Saç Uzatma Yöntemleri Ekimden itibaren resimli olarak saç uzatacak arkadaşlar arıyorum :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi sucb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bi karışım 10 cm felan ediyo 3 ayda uzamasa bile 4 ayda uzar:26: kürlerle tabi...

ama yapıya göre değişir.

xAyx enerjini seviyorum senin :)
şekercimmm sağol kuşum hepimiz birbirimize iyi geliyoruz valla devam sinerjiye :90:
o neymiş ki datlumm :))))
canım bende bilmiyom netten açtım baktım başka bi topikte vardı bi arkadaş paylaşmıştı iyi geliyo diye bende hemen size yetiştiriim dedim Servi Kozalağı burda buldum en azından görüntüsünü belki aktardan bulabiliriz..
cnm giremedim 2 gündür ya.konu baya ilerlemiş valla oku oku :):):) :)

evet ya uçtuk gittik valla :90: bugünlerde yoğun buralar ama gece pek kimse olmuyo senle ben demrbaşız o yüzden gözüm seni aradı özledim valla

Canım merhaba... Ben sekiz kür yapıp iki hafta dinlenme sonra tekrar sekiz kür yaparım diyordum.. Yani istediğim boya gelene kadar bu şekilde küre aralıksız devam etmek amacımdı.. Hımmmm şimdi senin yaptığın gibi mi yapmalıyım?? Ama çokkkk uzasın istiyorum ya 10 kür az gelirse :))) şimdi üç cm uzattım iki ayda.. Küre senin dediğin gibi yaparsam uzar mı ki ??? Alışıyormuş saç diyorsun , ne yapayım bi akıl ver arkadaşım kafam karıştı (((

nyse balım sendende ses yok bugün ben neti kapatıyorum tvye bakıcam biraz hadi görüşürüz fazla geç kalma sende yat o saçlar uzasın:)

Kızlar ben de ugurbocuu'nun dediği gibi 8den sonra 2 hafta ara verip 9u 2 hafta ara daha verip 10u yapıp tamamlıcam turu.

Ama 2.tura ne kadar aradan sonra başlamak lazım onu bilmiyorum :44:

Bilen var mı??

hadi bakem:) bendede gram uyku yok pfff:s gece kuşu oldum eyice:) naptın yazmayalı:):)

nyse balım sendende ses yok bugün ben neti kapatıyorum tvye bakıcam biraz hadi görüşürüz fazla geç kalma sende yat o saçlar uzasın:)

yine yetişemedim sana...napım canım ya bu iki üç gündür kozmikbakım günüydü saç kesme boyama vitamin maskeleri filan yapılıyodu bende saçımdaki kırıkları aldım havuçlu limonlu bi kür vardı hazır vitamin diye onu yaptım bugünde boooşş booş oturdum pazartesi son kürümüde yapıp dinlenmeye çekiyom kendimi bakalım nolacak ocağın ortaları gibi sahalara dönücem ama ne dönüş tüm teçhizatı toplayıp geliyorum :90: sinameki+gliserinli bakım kürü+ barcelino bakım yağı+yıkamada ve sonrasında kullanacağım ürünler gliss vs dolu doluyum anacım
bu arada bugünlerde uyuyarak saç uzatma lüksü yok bana şekerim bu hafta yetiştirmem gereken bi tez ve çalışmam gereken dersler var bi dünya o yüzden stresteyim bunalımdayım bakalım napıcam biran önce şu sınavlar filan bitsede bütün tatil boyunca evde miskin miskin oturup sadece kk mla haşır neşir olmak istiyorum gerçi şuandada öleyim ama :90:

Kızlar ben de ugurbocuu'nun dediği gibi 8den sonra 2 hafta ara verip 9u 2 hafta ara daha verip 10u yapıp tamamlıcam turu.

Bilen var mı??

acaba öle mi yapsak :26: benimde pazartesiye kaldı son kür daha doğrusu 8.kür ve sonra ocağın ortasında başlıcaktım 2.turuma 3hafta filan ara vermiş olucaktım hatta belki dahada fazla..kararsız kaldım bak şimdi :44:

Bilen var mı??

Bende merak ediyorum bunun cevabını... Bilen varsa bizi aydınlatsın lüfen :))))Ben sekiz haftadan sonra iki hafta ara verip tekrar sekiz tür yapacağım diye biliyordum.. Sanırım saç alışmasın diye böyle ara verilmiş.. Ben çabucak uzasın istiyorum.. Küre yine iki haftalık aradan sonra sekiz kür olarak devam etsem olmaz mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…