Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben her resminde uzamış görüyorum saçlarını, sen biraz sabırsız davranıyorsun bence
bana hep uzamış diyorsun ama aynı gidiyoruz işte, ben çok kısa saçtan buralara geldiğim için çok uzuyor gibi geliyor bana.
bak bu 1,5 sene önceki saçım

ay ciddi mi yaaa bnmde açılmıştı ama altta sarı boya vardı bnde boyayı akıtıyo sanıyodum sadece ben sevıyorum açık renk saçı istediği kadar açsın bu kür çok hoşuma gıder valla.....

uzamadığını kim söledi kız göz var nizam var boşver sen ben görüyorum nolduğunu sen ekle bebişim :90:
hah bak nasıl çok ve yumuşak duruyo saç tellerin bayıldım valla azim işte elden bırakmamalı...güzel günlerde kullan canım inş dahada çok uzasın.. :)

evet uzuyo ama normal uzuyo yaa o kadar bakıma ragmen vaaaavvv denecek bi uzama degıl bu kadarı normalde de uzuyodu zaten bu arada sendede ıyı cesaret varmış nası kestırdın buncacık küccücük.... ben bı kere kestırmıştım o da lisede gülben ergen modası vardı aman uzatana kadar 2 sene bekledım :)))))

bi de arkadaslar benım 1 haftadır kullandıgım mavı su uzamaya en çok etkı edecek şey sanırım bende.. çünkü sacım öyle kolay taranıyo kı ben normalde dolasık sacımı acacam dıye resmen yolardım şimdi bi tel bıle kırılma kopma olmuyo kolay tarandıgı için yolmuyorum da saçımı bi de artık sacım yumusacık... adı norman dı sanırım... röflelerım pırıl pırıl..

bence iyi be bu uzama, yani 1,5 senede o kadarcıktan şimdiki haline geldi, son 3 aydır sinameki kullanıyorum, ondan önceki uzama bu kadar değilmiş bende.

benim çok yıpranmıştı saçlarım, tokalara sığmazken birden tokalayacak saçım kalmadı, bundan bir 6 ay öncesi omzumdan biraz aşağıda kestirdim yine de iyi görünmüyordu, ben de gittim kökten çözüm uyguladım

canım benim uzar tabii :) ki uzamışta zaten :) 8.kürden sonra dinlenme zamanından sonraki turda aman diyim düzenini kacırma onuda 8 küre tamamlarsan benim suanki halinden bile daha uzun olur diye düşünüyorum :) ben aradan sonra toplam 3 kere sinameki yapabildim oda bi kac hafta aralıklarla :) düzeninden sakın şaşma.bende işte südyen hizama kadar istiyorum daha sonrada kendi hallerine bıkarıcam :) sadece yıpranmaması icin bakım yapıcam :) kolay gelsin hepimize

yok yavrum senın uzaman harıka bee ben kendımınkıne dıyom normal uzuyo dıye senın baslangıçla karsılastırınca hele o hoooo bnm öyle mı hele son zaman durdu...

aaaa kızıcam bak şimdi, ikimiz de 27 ölçmedik mi başta, şimdi ikimiz de 29,5 olmuşuz. nasıl oluyor da benimki uzuyor ama seninki uzamıyor

yok yavrum senın uzaman harıka bee ben kendımınkıne dıyom normal uzuyo dıye senın baslangıçla karsılastırınca hele o hoooo bnm öyle mı hele son zaman durdu...

canım saçların mükemmel sağlıklı görünüyo hiç bir kırıgın zerre kadar yıpranman yok napıosun bu saçına sen nasıl böle dümdüz görünüyo...

canım benim saclarım normaldede düz. sadece arka tarafın alt kısımları hafif dalgalanır onuda kuruturken halledyorum. kurutma makinasını yukarıdan saclarıma dogru tutup parmaklarımla saclarımı taraya taraya kurutuyorum. birde boyu tam belli olsun diye uclarından hafif düzleştirici var :) yağlar sayesinde yıpranmam olmuyo. normalde saclarımı hergün düzleştirirm. aslında kullanmamam gerek ama suan uzama asamasında sekli kötü duruyo :) en azından benim içime sinmiyo. parlaklık içinse mutlaka sampuanına bal koy. inanılmaz etkili :) birde shea yagı ve hindistancevizi yağı mükemmel onarıyo sacları. doakozmetik'in ürünlerini kullanıyorum mükemmeller tavsiye ederim.

bnde tekrar sinamekiye baslamak istiyorum baslasam mi acaba yaa bi tur daha yapsam mı..... baktım millet harıl harıl sinamekı yapıyo canım istedı özledım valla...

bnde tekrar sinamekiye baslamak istiyorum baslasam mi acaba yaa bi tur daha yapsam mı..... baktım millet harıl harıl sinamekı yapıyo canım istedı özledım valla...
başla başla

dün uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm
saçlarımıda düzleştirmiştim
akşam mesaj attı saçların çok uzamış ne kullanıyorsun banada versene dedi
onada anlattım kürü

hem bak benim saçımın rengini de açmaya başladı, cici sinamekiiiii
ben de yarın yapsam mı ki, bi sürü de işim var

aaaa kızıcam bak şimdi, ikimiz de 27 ölçmedik mi başta, şimdi ikimiz de 29,5 olmuşuz. nasıl oluyor da benimki uzuyor ama seninki uzamıyor

kızma kızma bak bnde senın sayende 2. tur sınamekıye baslıycam 1 ay kadar ara verdıkten sonra şimdi kocamı ikna edebılırsem gidip sinamekıyle bemıx alacam yok gıdemem derse yarın alırım artık yada en geç pazartesı.. bu sefer kesım falan da yaptırmam net olarak görecem ne kadar uzuycak.....

hah bak nasıl çok ve yumuşak duruyo saç tellerin bayıldım valla azim işte elden bırakmamalı...güzel günlerde kullan canım inş dahada çok uzasın.. :)

[/QUOTE]

inşallah canım benim bu sefer düzenimi elden bırakmıcam :)

canım bnde aylardır ne yaglar kullandım bilsen şişe şişe badem yagları en az bı lıtre zeytınyagı kaç şişe defne yagları çam terebntın jojoba susam vıtamnler nler neler ama maasallah senın sacın aslı parlak çok şanslısın....

canım teşekkür ederim. darısı basına diyim ozaman. şu saçlar öyle illet ki cok ilgi cok bakım bekliyolar bizlerden :) istediklerini verirsek onlarda bize bizim istediklerimizi verirler :) belki hala istediği kadarını alamamıştır. yılmak yok yola devam:)

söylüyorum hep başlamazsan yaza bizi kıskanacaksın diye ama
aynen
mayıs haziran gibi saçlarım belimde olur diye düşünüyorum bu hızla devam edersem
şu an ekstra uzama yok ama daha erken herhalde
şu ilk ay bitsin sonra uzar inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…