Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben atama telasina duserken sizler baya ilerlemissiniz ve ben kuru bi turlu yapamadm. 7 tane yapmistm ve 2 haftadr yapamiorm. Acaba dinlenme suresi olarak mi kabul etsem ??

hb şeker napıosunuz yıne aksam aksam....
canım napım yaa bi yandan tvye bakıyorm bi yandan burdan ayrılamıyorum bi yandan saçıma taktım kafayı ööle yaşıyorum bide kübra ortaya bi video attı hah şimdi bul işin yoksa o sarının tonunu :90:

kasımın 7si gibi boyamıştım saçımı
bugün kardeşim diplerimi ölçü
2 cm uzamış resmen o zamandan beri ya
uğraşmasam neyse
aaaa hemen üzülme ama canım yaa bu dönemlerde oluyo dökülmede uzamada bi yavaşlıkda lütfen hemen moralini bozma kışa girdik soğuk zamanlar olur bööle dönemlerde lütfen güzel devam ediyosn bırakma moralide çabayıda tmm mı
Ben atama telasina duserken sizler baya ilerlemissiniz ve ben kuru bi turlu yapamadm. 7 tane yapmistm ve 2 haftadr yapamiorm. Acaba dinlenme suresi olarak mi kabul etsem ??

bencede canım dinlenme süresi say bu iki haftayı 2.turuna başla ama dört elle sarıl biliyorum bazen insan uraşamıyo zamanı olmuyo yada erinebiliyo ama iyi bi noktadayız devam etmeliyiz hepimiz..çok güzel bi yaz bizi bekliyooo şimdiden hazırlıklara başlayalım saçlarımızı muhteşem bi hale getiricez :)

yarın 4ü yapcam canım
4. kür ile 8. kür arası benim için çok önemli
o zamanda böyle normal uzarsa bırakırım napıyım
en azından saçımı yormamış olurum

yarın 4ü yapcam canım
4. kür ile 8. kür arası benim için çok önemli
o zamanda böyle normal uzarsa bırakırım napıyım
en azından saçımı yormamış olurum
ben senin kür sayını hep unutuyorum canım ksb daha bi kere aklım karıştı ya tmm
e tabi fark olmaz şeker yaa ben bas bas bağırıyom 5.kür v sonrasında kendini belli ediyo diye bişi söleyim mi sen bundan sonra ölç saçını salmazsa kendini bende neyim :90:
hınzır satıcılar gibi gördüm kendimi :90::90:

haha d
deli gibi sırıtıyorum pc karşısında
annem noldu yine ne buldun diyor
sen ticarete atıl valla bak
heveslendim birden
ya uzayacak ya uzayacak
işte o kadarr

çok güzelmiş saçları içim gitti benim şuan yine

saç güzel de ben o kadar spreydi, föndü, düzleştiriciydi yapana kadar ruhumu teslim ederim :44:
ben uğraşmadan düzgün duruyor diye seviyorum uzun saçı, bu kadar uğraşacaksam olmasın daha iyi

saçlar bi yana kız nasıl ama bebek gibi dimiii
aman o kadar saçım olsun ben onlara neler yaparım onlarla konuşurum,onları okşarım,öper dururum, sarılırım,gezmeye çıkartırım, gözüm gibi bakarım
ahhh beee
alexus ya kız biraz gereksiz yere uğraştı bence

ben o kızın hastasıyım her vidyosunu takip ediyorum

uyudunmu qı :) makyajsız daha güzel bu gacı makyaj yapınca herkes gibi oluyo bu arada 3saattir defile yapıyo ruhum daraldı :90: makyajları beğendim ama..saçlarıda önceden eklediin videoda daha hoşuma gitti uzunluğuda güzel

benimde daha çok hoşuma gitti o vidyolar yeniydi işte.
benimde aklıma giriyo ama sarı zor arkadaş
ben bir ara sarıydım hemde bebek sarısı ama saçın canına okuyor

benimde daha çok hoşuma gitti o vidyolar yeniydi işte.
benimde aklıma giriyo ama sarı zor arkadaş
ben bir ara sarıydım hemde bebek sarısı ama saçın canına okuyor

aynen bnmde bi ara uçlar sarıydı ama valla şimdi saçımın şekli daha iyi krepe balyaj güzel olur diye aklımda kaldı artık bi kere mecbur gidip yaptırıcam bakımınıda yapıcam napım vazgeçemiyorum :90: istediğim ton bile hazır çoktandır doğru zamanı bekliyorum:) bu arada yeşil göz makyajı yaptığı videoda eyeliner ı çok hoş çekmiş ona bayıldım valla

yaptır ya saçında uzun ya çok güzel durur eminimmmm
insan değişiklik istiyorrr, geçen boyucaktım hayır dedim kübra önlerine balyaj attır bırak ışıltı katsın onlar seni idare eder

yaptır ya saçında uzun ya çok güzel durur eminimmmm
insan değişiklik istiyorrr, geçen boyucaktım hayır dedim kübra önlerine balyaj attır bırak ışıltı katsın onlar seni idare eder

sağol canım senin kalbin güzel :) evet bekle istediğinin en güzelini yaptırırsın insan kendini durduramıyo ama bekliycem ben daha du bakalım birazcık boya kaldı saçımda o da aksın gitsin iyce sinamekiyle canım 2.turu bitirir bitirmez özel bi güne de denk getrip yaptırıcam inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…