Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende eylüle kadar 29 kilo vermek için başladım diyete umarım başarırız :) destekçinim ve takipçinim her zaman :)
Büyük diyetimin ilk kaçamağını dün yaptım hatta kaçamak kelimesi az kalır. bildiğiniz karnımı doyurdum hatta çatladım patladımbunu ilk başta günlüğe yazmak istemedim ama daha sonra günlüğüme bile objektif olamayacaksam niye kilo vermeye çalışıyorum ki dedim... evet dün midemi tıka basa doldurdum hem de gece gece. bugün tartılmak istemiyorum tartının başladığım kiloya geri dönmesini istemiyorum. 3 gündür 100 metre bile yürümemişimdir belki ama bugün kilometrelerce yürüyeceğim belki de spor beni diyetime daha sadık kılacak... belki de hayalime daha çabuk ulaşmamı sağlayacak... Allahım sen şu nefsimi körelt artık bu zamana kadar yedim şu andan itibaren yedirme...
Tekrar 1. günüm:
limonlu suyumu içtim birazdan da kahve içeceğim...

canım merabaalarrrr bende 116.7 kiloyummm bende vermek istiyorum birlikte verelimmi böle ne bileim tek başıma ne zaman başlasam öyle kalıyo sende hiç yaşadın mı bunu bilmiyorum.. kendime gerçekten bu yolda yakın bi arkadaş arıyorum bu kez finale ulaşmak istiyorum...bende okuyorum bu arada 23 yaşındayım gerçi ben 3 yıllık evliyim bide bi bebiş istiyorum onun için kilo vermem lazım offf yine içim karardı... neyse canım cevabını bekliyorum :)
canım merabaalarrrr bende 116.7 kiloyummm bende vermek istiyorum birlikte verelimmi böle ne bileim tek başıma ne zaman başlasam öyle kalıyo sende hiç yaşadın mı bunu bilmiyorum.. kendime gerçekten bu yolda yakın bi arkadaş arıyorum bu kez finale ulaşmak istiyorum...bende okuyorum bu arada 23 yaşındayım gerçi ben 3 yıllık evliyim bide bi bebiş istiyorum onun için kilo vermem lazım offf yine içim karardı... neyse canım cevabını bekliyorum :)
 bunu da zayıflayıp kendime güvenim yerıne geldiğin de yapacağım inşallah.. nasıl söylesem bilmiyorum ama aşkı kendime yakıştıramıyorum sanki aşık olmamalıymışım aşkı hak etmiyormuşum gibi hissediyorum... yani neymiiiş zayıflayacakmışız:)
 bunu da zayıflayıp kendime güvenim yerıne geldiğin de yapacağım inşallah.. nasıl söylesem bilmiyorum ama aşkı kendime yakıştıramıyorum sanki aşık olmamalıymışım aşkı hak etmiyormuşum gibi hissediyorum... yani neymiiiş zayıflayacakmışız:)bu mesajı yazdıqın saatte uykuda olursan daha güzel kilo verirsin canım..çünkü leptin hormonu gece2-5 arası salgılanır.leptin bir çeşit yaqları yakan hormondur..akşam 8den sonra birşey yemiyerek ve daha erken uyuyarak bile kilo verirsin.ve tabi bu hormonun etki göstermesi için şekeride mümkün oldukça az tüketmelisin..bende bugün tam 2 hafta oldu 10 kq verdim.119dum bugün 109 ları gördüm.ve yaptıqım sadece şekeri unu kesmek saatli yemek ve düzenli uyumak oldu..
başarılar canım..
