Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardeşimi uyandırsam kalk gızz saçlarımın resmini çek diye benim üstümde bütün tekvando tekniklerini uygular şmdi

kız bırak yatsın çocukcağız sabah çeker seninkilerde uzuyacak o kadar canım devam et herşeye..

o kadarında gözüm yok aslında ama ona yakon bişiler beni tatmin eder :)
yokkıyamam zaten prensesime :)
aynen canım bırakmam bünyem alıştı bir kezz

dur hadi senin için eklim bitane burdan bakıp kontrol ederim bende uzamışmı deyii :90:Eki Görüntüle 581134

masallahhh :)) bayildim valla benimkiler ne zaman boyle olucak yaa :/ ya nekadar zamanda neredeydi uzunluklari nekadar surede boyle oldu bide onu soylesen moralim duzelse oyle uyusam cok begendim yaaaaaaa tesekkurler :))

masallahhh :)) bayildim valla benimkiler ne zaman boyle olucak yaa :/ ya nekadar zamanda neredeydi uzunluklari nekadar surede boyle oldu bide onu soylesen moralim duzelse oyle uyusam cok begendim yaaaaaaa tesekkurler :))

valla canım ona hiç dikkat edemedim ama burayafoto eklemeye çalışırken ööle bakma şansım olmuştu aşağı yukarı 3ayda bööle olmuştur bi ara göğüs hizamdaydı temmuz gibi :26:ama o zaman sinameki yapmamıştım şimdi uzadılar ya yavaşlamasın uzama diye yapıyorum bişiler uzamıştır ama gene az biraz

hmm senin baya uzun sure olmus benim sacimin uzunlugunu biliyosun acaba subata kadar nekadar uzayabilir bi tahminde bulunsan :) senin kadar uzarmi ki :/

hmm senin baya uzun sure olmus benim sacimin uzunlugunu biliyosun acaba subata kadar nekadar uzayabilir bi tahminde bulunsan :) senin kadar uzarmi ki :/

1 buçuk 2 ay var dersek eger normalde 1 2 cm uzamalı normal bı saç kürlerle en fazla 3 cm uzar saçın hangi boyda resım koysana.......

canım valla dediğim gibi bıkmadan istikrarlı şekilde kürlerini yağ bakımını filan yaparsan seninde 2 3 ayın var..2tur sinameki ve yağlarla o iş tamam :90:

canım valla dediğim gibi bıkmadan istikrarlı şekilde kürlerini yağ bakımını filan yaparsan seninde 2 3 ayın var..2tur sinameki ve yağlarla o iş tamam :90:

az once bi haber aldim ne kadar sevindim bilemezsin nisani ertelemisler ben diyim 4 ay sende 5 ay kadar zamanim var ohhh iyiyce uzayacak saclarim oyle gozukuyo :)

ugur boncuguu ben kuru 3 kez yaptim bu gune kadar aksama yuklerim insallah sacimi resim cekecek kimse yok evde :))

canım hayırlı olsun kimin nişanı bu duymamışm ben iyi bak o kadar zamanda 2 3tur yaparsın valla..bnmde saçım uzamış biraz çook sevindim şimdi düzleştirirken farkettim bende ama istediğim saça kavuşmak için az daha yolum var sabretmeliyim..

tesekkurler tatlim kuzenimin nisani :)

selam kızlarrrrrrrrrr

ben çok durup sohbet edemiyorum sizlerle :S

.......

ne var ne yok???

saçlar ne alemde

bende susam yagıyla badem yagını karıştırdım dün yaptım bakımı sabahta yıkadım aslında bugün yapıcaktım ama bugün çok işim vardı aradan çıkarım dedim.bugün dinlensin yarında sinemakim var. saçlarım yine beni mest etti allahım nasıl yumuşak nasıl canlı durdular bugünde ah bide uzasalar havalara uçucam.

selam kızlarrrrrrrrrr

ben çok durup sohbet edemiyorum sizlerle :S

.......

ne var ne yok???

saçlar ne alemde
iydir canım nolsun ya harıl harıl devam tüm uygulamalara sen neler yapıyosn nasıl gidiyo..
uzuycak inşallah canım sabret saçlarının sağlıklı ve hoş olması daha önemli şuan inş uzun süre muhafaza edersin de uzatırsın da..

naber kızlar..
bugün epeydir yapmıyodum diye bi saçlarımı düzleştireyim dedim ve uzadığını farkettim
ztn diplerimde çıkmış 1 2parmak kadar çook sevindim ama umarım beni çok uğraştırmaz uzama konusunda..

negüzel ben uzayıp uzamadıgını görmek için düzleştiremiyorum bile.düzleştiriciyi kaldırdım gzümün önünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…