Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok mutlu oluyorum sen böyle dedikçe

yarın eşim olmayacak, o yüzden foto bugün. 3 ay 1 hafta oldu.

ortadaki geçen haftaki foto, sonda da bugün.

uzuyor ama yaza kadar ne kadar uzar bilmiyorum. ben yaza belimde saçlar istiyorum yaaaa

ya ne kadar hızlanmış uzaması
bir haftalık sürede acayip uzamışş
böyle giderse beline gelmesi yakın olur yaza

kürün ilk turunda 10 günde 1cm gibi hesaplamıştım ama sonra durdu, umarım dediğin gibi tekrar uzamaya başlamıştır, ne güzel olurdu yaza şööle uzun uzun. çooook eskiden uzunken formu da güzeldi, yıkayıp çıkıyordum hafif dalgalı. uzun halinin son zamanları çok kötüydü, fön falan da işe yaramaz olmuştu. şimdi sağlıklı uzarsa yine öyle dalgalı olabilir, umarım yani

ya ne kadar hızlanmış uzaması
bir haftalık sürede acayip uzamışş
böyle giderse beline gelmesi yakın olur yaza

olur bence dalgaların çok hoş
gittikçe daha da güzelleşiyor

En hizli senin saclarin uzuyor .
Acaba sana en cok yariyan ne oldu ki :) bir suru sey yaptin .

Bizimde uzasin artik :'(

çok mutlu oluyorum sen böyle dedikçe
öyle amaa... :) bu arada bende bugün iyce bi baktımda saçıma benimde istediğim bir karış filan umarım bahara ulaşmış olurum..nedense katlarım uzuyo daha hızlı bu daha iyi aslında..

canım saçların çok güzel uzuyo bence yaza belinde olur hatta daha uzun da olur senin gidişat iyi valla

kızlaaaaarrrr servi kozalağı diye bişi buldum deneyen var mı yada bilen saçları uzatıyormuşşş

sen 2.turu yarıda mı bırakmıştın uğurböcüüm çok etki etmedi dediğini hatırlıyorum ama naptın en son ne kadardır yapmıyosn biraz daha bekleyip başla bencede sna yarıyor çünkü..

ben yarıda bırakmadım canım aslında bi tek ben kürün doğrusunu yaptım kürün sahıbi japongülü 2 ay boyunca yanı 8 kere haftadabir sonra 2 hafta ara verip 1 kür ve tekrar 2 hafta ara 1 kür daha toplam 10 kür ve bitiyo uzun bi ara vermessen 10 taneden sonra sınamekı sacta alışkanlık yapıyo ve saç uzaması duruyo..........ben japongülünden öğrendıgım şeklıyle yaptım...

yuh yanı xayx sende fazla uçma millet senın yüzünden hayalkırıklıgına ugrayacak nerde görülmüş 2 3 ayda bı karış saç uzaması 2 3 ayda 2 3 cm saç uzar kürlerle de 4 5 cm uzar en fazla...
ve bir karış 15 cm falan ediyo 10 cm bile degil sende demişsın kı 10 cm de degıl bı karış uzar:) rüyaaaa...

aşk olsun fena sert konuşmuşsun uğurböcüm uçmak değilde bana öle geldi herkes foto ekliyo aşağı yukarı belli ölçüler ondan söledim ama garanti demiyorum tabi herkesin bünyesi farklı ama çoğusuda kendinden vazgeçmiş oluyo bende öleyim arasıra o yüzden hem motive olsun diye hemde gördüğüm öle diye söledim..bakalım...

yok yav bir karış azmı bır karış bı senede uzar bnde yapıyom çeşit çeşit kürler hiç yüksekten atmıyom çünkü üzülüyom uzamayınca.. yaza göğüs hizamı geçse yanar gider.........

bu arada xayx msjlarımjı okudumda okurken bıraz sert gıbım olmuş ama ben bildiğin gülerek yazıyom bu msjları çünküm senı bu gurubun AMİGOSU olarak görüyom mılletı çoşturuyon sen öyle bi galeyana gelıyo kı herkes kısa saç sevenin bile saç uzatası gelır senın verdıgın gazla....

bilmiyorum canım belki şuan bende ööle sonuç alamam saçım uzun diye ama yeterince bişiler yapıyoruz saçımıza bu kadar çabalamayla olabileceğini düşünüyorum helede burdaki sonuçları görünce..fazla gelmedi doğrusu hayırlısı olursa ne ala valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…