Ekime hamile girmek istiyorum diyenler...

Kısmetse sizdenim ben de:) Allahım herkesin yardımcısı olsun. Benim bir dış gebeliğim var mart ayında. Çok şükür toparlandım. Bat 15 eylül. Sonrasında çalışmaya başlayacağım kısmetse:)

Arkadaşım o Nasıl oluyor. Belki çok bilinen bişeydir ama açıklarmsn benim için
10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu 10 çay kaşığı tarçın karıştırılıp adetin ikinci günü bir yemek kaşığı yemeye başlanır 11. Gün bırakılır yumurtalıkların gelişmesi için

Benim bat 10 eylul ama hic umudum yok o yuzden bende aranizdayim
Benmde on eylül bat canm . Ama adetime on gün kala beta HCG baktrdm burdan okuduklarma gore erken denlyo. Szce yükselme olslgi Varmi 0.1 ckti cnku. Yumurtalamayi yakaladgma eminim. Cft czgyi yakaladm cnku ve şuan ağır bi grio gecryorum hamilelik ihtkarsi acile gdemyorm

Arkadaşlar merhaba, tükürükten ovülasyon testi uygulayanınız var mı? Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ve ilişkide kayganlaştırıcı vb. kullanmak hamileliğe engel mi?

Benimde hayaller ekime kaldı artık. Ama bende rahim iltihabı var sanırım o engelliyor hamiş olmamı.
Ondan da bi türlü kurtulamıyorum

Canim inan ki hic bi bilgim yok daha yeniyim bende burdan ogreniyorum yeni yeni seyler. Insallah Rabbim yuzumuzu guldurur ve adet olmayiz. Gebelik testi yapmak istiyorum. Bugunu saymazsam 4 gun var reglime. Kiminin 5- 6 gun kala gorunuyor idrar testinde napsam bilemedim

Ben ovulaston testi kullanamdim. Ama. Kayganlastirici konusundaki aklina. Takilani cevplamak istiyorum. Eger bebek dusuncen varsa kayganlastirici olarak tukuruk dahi kullanmiyacaksin.
Arkadaşlar merhaba, tükürükten ovülasyon testi uygulayanınız var mı? Bu konuda yardımcı olur musunuz? Ve ilişkide kayganlaştırıcı vb. kullanmak hamileliğe engel mi?

Biz de kac aydir deniyoruz esimin sperm sayisi düşük çıktı keciboynuzu kurune basladik bakalim pazar gunu adet gunum ondan sonra calismalara devam insallah ekimde olur pek umutlu degilim ama bakalim

Kizlar biraz ozel olacak soyledigim ama insan anlarmis hamile kaldigi iliskiyi. Digerlerindenn daha farkli bir zevk alirmis anlarmis oyle okumustum bir yerde

Adetime on gün varken kan testi yaptrdm fakat 0.1 ckti 6 gün snra da adet olcam . Szce umudum olmalı mı ekimi beklemlyim bole olup da yükselen Varmi
Bende yapıld 2.7 çıktı adetime 4 gün var inşallah ikimizinkide yükselir

Kızlar neler yapıyorsunuz? Ekimde pozitifi görmek için ne gibi çalışmalar planlıyorsunuz?bu aydan hiç umudum yok regl olunca bende uygun bir kür felan denemeyi düşünüyorum..

Canim ben klasik eski yontemleri arastirmaya baslayacagim ya

Kizlar bu arada adetim bitti ama kasik agrilarim bitmedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…