Ekime hamile girmek istiyorum diyenler...

Rahim iltihabi belirtileriniz neydi bende smear yaotirdim daha sonucu cikmadi ama endiseleniyorum oldugunu düşünüyorum ben de de .nasil bir tedavi onerdi doktorunuz ?
Canım iki defa doktora gittim ikisinde de fitil verdi. İlkinde hiç bi etkisini görmedim şimdi kullanıyorum fitil yine bakalım bu sefer geçicek mi
Bende sadece akıntı var başka da bişi yok canım he bide ilişki de canım acıyor evlendiğimden beri böyle

Benim smear sonucumda basit enfeksiyon cikti .bu iltihap oldugu anlamina gelir mi ? Daha doktorumla gorusemedim.onlem olsun diye tetradox antibiyotik vermisti ama 1 hafta da bitti tekrar tekrar kullanmakngerekior mu ki .doktorunuz size tekrar tekrar mi verdi

Yok canım 4 ay önce ben ilk defa doktora gittim o zaman öğrendim iltihap olduğunu onun verdiği fitilleri kullandım geçmedi sonra geçen hafta yine gittim başka bi doktora o da yine fitil verdi bakalım bu sefer geçicek mi
Sen bence bi daha git doktora kontrole belki geçmiştir kullandığın antibiyotik sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…