acaba öle mi yapsak :26: benimde pazartesiye kaldı son kür daha doğrusu 8.kür ve sonra ocağın ortasında başlıcaktım 2.turuma 3hafta filan ara vermiş olucaktım hatta belki dahada fazla..kararsız kaldım bak şimdi :44:
Bende merak ediyorum bunun cevabını... Bilen varsa bizi aydınlatsın lüfen :))))Ben sekiz haftadan sonra iki hafta ara verip tekrar sekiz tür yapacağım diye biliyordum.. Sanırım saç alışmasın diye böyle ara verilmiş.. Ben çabucak uzasın istiyorum.. Küre yine iki haftalık aradan sonra sekiz kür olarak devam etsem olmaz mı???
Ben devam etmek istiyorum olmaz mı ????
Canım merhaba... Ben sekiz kür yapıp iki hafta dinlenme sonra tekrar sekiz kür yaparım diyordum.. Yani istediğim boya gelene kadar bu şekilde küre aralıksız devam etmek amacımdı.. Hımmmm şimdi senin yaptığın gibi mi yapmalıyım?? Ama çokkkk uzasın istiyorum ya 10 kür az gelirse :))) şimdi üç cm uzattım iki ayda.. Küre senin dediğin gibi yaparsam uzar mı ki ??? Alışıyormuş saç diyorsun , ne yapayım bi akıl ver arkadaşım kafam karıştı(((
benim bi karışım 10 cm felan ediyo 3 ayda uzamasa bile 4 ayda uzar:26: kürlerle tabi...
ama yapıya göre değişir.
al işte ben şimdi 2 3 aya o kadar uzar ztn desem kötü olacamama uzar yani gerçekten :90:
kolay gelsin canım hoşgeldin..
bende hep öyle bildim ama neyse sanırım benim aram uzun olacak ocağın sonlarına doğru ancak başlarım ben bu sefer başlayıp gene bi 8kür götürücem tam 1ay ara verdikten sonra..eğer işe yaramazsa sonra gene başlarım napimm :26: ama inanarak yapınca her türlü iyi geleceğini düşünüyorum eğer sende bnm gibi 2.turu 8kür götürmeyi düşünüyosan arayı uzat biraz canım..
sen en son kaçıncıyı yaptın canımcım ona göre bişiler düşünelim..bnmde aklım karıştı gece gece :90:
Eki Görüntüle 585325
iki resim arasında 21 günlük fark var
çizgileri saydım
sizin için üstünede yazdım
ben dip boyamdan anlamaya çalışıyordum
dip boya şaşırtıcı olabiliyormuş hanımlar en iyisi resim çekmek
Eki Görüntüle 585325
iki resim arasında 21 günlük fark var
çizgileri saydım
sizin için üstünede yazdım
ben dip boyamdan anlamaya çalışıyordum
dip boya şaşırtıcı olabiliyormuş hanımlar en iyisi resim çekmek
bu perşembe 5. kürümü yapacağım canımcanım ne güzel uzamış kaçıncı kürde bu sonucu elde ettin ,hangi bakımları kullanıyorsun...
kızlar yaa gülümsemeleri mesaja na sıl ekliyorsunuz..konuyla alakası yok ama ben yapamıyorum yardım lütfen...
uzamış değil mi kızlar :26:süpermiş, çok güzel uzamış 21 günde, devamını dilerim
ben de sinamekilendim geldim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?