Ekime hamile girmek istiyorum diyenler...

Bnm daha 8 gun var bata ama hic bi belirtm yok bas ve mide disinda oda muhtemelen migrenden cnm umudum yok bu aydan pek bnde aranizdaym galiba Rabbim hayirlisini ihsan eylesin

Bnm daha 8 gun var bata ama hic bi belirtm yok bas ve mide disinda oda muhtemelen migrenden cnm umudum yok bu aydan pek bnde aranizdaym galiba Rabbim hayirlisini ihsan eylesin
Amin canim. Umudu olmayan herkes gelsin ekimde hep birlikte umut bulalim insallah

Adetime on gün varken kan testi yaptrdm fakat 0.1 ckti 6 gün snra da adet olcam . Szce umudum olmalı mı ekimi beklemlyim bole olup da yükselen Varmi

Saol kuzum ama ne blm hemşire arkadaş yukselr demsti döllenme olduysa demsti tam da ovukasyon da çift czgyi yakalamstm o ay çok umutluydum emindm ama olmadı gerçi adetime bi hafta var ama yükseldiğini sanmyorm psikolojik cokusteyim çok kotyum

Canım çift çizgiyi testten kaç gün önce yakalamıştın?

Canım çift çizgiyi testten kaç gün önce yakalamıştın?
21 ağustosta başladım testi yapmaya canm dort test yaptm 23 ağustos çift czgyi gordum o gecenin önce ve sonrasını değerlendirdik. Çift czgyi gordgm gün adetimin 11.gunuydu. adet tarhm de 10 eylül. Kan aldrdgm tarih ise 31 agustos

Hımm anladım canım. Adetin gecikirse yine test yaparsın ve pozitifi görürsün inş.

Kizlar aksam pedimi degistirip yattim sabah kalktim bir damla bile gelmemis. E ben dun sabah regl oldum zTen nasil biter hemen ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…