bnde dayanamayıp koyuyom ama uzamamış farkedılmıyo falan dendıkce moralım bozuluyo bnde aydan aya koyacam.......zaten bnm istedıgım vakıt yaz bile degıl bnm daha da çok vaktım var bnm istedıgım zaman eylül hatta ekıme kadar vaktım var o zamana kadar uzun saçlı grubuna gırmelıyım bu ara boyu atlatmam lazım...
Aynen canım , acayip rengini açıyor saçın... Benim saçlar koyu kestane ... Bayağı kahveye döndü açık kahve değil ama koyu kestane rengi kırıldı... Dün akşam forumu karıştırırken beyaz sabunun saç boyasını akıttığını okudum... Attım kendimi banyoya çitile çitile yıkadım valla farketti Güneş'te bayağı rengi kırılmıştı baktığımda ... Benim saçlarım koyu kumral sinameki ile diplerim çıkmıştı kür doğal saç rengimi bayağı açmıştı.. Çünkü dip yaptırdım koyu kestane boyadılar saç diplerimi ama daha açık uçlara göre ... Keşke doğal saçlarım olsa çok güzel açacak bu kür ::))))) bende devam diyorum bu küre... Hadi bakalım...
bnde dayanamayıp koyuyom ama uzamamış farkedılmıyo falan dendıkce moralım bozuluyo bnde aydan aya koyacam.......zaten bnm istedıgım vakıt yaz bile degıl bnm daha da çok vaktım var bnm istedıgım zaman eylül hatta ekıme kadar vaktım var o zamana kadar uzun saçlı grubuna gırmelıyım bu ara boyu atlatmam lazım...
hah bak nasıl çok ve yumuşak duruyo saç tellerin bayıldım valla azim işte elden bırakmamalı...güzel günlerde kullan canım inş dahada çok uzasın.. :)
ben her resminde uzamış görüyorum saçlarını, sen biraz sabırsız davranıyorsun bence
bana hep uzamış diyorsun ama aynı gidiyoruz işte, ben çok kısa saçtan buralara geldiğim için çok uzuyor gibi geliyor bana.
bak bu 1,5 sene önceki saçım
Eki Görüntüle 583766
evet uzuyo ama normal uzuyo yaa o kadar bakıma ragmen vaaaavvv denecek bi uzama degıl bu kadarı normalde de uzuyodu zaten bu arada sendede ıyı cesaret varmış nası kestırdın buncacık küccücük.... ben bı kere kestırmıştım o da lisede gülben ergen modası vardı aman uzatana kadar 2 sene bekledım :)))))
Ne güzel uzamışşşşşşş maşallah .... Canım benim bende ilk fotodaki gibi kısa haliyle küre başladım... Şimdi ikinci fotodaki boyda ... Haftaya son kür ve sekizinci kürüm bitecek... Ayyyyyyyy acaba benim saçlarımda senin gibi uzayacak mı??? Çok mutlu oldum fotolarını görünce çünkü aynı böyle saçlarım ikinci fotodaki gibi.... Haziran'dan sonra bakım yapmamana rağmen bayağı uzamış... Ben devam edeceğim inşallah uzar yaza kadar sütten hizamı geçsin yeter , belime kadar isterim ama hayalllll benim için uzamaz sanırım o kadar... Hadi bakalım kolay gelsin hepimize.. Rapunzell olalım bizde :))))
bence iyi be bu uzama, yani 1,5 senede o kadarcıktan şimdiki haline geldi, son 3 aydır sinameki kullanıyorum, ondan önceki uzama bu kadar değilmiş bende.
benim çok yıpranmıştı saçlarım, tokalara sığmazken birden tokalayacak saçım kalmadı, bundan bir 6 ay öncesi omzumdan biraz aşağıda kestirdim yine de iyi görünmüyordu, ben de gittim kökten çözüm uyguladım
yok yavrum senın uzaman harıka bee ben kendımınkıne dıyom normal uzuyo dıye senın baslangıçla karsılastırınca hele o hoooo bnm öyle mı hele son zaman durdu...
canım saçların mükemmel sağlıklı görünüyo hiç bir kırıgın zerre kadar yıpranman yok napıosun bu saçına sen nasıl böle dümdüz görünüyo...
başla başlabnde tekrar sinamekiye baslamak istiyorum baslasam mi acaba yaa bi tur daha yapsam mı..... baktım millet harıl harıl sinamekı yapıyo canım istedı özledım valla...
bnde tekrar sinamekiye baslamak istiyorum baslasam mi acaba yaa bi tur daha yapsam mı..... baktım millet harıl harıl sinamekı yapıyo canım istedı özledım valla...
aaaa kızıcam bak şimdi, ikimiz de 27 ölçmedik mi başta, şimdi ikimiz de 29,5 olmuşuz. nasıl oluyor da benimki uzuyor ama seninki uzamıyor
canım benim saclarım normaldede düz. sadece arka tarafın alt kısımları hafif dalgalanır onuda kuruturken halledyorum. kurutma makinasını yukarıdan saclarıma dogru tutup parmaklarımla saclarımı taraya taraya kurutuyorum. birde boyu tam belli olsun diye uclarından hafif düzleştirici var :) yağlar sayesinde yıpranmam olmuyo. normalde saclarımı hergün düzleştirirm. aslında kullanmamam gerek ama suan uzama asamasında sekli kötü duruyo :) en azından benim içime sinmiyo. parlaklık içinse mutlaka sampuanına bal koy. inanılmaz etkili :) birde shea yagı ve hindistancevizi yağı mükemmel onarıyo sacları. doakozmetik'in ürünlerini kullanıyorum mükemmeller tavsiye ederim.
başla başla
dün uzun zamandır görüşmediğim arkadaşımla görüştüm
saçlarımıda düzleştirmiştim
akşam mesaj attı saçların çok uzamış ne kullanıyorsun banada versene dedi
onada anlattım kürü
evet baslım bari yaa bi 3 ay daha ugrasıyım bakalım nolcak sankım....
canım bnde aylardır ne yaglar kullandım bilsen şişe şişe badem yagları en az bı lıtre zeytınyagı kaç şişe defne yagları çam terebntın jojoba susam vıtamnler nler neler ama maasallah senın sacın aslı parlak çok şanslısın....
aynensöylüyorum hep başlamazsan yaza bizi kıskanacaksın diye ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?