Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
söylüyorum hep başlamazsan yaza bizi kıskanacaksın diye ama

vay arkadas ya öle mı dıyosun ama nedense içimden bi ses saçımın artık iyi uzayacagını sölüyo çünkü dökecegımı döktüm artık dökülmüyo ve röfleye ragmen çok ıyı yıpranmadı saçım... sinamekıye de baslıycam tekrar ahhh ben bı mayalı sütü içebılseydım onun da ıyı gelecegını düşünüyodum ama gecenlerde gıttım bı kokladım acep içebilirmiyim diye ııı ıhhh.. en kolay ve kestırme olanı sinameki

herkeste uzama dönemi farklı oluyor, çoğu 2 haftalık dinlenme döneminde daha çok uzadı yazmış, benim kürlerde uzadı, dinlenme döneminde durdu uzaması, şimdi tekrar uzamaya başladı gibi. senin de illa ki uzar, sen bakımlara devam et. ah keşke ben de hazirana belimde olur diyebilsem

aynen
mayıs haziran gibi saçlarım belimde olur diye düşünüyorum bu hızla devam edersem
şu an ekstra uzama yok ama daha erken herhalde
şu ilk ay bitsin sonra uzar inşallahh

Son düzenleme:

evet canım bnde öle düşündüğüm için herhafta yag karısımı yapıyorum ve bı kaç saat bekletıyorum en az.. yaglı karısımları sevıyorum devam ederım zor gelmıyo.....

senin ssaçları hatırlayamadım ben
nerendeydi

aynen
mayıs haziran gibi saçlarım belimde olur diye düşünüyorum bu hızla devam edersem
şu an ekstra uzama yok ama daha erken herhalde
şu ilk ay bitsin sonra uzar inşallahh

bende hazırana kadar ortalama 10 cm istiyom yaaaa... uçmuyorum belıme falan gelsın dıye ne yaparsam yapım hayal olur ve hayalkırıklığı((( 5 ay kaldı max 10 cm uzar hazırana...

bende hazırana kadar ortalama 10 cm istiyom yaaaa... uçmuyorum belıme falan gelsın dıye ne yaparsam yapım hayal olur ve hayalkırıklığı((( 5 ay kaldı max 10 cm uzar hazırana...
bende 10 cm istiyorum ya
xayx 3 ayda 10 cm uzar demişti
uzar mı sence

görünce hatırladım şimdi
çok güzel uzamışlar bence
benimkilerde böyle uzasa ya
küre başlayalı 20 gün civarı oldu
bir ay olsun bende ekleyeceğim

zaten ancak farkedilebilir bir uzama olacak kadar zaman geçmiş sende. 3-5 mm farketmen mümkün değil ki.

görünce hatırladım şimdi

Sirf bu knuyu acmak icin buraya uye oldum iyiki de uye olmusum herkes burda :) ne mutlu banaa

kahkülüm daha önce kesilmişti cnm uzadı da daha uzaması lazım baya

benim de çok uzunda gözüm yok tatlım aynen.hoşgeldin

bnde tekrar sinamekiye baslamak istiyorum baslasam mi acaba yaa bi tur daha yapsam mı..... baktım millet harıl harıl sinamekı yapıyo canım istedı özledım valla...
sen 2.turu yarıda mı bırakmıştın uğurböcüüm çok etki etmedi dediğini hatırlıyorum ama naptın en son ne kadardır yapmıyosn biraz daha bekleyip başla bencede sna yarıyor çünkü..

görünce hatırladım şimdi

sen ekle foto ben sana sorcam hesabını uzamadı diyip duruyosn eminimki uzamıştır hemde nasıl neyse şeker 10cm e de bi karış filan desek hala aynı görüşteyim 2 3ayda ulaşırsın bence ha şimdi uzamıştır onuda düşelim tabi :)

bugün niye kimsecikler yok yaa melekim sen nerelere gittin gece muhabbeti iyi oluyodu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…