söylüyorum hep başlamazsan yaza bizi kıskanacaksın diye ama
aynen
mayıs haziran gibi saçlarım belimde olur diye düşünüyorum bu hızla devam edersem
şu an ekstra uzama yok ama daha erken herhalde
şu ilk ay bitsin sonra uzar inşallahh
canım teşekkür ederim. darısı basına diyim ozaman. şu saçlar öyle illet ki cok ilgi cok bakım bekliyolar bizlerden :) istediklerini verirsek onlarda bize bizim istediklerimizi verirler :) belki hala istediği kadarını alamamıştır. yılmak yok yola devam:)
senin ssaçları hatırlayamadım benherkeste uzama dönemi farklı oluyor, çoğu 2 haftalık dinlenme döneminde daha çok uzadı yazmış, beni kürlerde uzadı, dinlenme döneminde durdu uzaması, şimdi tekrar uzamaya başladı gibi. senin de illa ki uzar, sen bakımlara devam et. ah keşke ben de hazirana belimde olur diyebilsem
aynen
mayıs haziran gibi saçlarım belimde olur diye düşünüyorum bu hızla devam edersem
şu an ekstra uzama yok ama daha erken herhalde
şu ilk ay bitsin sonra uzar inşallahh
bende 10 cm istiyorum yabende hazırana kadar ortalama 10 cm istiyom yaaaa... uçmuyorum belıme falan gelsın dıye ne yaparsam yapım hayal olur ve hayalkırıklığı((( 5 ay kaldı max 10 cm uzar hazırana...
bekliyoruzzşimdi gidip resım çekecem baslangıc resmı sonra hayde bakalım sınamekı:))
canım senınde uzadı bayagı... arkadaşın 2. fotosundakı kadar oldu hemen hemen...
görünce hatırladım şimdi
çok güzel uzamışlar bence
benimkilerde böyle uzasa ya
küre başlayalı 20 gün civarı oldu
bir ay olsun bende ekleyeceğim
haklısınzaten ancak farkedilebilir bir uzama olacak kadar zaman geçmiş sende. 3-5 mm farketmen mümkün değil ki.
yok yok asla bırakma mart nisan gibi herkes belinde fotolarını koymuş ve altında şunları paylaşmış olsun istiyorum
benimkiler uzadııııgı sen ne zaman kestirmiştin daha uzamadı mı neyse 1hafta daha dişini sık geçen hafta 2hafta demiştim değil mi
merhaba bende daha önce sinameki kür ve yağ karışımlarından uyguladım.sonuçta aldım. çok severek yapıyodum. nisandan hazirana kadar düzenli yaptım. 2 haftalık aradan sonra gerek sıcaklardan gerekse tatilden dolayı hep aksatmalar düzensizlikler oldu bırakmak zorunda kaldım. ve onun üstüne 1 kere kesim 1 kere saçlarımın uclarından kırıklarını aldırdım. hep tekrar baslamayı düşündüm ama hep erteledim. takii bugüne kadar :) bi yerden tekrar baslamam gerek dedim ve bugün yağ karışımı yapıp sürdüm ve beklettim. yıkadım ve fotografta cektim. hemen ekleyecegim :) haftada bi gün yağ bakımı yapacagım ve pazar günleride sinameki günüm olacak :)
küre başladığımda
7.kürümde
8. kürden sonraya ait fotografım yok malesef. hazirandan bu zamana kadar bi kaç düzensiz bakımım oldu ama sinamekiye devam edemedim malesef. ve kırık aldırmayla toplamda 2 kesim oldu sacımda. ve suanki halide şu şekilde (bugün çekildi)
bu şekilde :) pazar günü sinamekiye tekrar başlıyorum :) çok uzunda gözüm yok ayrıca :) göğüs hizama gelsin yeterbirbirimize destek olmak dileğiyle :)
sen 2.turu yarıda mı bırakmıştın uğurböcüüm çok etki etmedi dediğini hatırlıyorum ama naptın en son ne kadardır yapmıyosn biraz daha bekleyip başla bencede sna yarıyor çünkü..bnde tekrar sinamekiye baslamak istiyorum baslasam mi acaba yaa bi tur daha yapsam mı..... baktım millet harıl harıl sinamekı yapıyo canım istedı özledım valla...
kahkülüm daha önce kesilmişti cnm uzadı da daha uzaması lazım baya
görünce hatırladım şimdi
çok güzel uzamışlar bence
benimkilerde böyle uzasa ya
küre başlayalı 20 gün civarı oldu
bir ay olsun bende ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?