Ekime hamile girmek istiyorum diyenler...

Agzimin tadi falan kalmadi hic ekşi bir tad var

Bende bugün adet oldum sabahtan beri doğum sancıları çekiyorum sanki inşallah ekime doğum günümde inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Kızlar ya bende bu ay artık şu ovulasyon setinden kullanmak istiyorum nerden alabilirim uygun fiyata ve hangi marka? Acilen almam lazım

Bildiğim kadarıyla burada çok kişi internetten sipariş veriyor hem uygun oluyormuş hemde güveniyorlar markaya..

Alip kullanan arkadaslarimiz paylasabilir mi lutfen ? Bizlerde yararlanalim

Merhaba kızlar. Bende bu ay daha adet olmadim. Ne zaman olurum bilmiyorum. Düzensiz olduğum için. Ama benim de umudum ekim. Çünkü eşimin ailesine ziyarete geldik. Düzenli bi ilişkimiz olmadi. Keyfim yok pek. Gören bebek soruyo. Bide biraz kilo aldım. Hamilelikten sanıyorlar. Neymiş hamileymişim söylemiyormuşum. Allah bebek isteyenlere hayırlısı ile aratmadan nasip etsin insallah.

Bennce onuda kullanma. Bu kayganlastiricilar tukuruk gibi dogal birsey dahi olsa spermin yapisini bozuyormus. Nettende arastirabilirsin benim ne demek istedigimi daha iyi analrsin cnm :)
Peki su bazlı kayganlaştırıcılar nasıl?

bayram dolayısıyla bu ayı iyi değerlendiremedik henüz adet olmadım ama bu ay umutlu değilim.....ekime hamile girmek istiyorum
bende varımmmmmmm

Adet olmadan önce belimde ve bacaklarımda sancı olur. aslında yarın adet günüm eğer takvim şaşmazsa, fakat Cumartesi günü felaket şekilde bacaklarımda sancı oluştu, adet olacağım sandım ama hala olamadım ve dün sancılarım da geçti, belimde hafif ağrı kaldı. Bunu neye yorarsınız?

Bende ekimde kırmızılari görmek istemiyorum...gerci bu ayin 24 u ama bu ay sans yok yumurtlama yok dedi doktor bakalim ins ekimde hamile olurum

bende 2buçuk aylık evliyim. vajinismusu 3 hafta önce yendim ve 8 yıllık sevgililik döneminden sonra bebis istiyoruzsorum olacak arkadaşlar. inofolik kullanan var mı. Yada o şekil hamile kalan veya çevresinden duyan

bende 2buçuk aylık evliyim. vajinismusu 3 hafta önce yendim ve 8 yıllık sevgililik döneminden sonra bebis istiyoruzsorum olacak arkadaşlar. inofolik kullanan var mı. Yada o şekil hamile kalan veya çevresinden duyan
Canim malesef hic duymadim

Bende yapıld 2.7 çıktı adetime 4 gün var inşallah ikimizinkide yükselir
Canimm senn yazinii gormustmdr kafama takildi neoldu beta da yukselme oldumu senin 2.7 ensonn benimde adetimee 15 gun varken kanimda 1.20 cikmistida merak ettimm suanda 10 gn var rglme

Benimde hayaller ekime kaldı artık. Ama bende rahim iltihabı var sanırım o engelliyor hamiş olmamı.
Ondan da bi türlü kurtulamıyorum
Rahim iltihabi belirtileriniz neydi bende smear yaotirdim daha sonucu cikmadi ama endiseleniyorum oldugunu düşünüyorum ben de de .nasil bir tedavi onerdi doktorunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…