ben daha 4 aylık evliyim 4 aydır da istiyorum bu ay dr a gittim antibiyotik+ klomen+ folbiol verdi 5 gün kullanıcam sonra tekrar gidicem yumurtalar büyümüş mü die. sen dr a gitmedin mi 1 yıl uzun bi süre Allah sabrınn karsılıgını versin inşHmm teşekkür ederim canım ne kadardır uğraşıyosunuz siz bizim 1 yıl oldu
cnm erken gebelik testleri var onlardan alıp yapabilirsin. bosuna ümitlendirmek istemem ama anlattıkların gebelik belirtisi. tabi eğer psikolojik olarak etkilenmediysenBENİM DE ADETİME 2-3 GÜN VAR FAKAT BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????
TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH NASİP EDERSE POZİTİF ÇIKARSA PAYLAŞICAM İNŞ.cnm erken gebelik testleri var onlardan alıp yapabilirsin. bosuna ümitlendirmek istemem ama anlattıkların gebelik belirtisi. tabi eğer psikolojik olarak etkilenmediyseninş hamişsindir buraya yaz olur mu
test yaptırdın mı5 gün geçti kala kırmızılar yok ortada İFFF
evde dün yaptım negatiffftest yaptırdın mı
stres yapmışsan da olur canım benim de geçen ay 27 gün gecikti nerdeyse diğer adetimin günü gelmiştievde dün yaptım negatifff4 gün önce kan testim 0.7
benimde 1 hafta erken gelmişti bu ay.stres yapmışsan da olur canım benim de geçen ay 27 gün gecikti nerdeyse diğer adetimin günü gelmişti
Gittim istediğiniz zaman ilişki yaşayın sabır işi bu dedi bir sorunumuz yokmuş öyle söylediben daha 4 aylık evliyim 4 aydır da istiyorum bu ay dr a gittim antibiyotik+ klomen+ folbiol verdi 5 gün kullanıcam sonra tekrar gidicem yumurtalar büyümüş mü die. sen dr a gitmedin mi 1 yıl uzun bi süre Allah sabrınn karsılıgını versin inş
BENİM DE ADETİME 2-3 GÜN VAR FAKAT BI 10 GÜNDÜR SOL KASIĞIMDA ÖZELLİKLE ARA ARA GİRİP ÇIKAN İĞNE BATAR GİBİ OLUP GEÇİO ÇOK ACIO DESEM YALAN OLUR ACIMIO DESEM YALAN OLUR KENDI HİSSTTİRİO YANI ACI
3-4 GÜNDÜR DE SANKİ ADETLİMİŞİM GİBİ BELİM ARA ARA AĞRIO BAZEN GAZ SANCISI OLUYOR BUNLAR BENDE ADET ÖNCESİ OLMAZDI BELİRTİ FALAN ADETLİYKEN OLURDU ŞUAN KASIKLARIMDA DA ARA ARA AĞRI OLUYOR AMA ÇOK DEĞİL ara ara da çok üşüyorum bazen de ateş basıyor
SİZCE ??????????????????????
ben adet oldum maalesef böylece 5. aya adım atmış bulunuyorum.kızlar ben hala adet olmadım bat ayın 18 i idi ama içimde bir umutsuzluk var bakalım artık hayırlısı.
ben de 1.5 yıldır ıstıyorumben adet oldum maalesef böylece 5. aya adım atmış bulunuyorum.
daha zamanı gelmemiştir..ben de 1.5 yıldır ıstıyorum
evet hayırlısı ve hayırlı zamanda olsun hepimiz için nasip ne zamansa o zamana beklemedeyiz eşimledaha zamanı gelmemiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?