol canım inş hepimizin istediği gibi olur bende henüz isteğime ulaşmış değilim tam olarak ama bazen gözü çekmek gerekiyor saçın üstünden çok umursayınca uzadığınıda göremezsinki çook çabalayıp uzayacağını canı gönülden BİLEREK isteyerek yada inanarak deil direk bilerek bişiler yapmak bakım vs ve kendi haline bırakmak yeterli olacaktr bnce devamlı aynada bakarsak zorla uzamasını engelleriz bana ööle geliyo:44:

ya kızlar kübra bi video eklemiş ya ordaki kızın saç rengi ne bnm istediğim sarının tonu ööle işte kızıda biraz kendime benzettim banada o renk yakışır diye düşündüm birden

kasımın 7si gibi boyamıştım saçımı
bugün kardeşim diplerimi ölçü
2 cm uzamış resmen o zamandan beri ya
uğraşmasam neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…