- 6 Ağustos 2016
- 187
- 88
- 28
Çörekotu bal tarçın kürüne de başladım
hayırlısı böyleymiş canımEylul hayalim bitti. Ekimdeyim artik :-(myzt
10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın karıştırılıp adetin ikinci günü bir yemek kaşığı yemeye başlanır 11. Gün bırakılır yumurtalıkların gelişmesi içinArkadaşım o Nasıl oluyor. Belki çok bilinen bişeydir ama açıklarmsn benim için
Benmde on eylül bat canm . Ama adetime on gün kala beta HCG baktrdm burdan okuduklarma gore erken denlyo. Szce yükselme olslgi Varmi 0.1 ckti cnku. Yumurtalamayi yakaladgma eminim. Cft czgyi yakaladm cnku ve şuan ağır bi grio gecryorum hamilelik ihtkarsi acile gdemyormBenim bat 10 eylul ama hic umudum yok o yuzden bende aranizdayim
Canim inan ki hic bi bilgim yok daha yeniyim bende burdan ogreniyorum yeni yeni seyler. Insallah Rabbim yuzumuzu guldurur ve adet olmayiz. Gebelik testi yapmak istiyorum. Bugunu saymazsam 4 gun var reglime. Kiminin 5- 6 gun kala gorunuyor idrar testinde napsam bilemedimBenmde on eylül bat canm . Ama adetime on gün kala beta HCG baktrdm burdan okuduklarma gore erken denlyo. Szce yükselme olslgi Varmi 0.1 ckti cnku. Yumurtalamayi yakaladgma eminim. Cft czgyi yakaladm cnku ve şuan ağır bi grio gecryorum hamilelik ihtkarsi acile gdemyorm
Arkadaşlar merhaba, tükürükten ovülasyon testi uygulayanınız var mı? Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ve ilişkide kayganlaştırıcı vb. kullanmak hamileliğe engel mi?
Bende yapıld 2.7 çıktı adetime 4 gün var inşallah ikimizinkide yükselirAdetime on gün varken kan testi yaptrdm fakat 0.1 ckti 6 gün snra da adet olcam . Szce umudum olmalı mı ekimi beklemlyim bole olup da yükselen Varmi
Bi kontrole git tatlım..hem enfeksiyon falan varsa şimdiden tedavinede başlamış olursun..geçmiş olsun..Kizlar bu arada adetim bitti ama kasik agrilarim bitmedi ya
Canim benim oglandan gidemiyorum ki biyere.Bi kontrole git tatlım..hem enfeksiyon falan varsa şimdiden tedavinede başlamış olursun..geçmiş olsun..
Oğlun mu var? Allah bağışlasın..Canim benim oglandan gidemiyorum ki biyere.
Amin canim rabbim sanada versin. Evet 2 yasini doldurdu oglum. O yuzden ikinciyi dusunmeye basladim bakalmOğlun mu var? Allah bağışlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?