Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de aynı moddayım cnm işte malum saçlar..

bugün yıkadım sanki az uzama var gibi ama bilemedim de tam

kızlar yapmayın yaa çekimde uzaklık aynı ayarlanmamış diye öyle duryo bi parmak bile mi uzamamış yalancı çıktım yani resmen..kübracım bana uzamış geldi hayatım daha sen bilirsin şaşırdım valla :44::26:

inşallah kuzum biraz daha gelişmeler olsun da hemen çekeceğim

....

uzamamış mı diyorsunuz?bence uzama var ben fark ettim göz yanılması mı acaba?:26:

inşallah kuzum biraz daha gelişmeler olsun da hemen çekeceğim

....

uzamamış mı diyorsunuz?bence uzama var ben fark ettim göz yanılması mı acaba?:26:

valla uzaklıkta sorun var ondan uzamamış zannediyolar çoğu kişi uzamadı dedi bence uzamış ama :26:

bence de uzamış

azcık da olsa bi uzama var

ben anlarımm

...

yok cidden bana uzamış gibi göründü gerçekten.

bende bugün düzleştirdim
banada uzamış geldi ama malesef hareket yok

yok kuzum uzadı bende fark ediyorum keşke resimleri daha uzaktan çektirseymişim, giydiğim kıyafetlerden anlıyorum ama öyle aman aman bi uzama olmadı
ama inatla devam edicem

valla uzaklıkta sorun var ondan uzamamış zannediyolar çoğu kişi uzamadı dedi bence uzamış ama :26:

bence de uzamış

azcık da olsa bi uzama var

ben anlarımm

...

yok cidden bana uzamış gibi göründü gerçekten.

Allah'ııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm ben bu ikisini yerimmm :)
yok kızlar uzama var zaten ama uzaklık yüzünden belli olmuyor resimlerde bende fark ettim keşke daha uzaktan çekseymişim
ben giydiğim gömleklerden kıyafetlerden ölçüyorum ve fark ediyorum
ama çok bi fark yok 2 parmak falan heralde, uzayana kadar devaaammm
düzleştiriciyide iyice bırakmam gerekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…