3 dilim kepek ekmek, 2 yumurta (tavada), 1 bardak süt.. sabah da limonlu suyumu içtim :)

aşkı kendine yakıştıramamak ne demek :44:
ben evlendiğimde 93 kiloydum 3. çocuquma hamileyken 124 ü gördüm ama ne eşim nede ben aşktan birşey kaybetmedik şükürler olsun.
böyle düşünme lütfen.. Aşk yüreği güzele yakışır fiziği değil.
bu düşüncenni kendine motive amaçlı olduqunu düşünmek istiyorum
bu arada canım menünde yumurta olması güzel..önemli nokta ise yumurtaları hangi yaqla pişirdiğin.
umarım tereyaq veya zeytin yaqıdır..diğer yaqlar trans yaq yada rafine yaq olduqundan kilo almana sebep olur.
birde ekmeği biracık daha azaltabilsen çok daha güzel kilo verirsin canım.
ve mümkün olduqu kadar yoqurduda eksik etme sofrandan ...
 ne güzel eşinle birbirinize aşıksınız allah bana da öyle birini nasip etsin ama dediğim gibi ben hayatımı sanki kilolar yönetiyormuş gibi hissediyorum. birine aşık olmayı yakıstıramıyorum kendime... neyse bu da gececek kilolu pskolojısı dıyorum artık ben buna :) zeytinyağıyla pişirdim canım köyden geliyor bize:)
 ne güzel eşinle birbirinize aşıksınız allah bana da öyle birini nasip etsin ama dediğim gibi ben hayatımı sanki kilolar yönetiyormuş gibi hissediyorum. birine aşık olmayı yakıstıramıyorum kendime... neyse bu da gececek kilolu pskolojısı dıyorum artık ben buna :) zeytinyağıyla pişirdim canım köyden geliyor bize:)ah be hayatım ben kilosu yüzünden hayatı kendine zehir edenlerdenimne güzel eşinle birbirinize aşıksınız allah bana da öyle birini nasip etsin ama dediğim gibi ben hayatımı sanki kilolar yönetiyormuş gibi hissediyorum. birine aşık olmayı yakıstıramıyorum kendime... neyse bu da gececek kilolu pskolojısı dıyorum artık ben buna :) zeytinyağıyla pişirdim canım köyden geliyor bize:)
merhaba arkadaşlar şu sıralar tüp mide ameliyatını düşünüyorum siz ne dersiniz sizce doğru bir uygulama mı?
buna kimse senin yerine karar veremez ama biraz spordur sağlıklı yaşamaktır denemeni tavsiye ederim 1 kaç ay düşünmeli iyice.ben de çok çektim bu dertten zamanında şimdi kendime kızıyorum o yaşta neden bişi yapmamışım diye.maalesef öyle adamlar pek yok dünyada siz çok şanslısınız eşiniz size aşık ne güzel ben ne adamlar gördüm akrabam hatta eşini bu yüzden hor görür yazık diyorum sadece ...
ben şunu da belirtmek isterim ki bir zamanlar en yakınlarımdan bile çok hakaret duydum psikolojim çok bozuldu şu an da düzeltebilmiş değilim ..hep dünyanın en iğrenç insanı olarak gördüm kendimi çünkü bana öyle hissettirdiler,çıkış yolumun olmadğını hissettim her gün intihar etmeyi bile düşündüm tek adam gibi arkadaşım olmadı yalnızların yalnızıydım yani :)) ama şunu öğrendim insanın elinde olan tek şey kendisiymiş arkadaşlar ,insan kendini önemsemeliymiş sadece (tabi çocuğu falan yoksa :)) ben çok duygusal düşünceli kırılgan biriydim sivrisinek bile öldüremezdim şu an etrafımı koca bi kabukla kapladığımı hissediyorum kalbimin taş kesildiğini bi zamanlar 90 küsürdüm ama 55 e inebilirsem bi gün bu dünyaya karşı sevgimi ve inancımı kaybetmiş biri olarak ineceğim.karakterimi o kadar ezdiler ki ben de nefret ettim bi süre sonra hepimiz yaşıyoruz bunu biliyorum..sadece başarın kızlar siz onların gördüğü kadar değilsiniz dünyadaki en güzel kadınsınız bunu unutmayın en çok kendinize değer verin..