merhaba bende daha önce sinameki kür ve yağ karışımlarından uyguladım.sonuçta aldım. çok severek yapıyodum. nisandan hazirana kadar düzenli yaptım. 2 haftalık aradan sonra gerek sıcaklardan gerekse tatilden dolayı hep aksatmalar düzensizlikler oldu bırakmak zorunda kaldım. ve onun üstüne 1 kere kesim 1 kere saçlarımın uclarından kırıklarını aldırdım. hep tekrar baslamayı düşündüm ama hep erteledim. takii bugüne kadar :) bi yerden tekrar baslamam gerek dedim ve bugün yağ karışımı yapıp sürdüm ve beklettim. yıkadım ve fotografta cektim. hemen ekleyecegim :) haftada bi gün yağ bakımı yapacagım ve pazar günleride sinameki günüm olacak :)
küre başladığımda
7.kürümde
8. kürden sonraya ait fotografım yok malesef. hazirandan bu zamana kadar bi kaç düzensiz bakımım oldu ama sinamekiye devam edemedim malesef. ve kırık aldırmayla toplamda 2 kesim oldu sacımda. ve suanki halide şu şekilde (bugün çekildi)
bu şekilde :) pazar günü sinamekiye tekrar başlıyorum :) çok uzunda gözüm yok ayrıca :) göğüs hizama gelsin yeterbirbirimize destek olmak dileğiyle :)
merhaba bende daha önce sinameki kür ve yağ karışımlarından uyguladım.sonuçta aldım. çok severek yapıyodum. nisandan hazirana kadar düzenli yaptım. 2 haftalık aradan sonra gerek sıcaklardan gerekse tatilden dolayı hep aksatmalar düzensizlikler oldu bırakmak zorunda kaldım. ve onun üstüne 1 kere kesim 1 kere saçlarımın uclarından kırıklarını aldırdım. hep tekrar baslamayı düşündüm ama hep erteledim. takii bugüne kadar :) bi yerden tekrar baslamam gerek dedim ve bugün yağ karışımı yapıp sürdüm ve beklettim. yıkadım ve fotografta cektim. hemen ekleyecegim :) haftada bi gün yağ bakımı yapacagım ve pazar günleride sinameki günüm olacak :)
küre başladığımda
7.kürümde
8. kürden sonraya ait fotografım yok malesef. hazirandan bu zamana kadar bi kaç düzensiz bakımım oldu ama sinamekiye devam edemedim malesef. ve kırık aldırmayla toplamda 2 kesim oldu sacımda. ve suanki halide şu şekilde (bugün çekildi)
bu şekilde :) pazar günü sinamekiye tekrar başlıyorum :) çok uzunda gözüm yok ayrıca :) göğüs hizama gelsin yeterbirbirimize destek olmak dileğiyle :)
selam kızlar.bende uyguluyorum sinemaki kürünü 5 gunde 1 yapıyorum.ilk kürüm bitti ara döneminde uzadı benim saçlarım kürü uygularken uzamamıştı.yaklaşık 2 cm kadar uzadı.şimdi 2. kürün 3. uyguladım.şaçlarım kısa değil benim südyen hizamdan 10 cm altında ama kırıklarım azıcık uclarından kesiyorum arada.hedefim yaza kadar uygulamak bu kürü.akşam çekip resmi yükleyecem saçlarımın.
uzar canım benim uzar :) birde sunu fark ettim ne kadar uzadı diye baktıgımda hep aynı boyda grdüm sonra kafamı bu düşünceden uzaklastırdım bide baktımki bu halde :) ki bakımları düzgün yapmama bırakmama ragmen :) düzenli devam etseydim ne haldelerdi kim bilir :) eminim yaza kadar istedigin saclara kavusursun :)süper uzamış yaaa benimde saçlarım seninki kadardı ilk kestirdiğimde. bakalım bu kadar uzayacak mııı :)
[/FONT][/FONT][/SIZE][/COLOR]vuuuuu! al işte uzamıyo diyenlere moral olsun..harika uzamış valla ama ıslakken koymayalım ya saçımızın gürleştiğinide görmeliyiz bence bende ıslakken anlamıyorum kendi saçımın gürlüğünü..valla çok güzel bayıldım bu farka..inş devamıda istediğin gibi olur kolay gelsin..
evet canım hepimize moral olsun :) arkadasım gelsin cektirip atarım kuru halinide :)teşekkür ederim insallah hepimiz istedigimiz saclara kavusuruz :) bi 10 cm daha uzasa yeter bana :) sonra güzel bi kırıklarını aldırırım sonra haftalık yağ bakımlarıma devam ederim kırıkları yıpranmaları önlemek icin :)
süper uzamış yaaa benimde saçlarım seninki kadardı ilk kestirdiğimde. bakalım bu kadar uzayacak mııı :)
konu 200 sayfaya yaklaştı...ayın 1 inden 1 ine koycam bende artık foto.. örn 1ocak 1şubat en son 1haziran :)))
o zamana göğüs hizama gelecek diye tahmin ve dee umut edıyorum...
konu 200 sayfaya yaklaştı...ayın 1 inden 1 ine koycam bende artık foto.. örn 1ocak 1şubat en son 1haziran :)))
o zamana göğüs hizama gelecek diye tahmin ve dee umut edıyorum...
küre başladığımda
7.kürümde
kızlar yeni bir şey farkettim, sinameki boyayı saçtan akıtıyor, doğal saçı açmıyor zannediyorduk sanırım hepimiz. ama benim saç diplerim açılmış galiba, hatta beyazlarımda da sarımtrak bi ışıltı varçok fazla değil, spot ışık altında daha çok belli oluyor, yazın saçlarım açılırdı benim zaten ama uçlardan, bir kaç tur daha sinameki yaparsam ne olur bilmem. gerçi saçımı açıyor diye vaz geçecek değilim, uzayana kadar devammmm
ben dayanamam valla, her hafta koyarım
valla senin saçların haziranı beklemez gibime geliyo ya benim neysesaçların çok güzel valla burdaki herkesin saçında gelişmeler var ama gürleşme anlamında seninkileri çok beğeniyorum ha tabi son röfle olayınıda unutmamalıyım :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?