Maşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah..Amin canim rabbim sanada versin. Evet 2 yasini doldurdu oglum. O yuzden ikinciyi dusunmeye basladim bakalm
Peki su bazlı kayganlaştırıcılar nasıl?Ben ovulaston testi kullanamdim. Ama. Kayganlastirici konusundaki aklina. Takilani cevplamak istiyorum. Eger bebek dusuncen varsa kayganlastirici olarak tukuruk dahi kullanmiyacaksin.
Peki su bazlı kayganlaştırıcılar nasıl?
Teşekkür ederim. Madem riskli, öyleyse kullanmamak lazım.Bennce onuda kullanma. Bu kayganlastiricilar tukuruk gibi dogal birsey dahi olsa spermin yapisini bozuyormus. Nettende arastirabilirsin benim ne demek istedigimi daha iyi analrsin cnm :)
Nasıl yapıyosun Can'ım bu kürü bizede tarif edermisinÇörekotu bal tarçın kürüne de başladım
Bende öyleyim Can'ım ağustosda soğan kürü uyguladım ama olmadı Malesef Eylül geçti ekim İ bekliyorumAgustosu bos gecirip eylulde son gunleri sayan arkadaslar. Bu ay da olmadi ekime gun sayacagim diyorsaniz bekliyorum
Ben duydum bu forumda birileri daha söyledi doktora sormayi düşünüyorum bende yarin gidecem ins unutmazsam soracamKimse sorumu görmedi mi acaba
Canim malesef hic duymadimbende 2buçuk aylık evliyim. vajinismusu 3 hafta önce yendim ve 8 yıllık sevgililik döneminden sonra bebis istiyoruzsorum olacak arkadaşlar. inofolik kullanan var mı. Yada o şekil hamile kalan veya çevresinden duyan
Canimm senn yazinii gormustmdr kafama takildi neoldu beta da yukselme oldumu senin 2.7 ensonn benimde adetimee 15 gun varken kanimda 1.20 cikmistida merak ettimm suanda 10 gn var rglmeBende yapıld 2.7 çıktı adetime 4 gün var inşallah ikimizinkide yükselir
Rahim iltihabi belirtileriniz neydi bende smear yaotirdim daha sonucu cikmadi ama endiseleniyorum oldugunu düşünüyorum ben de de .nasil bir tedavi onerdi doktorunuz ?Benimde hayaller ekime kaldı artık. Ama bende rahim iltihabı var sanırım o engelliyor hamiş olmamı.
Ondan da bi türlü kurtulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?