Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şekercan devam et muhakkak soracam hergün bak :90: bu arada olması gereken bu küboşum öölesine 3 5cm alıp başını gitse uzasa daha mı iyi olur bak ne güzel çoğalmış gürleşmiştirde büyük ihtimal ama sanırım düzleştirip ekledin foto bnmde ööle düzleştirince hiç anlaşılmıyor bundan sonra fön çekecem düz isteyince aslında saçım ööle kıvırcıkda değildir kuruturken bir iki fırça hemen düzleşiyo hemde daha sağlıklı duruyo ellemicem artık hiç senin saçlarda epey fark var anacım elden bırakma sen devam et :129:

canım msj yazdım silindi şimdi de başkasının msjına alıntı yapmışım yanlışlıkla saçların çok da güzel uzamış bırı uzak biri yakından çekılmış anlamıycak farketmıycek ne var yanı barız ortada fotonun yenı olanı uzak durdugu için anlasılmamış bnce saçların hem güzel hemde uzamış hemde bı parmaktan fazla.....

1 ay oldu tam başlayalı.şu bir aydaha çok önemli.sonrada ara vericem oarada uzadı uzadı yoksa başka şeyler denicem.

uzıcak inşallah ben bu sefer umutluyum.1 aydan sonra belli oluyor dio ya bakıcaz artık sanki bende biraz uzama var

yok kuzum benim bırakmak yok :) iyice hırslandım zaten dün gecede zaytinyağı sürdüm bepanthen evigen bemiks kattım içinede yattım uyudum :)
nasıl moral verdiniz valla çok sağol, 2nci turda daha çok fark etceğini düşünüyorum ve aynen dediğin gibi düzleştiricden iyice kurtulmam gerek ,yılbaşına kadar kesinlikle düzleştirmicem yılbaşındada fön çektiricem, düzleştiriciyi sürmek yok :)

çok sağol canım benim evet dedğin gibi fark var , ilk turu bitirdim işte canım dinlendirme dönemindeyim, ocağın 1nde tekrar başlıyorum sinemakiye
ama gerçekten saçlarım daha parlak daha iyi ya

dur hadi senin için eklim bitane burdan bakıp kontrol ederim bende uzamışmı deyii :90:Eki Görüntüle 581134

xayxx saçların çokk güzelll nasıl parlıyor öyleee
renginide çok beğendimm boyunudaaa
diğer başlıkta bende saçlarımın son halini ekledim kesince sen kızmıştın yaa kestikten sonra ki halini ekledimm bana da bi yorum yapsana canım

Son düzenleme:

gördüğümü söylüyorum tatlım genelde böyle şeyleri fark etme açısından iyiyimdir

az önce 4.sinamekimi yıkadm
bundan sonra artık bir atak bekliyorum
lavantada da 8. günümdeyim
saç uzatmaya faydası olucakmı bilemiyorum ama cildim acayip güzelleşti
sivilce lekelerim vardı birkaç tane. onların rengi açıldı
parlaklık geldi yüzüme gözüme
bu etkisini çok sevdim valla

canım çook tşk ederim..bende uzunluğunu seviyorum ama kırıklarım var biraz birazdan kendim accık accık almaya çalışıcam saçımın boyuna zarar vermeden..bugün okulda bi kız gördüm poposununda altındaydı saçı yarı hırs yaptım yarı beğenmedim o kadarda uzuna gerek yok hem insanın boyunu kısıyor ama hedefimden şaşmıyorum istediğim şekli alınca bırakıcam herşeyi sadece bakımı..
dinlendirme süreni az biraz daha uzatabilirsin şekerim uğurbocuum 2turda verim alamadığını sölemişti başlarda 3 4hafta ideal bence bu arada hiç bişi yapmıcan ama yani ben böle yapmayı düşünüyorum ama bakım artık..senin saçlarını bn çok beğendim canım..evet düzleştirici vs yi özlemek gerekiyor ben özlemiştim dün yaptım heralde bidaha öbür aya kalır :90: fönü kendinde yaparsan mavi su kullan unutma :119:

canımmm hadi yarasın :)) evet lavantada çok iyi ben içmiyorum da yağını yüzüme sürüyorum çok sık olmamak kaydıyla iyi geliyo yani..ama uyku yapıyo ya mesela bi damla yastığına damlatanlar var rahat uyumak için ben şu lanet yağı yüzüme sürünce bıraksan 2gün uyurum yataktan kalkamıyorum bu arada acele etme canım yaa bak sende beni duymuyon hiç sinameki 5.kürden sonra belli ediyo kendini farkı foto koyduğunda hepberaber görücez inan bana...

teşekkürler xayx
sende olmasan bırakırdım çoktan
ben bu kürü daha öncede yaptım
hatırlıyorumda ilk zamanlar uzama olmamıştı sonradan atağa geçmişlerdi.kardeşim şehir dışında okuyordu.abla ne kadar uzamış saçların demişti gelnce

yok yok asla bırakma mart nisan gibi herkes belinde fotolarını koymuş ve altında şunları paylaşmış olsun istiyorum

şu kahküllerim iyice bi uzasa da kahkülsüz olsam artık

benimkiler uzadıııı gı sen ne zaman kestirmiştin daha uzamadı mı neyse 1hafta daha dişini sık geçen hafta 2hafta demiştim değil mi

moral depolatmakta üstüne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…