şekercimmm sağol kuşumxAyx enerjini seviyorum senin :)
canım bende bilmiyom netten açtım baktım başka bi topikte vardı bi arkadaş paylaşmıştı iyi geliyo diye bende hemen size yetiştiriim dedimo neymiş ki datlumm :))))
cnm giremedim 2 gündür ya.konu baya ilerlemiş valla oku oku :):):) :)
Kizlarrrr biraz gec oldu ama bende varim...söyle ilkbahara kadar 5 cm uzasinlar istiyorum
ben yarıda bırakmadım canım aslında bi tek ben kürün doğrusunu yaptım kürün sahıbi japongülü 2 ay boyunca yanı 8 kere haftadabir sonra 2 hafta ara verip 1 kür ve tekrar 2 hafta ara 1 kür daha toplam 10 kür ve bitiyo uzun bi ara vermessen 10 taneden sonra sınamekı sacta alışkanlık yapıyo ve saç uzaması duruyo..........ben japongülünden öğrendıgım şeklıyle yaptım...
Kizlarrrr biraz gec oldu ama bende varim...söyle ilkbahara kadar 5 cm uzasinlar istiyorum
hadi hadi onu da deneyelim:)))) çok merak ettim neymiş acaba ????
ben geldim ama geç oldu birz:)xayx uyudunmu kız:)
bi denemedik o kaldı ztn:) xayx denesinde işe yararsa koşa koşa alim:)
hadi bakem:) bendede gram uyku yok pfff:s gece kuşu oldum eyice:) naptın yazmayalı:):)
nyse balım sendende ses yok bugün ben neti kapatıyorum tvye bakıcam biraz hadi görüşürüz fazla geç kalma sende yat o saçlar uzasın:)
Kızlar ben de ugurbocuu'nun dediği gibi 8den sonra 2 hafta ara verip 9u 2 hafta ara daha verip 10u yapıp tamamlıcam turu.
Ama 2.tura ne kadar aradan sonra başlamak lazım onu bilmiyorum :44:
Bilen var mı??
Kızlar ben de ugurbocuu'nun dediği gibi 8den sonra 2 hafta ara verip 9u 2 hafta ara daha verip 10u yapıp tamamlıcam turu.
Ama 2.tura ne kadar aradan sonra başlamak lazım onu bilmiyorum :44:
Bilen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?