çok mutlu oluyorum sen böyle dedikçesen ekle foto ben sana sorcam hesabını uzamadı diyip duruyosn eminimki uzamıştır hemde nasılneyse şeker 10cm e de bi karış filan desek hala aynı görüşteyim 2 3ayda ulaşırsın bence ha şimdi uzamıştır onuda düşelim tabi :)
ya ne kadar hızlanmış uzamasıyarın eşim olmayacak, o yüzden foto bugün. 3 ay 1 hafta oldu.
ortadaki geçen haftaki foto, sonda da bugün.
Eki Görüntüle 584377
uzuyor ama yaza kadar ne kadar uzar bilmiyorum. ben yaza belimde saçlar istiyorum yaaaa
ya ne kadar hızlanmış uzaması
bir haftalık sürede acayip uzamışş
böyle giderse beline gelmesi yakın olur yaza
olur bence dalgaların çok hoşkürün ilk turunda 10 günde 1cm gibi hesaplamıştım ama sonra durdu, umarım dediğin gibi tekrar uzamaya başlamıştır, ne güzel olurdu yaza şööle uzun uzun. çooook eskiden uzunken formu da güzeldi, yıkayıp çıkıyordum hafif dalgalı. uzun halinin son zamanları çok kötüydü, fön falan da işe yaramaz olmuştu. şimdi sağlıklı uzarsa yine öyle dalgalı olabilir, umarım yani
canım haklısın aslında ara bi boyda kalıncada sinir ediyo bende ondan gidip kestirmiştim ama neyse sabredicez hem kahkül daha çabuk uzuyo unutma canım
yarın eşim olmayacak, o yüzden foto bugün. 3 ay 1 hafta oldu.
Eki Görüntüle 584377
uzuyor ama yaza kadar ne kadar uzar bilmiyorum. ben yaza belimde saçlar istiyorum yaaaa
En hizli senin saclarin uzuyor .
Acaba sana en cok yariyan ne oldu ki :) bir suru sey yaptin .
Bizimde uzasin artik :'(
benim de çok uzunda gözüm yok tatlım aynen.hoşgeldin
öyle amaa... :) bu arada bende bugün iyce bi baktımda saçıma benimde istediğim bir karış filan umarım bahara ulaşmış olurum..nedense katlarım uzuyo daha hızlı bu daha iyi aslında..
çok mutlu oluyorum sen böyle dedikçe
yarın eşim olmayacak, o yüzden foto bugün. 3 ay 1 hafta oldu.
Eki Görüntüle 584377
sen 2.turu yarıda mı bırakmıştın uğurböcüüm çok etki etmedi dediğini hatırlıyorum ama naptın en son ne kadardır yapmıyosn biraz daha bekleyip başla bencede sna yarıyor çünkü..
Heleki bu aralar daha cok uzadi herkes saclarin cok uzamis diyor mutlu oluyorum :))
sen ekle foto ben sana sorcam hesabını uzamadı diyip duruyosn eminimki uzamıştır hemde nasılneyse şeker 10cm e de bi karış filan desek hala aynı görüşteyim 2 3ayda ulaşırsın bence ha şimdi uzamıştır onuda düşelim tabi :)
yuh yanı xayx sende fazla uçma millet senın yüzünden hayalkırıklıgına ugrayacak nerde görülmüş 2 3 ayda bı karış saç uzaması 2 3 ayda 2 3 cm saç uzar kürlerle de 4 5 cm uzar en fazla...
ve bir karış 15 cm falan ediyo 10 cm bile degil sende demişsın kı 10 cm de degıl bı karış uzar:) rüyaaaa...
aşk olsun fena sert konuşmuşsun uğurböcümuçmak değilde bana öle geldi herkes foto ekliyo aşağı yukarı belli ölçüler ondan söledim ama garanti demiyorum tabi herkesin bünyesi farklı ama çoğusuda kendinden vazgeçmiş oluyo bende öleyim arasıra o yüzden hem motive olsun diye hemde gördüğüm öle diye söledim..bakalım...
bilmiyorum canım belki şuan bende ööle sonuç alamam saçım uzun diye ama yeterince bişiler yapıyoruz saçımıza bu kadar çabalamayla olabileceğini düşünüyorum helede burdaki sonuçları görünce..fazla gelmedi doğrusu hayırlısı olursa ne ala vallayok yav bir karış azmı bır karış bı senede uzar bnde yapıyom çeşit çeşit kürler hiç yüksekten atmıyom çünkü üzülüyom uzamayınca.. yaza göğüs hizamı geçse yanar gider.........
bi foto koyda görek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?