- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
vee bu gun 3 cu kurumu yaptimmutluyum sanki hafiften bi uzama var gibi boyle gider ooooohhhhh cok iyi olur 8 tur bittikten sonra resimleri de yuklerim sampuanimada bazi seyler kattim ayrica o sampuan olayinida anlatacagim hey Allahim daha once hicbir sey icin bu kadar cabalamamistim :))) tesekkurler kizlarr iyi ki bu kur varr diyorummm umudunuzu kaybetmeyin :)
ooohhh ne güzel canımmm :)
Merhaba kızlar saçlarımı uzatmaya çalışıyorum bunu için hep beraber olursak destek olurz diye düşünüyorum belli günlerde resim koyalım hep beraber ve sonuçları hep beraber görelim :)
saçlarınız nerenizde? ona göre size katılabilirim.
ooohh şifa olsun..inanırmısın bilmem ama bugün aklıma geldin berinili bende nerelerde bu kız diyodm şimdi yazdın :) hadi kolay gelsin çok mutlu oldum canm çabalarının sonucunu alacaksın merak etmevee bu gun 3 cu kurumu yaptimmutluyum sanki hafiften bi uzama var gibi boyle gider ooooohhhhh cok iyi olur 8 tur bittikten sonra resimleri de yuklerim sampuanimada bazi seyler kattim ayrica o sampuan olayinida anlatacagim hey Allahim daha once hicbir sey icin bu kadar cabalamamistim :))) tesekkurler kizlarr iyi ki bu kur varr diyorummm umudunuzu kaybetmeyin :)
bende resim ekleyip uzayıp uzamadığını görmek istiyorum ama dinlennme dönemnden sonramı eklesem karar veremiyorum
fark var gibi geliyor ama
valla her boyda var canım en kısadan en uzununa kadarsaçlarınız nerenizde? ona göre size katılabilirim.
az önce bir topikte saçlarının resmini gördüm ve tam olarak şöyle oldu 'dibim düştü'
ooohh şifa olsun..inanırmısın bilmem ama bugün aklıma geldin berinili bende nerelerde bu kız diyodm şimdi yazdın :) hadi kolay gelsin çok mutlu oldum canm çabalarının sonucunu alacaksın merak etme
isteriz isterizz
eveeettt bekliyookko zaman yarın kardeşime çektirip hem buraya hem kendi topikime eklerim :)
tesekkur ederim canim :) valla ne diym kendime yasak koydum sinavlar var kitaplarim daha gelmedi ve cok ski calismam gerekiyor :) o yuzden internetten uzak durmaya calsiiyorum en azindan notlarimi cikarana kadar :) az kaldi zaten bitiyorr.... sende benim aklimdaydin yazicaktim ama hadi 3 cu kurumu yapip oyle yazayim dedim valla benim kafamda kur 12 saattir duruyorgittim gezdim hatta inanirmisiniz bilmem o kafayla dolastim eh insan zoru olunca onu da yapabiliyomus :)))
ayrica kizlar ben sayfalari dolasiyorumda bi resim goremedim ya sizde koysaniza gece gece bi moralimiz yerine gelsin :)
az önce bir topikte saçlarının resmini gördüm ve tam olarak şöyle oldu 'dibim düştü'
kestirdim ya. şuan göğsümde.
valla her boyda var canım en kısadan en uzununa kadarsen bize katıl ama hoşgeldin :)
nerde yaa bende bakacam
neeeeee
nasıl kıydın onlaraaa, uzatırsın kuzum üzülme :2:
2 ayda eski haline geliyor normaldecins bi saç
eveeettt bekliyookk:90:
ben bi ara ekledimde kimbilir nerelere gittibi ara eklicem yine canım haftaya falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?