- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
Canım benim de tüplerim tıkalıydı açıldı. 1.5 ay korunduk şimdi bu ay değerlendirdik. Soğan kürü 2 ay önce yaptım bu ay da çörekotu bal tarçın kürü yedim. Rabbim Ya varis ismi hürmetine sana hayırlı evlat nasip etsinmerhaba arkadaşlar benim tüplerim kapalıydı çok şükür açıldı.ilk adetim bugün geldi ikinci gününden itibaren klomene ve bi kür karışımı yaptırıyorum nasip olursa yarın başlıyorum her ikisinede. bu ay baya yoğun geçecek inşallah Rabbim gönlümüze göre verir
Sonuçu burdan yazın heyecanla bekliyorum umarim yükselmiştir değerleniriz tahlilde de hemencecik çıkarAayyy gercektenmiiihemen gittim yaptırdım kan testi sonucu bekliyoruum
Hayırlı olsun son durum nedirDoğru söylüyosunuz ama kendimi tutamadım yaptımne düşünüyosunuz
Yani benim bir arkadaşım yumurtlama gününden 11 gün sonra erken gebelik testiyle öğrenmiş . En azından reglinize üç kala falan yapın derim . Ben tam 6 gün önce yapmıştım çıkmadı ama düzensiz regliniz var 28-29-30 günde bir olursanız göstermeyebilir. Benimki düzensizdir ama ben mide bulantısı şikayetim vardı iç hastalıklarına randevu almak için erkenden yaptım , hatta olmayınca da kan tahlili verdim verdiğim günün akşamında da regl olmuştum .Beklemek gerçekten çok zor ya son 1 hafta erken hamilelik testinde şimdi varsa çıkar dimi
Kuzum noldu sonucunnnnnAayyy gercektenmiiihemen gittim yaptırdım kan testi sonucu bekliyoruum
Benimkide düzensiz 23 24 29 son 3 adet periyodum şöyle bi hesaplama doğru olabilir mi. Son yumurtlama tarihimi biliyorum üstüne 14 eklesem bat doğru sonuç verir mi sizce ona gore kaç gün kaldığını belirleyip belki test yaparımYani benim bir arkadaşım yumurtlama gününden 11 gün sonra erken gebelik testiyle öğrenmiş . En azından reglinize üç kala falan yapın derim . Ben tam 6 gün önce yapmıştım çıkmadı ama düzensiz regliniz var 28-29-30 günde bir olursanız göstermeyebilir. Benimki düzensizdir ama ben mide bulantısı şikayetim vardı iç hastalıklarına randevu almak için erkenden yaptım , hatta olmayınca da kan tahlili verdim verdiğim günün akşamında da regl olmuştum .
Beklemenin ne demek olduğunu geçen ay öğrendim bir daha da zaten reglimi beklicem dedimşimdi hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum .. bakalım bekliyorum bende kasım 4 ve sonrasını .
Evet erkenden yapmamak gerekiyor bende 4 gün kala yapmıştım dayanamayıp çıkmamıştı bence üzülmektense az dişinizi sıkın derim inşallah sende hamilesindir canımYani benim bir arkadaşım yumurtlama gününden 11 gün sonra erken gebelik testiyle öğrenmiş . En azından reglinize üç kala falan yapın derim . Ben tam 6 gün önce yapmıştım çıkmadı ama düzensiz regliniz var 28-29-30 günde bir olursanız göstermeyebilir. Benimki düzensizdir ama ben mide bulantısı şikayetim vardı iç hastalıklarına randevu almak için erkenden yaptım , hatta olmayınca da kan tahlili verdim verdiğim günün akşamında da regl olmuştum .
Beklemenin ne demek olduğunu geçen ay öğrendim bir daha da zaten reglimi beklicem dedimşimdi hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum .. bakalım bekliyorum bende kasım 4 ve sonrasını .
Tebrik ederim canim allah kucağına almayada nasip etsinKızlaar hamileymişim değerim 330 çıktı çok sevindim şaşırdımdarabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin en içten dualarım hepimiz bebiş sahibi olalım
Teşekkür ederim canım hepimize nasip olsun inşallahTebrik ederim canim allah kucağına almayada nasip etsin
Hayırlı olsun çok sevindimKızlaar hamileymişim değerim 330 çıktı çok sevindim şaşırdımdarabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin en içten dualarım hepimiz bebiş sahibi olalım
Olabilir yumurtlama tarihinin üzerine 14 gün eklenince sonuç çıkabilir gibi bir yazı okumuştum dilerseniz erken gebelik testi yapın 6 gün öncesi , beklemek istemiyorsanızBenimkide düzensiz 23 24 29 son 3 adet periyodum şöyle bi hesaplama doğru olabilir mi. Son yumurtlama tarihimi biliyorum üstüne 14 eklesem bat doğru sonuç verir mi sizce ona gore kaç gün kaldığını belirleyip belki test yaparım
Amin inşallah umudum yok nedense ama yine de bekliyoruzBenimde yumurtlamadan 10 gün geçti 5 kasımı bekliyorum bende yok inşallah sizde vardır
Tabiki bildiririm benim de hiç belirtim yok ama umut fakirin ekmeği işteAmin inşallah umudum yok nedense ama yine de bekliyoruz
canım sana bana isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Çabalıyoruz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. umarım Rabbim tez zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün. adetin ne zamanCanım benim de tüplerim tıkalıydı açıldı. 1.5 ay korunduk şimdi bu ay değerlendirdik. Soğan kürü 2 ay önce yaptım bu ay da çörekotu bal tarçın kürü yedim. Rabbim Ya varis ismi hürmetine sana hayırlı evlat nasip etsin
Hayirli ugurlu olsun Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin darısı biz geri kalanlaraKızlaar hamileymişim değerim 330 çıktı çok sevindim şaşırdımdarabbim bütün isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin en içten dualarım hepimiz bebiş sahibi olalım
Erken belirtiniz var mıydıEvet erkenden yapmamak gerekiyor bende 4 gün kala yapmıştım dayanamayıp çıkmamıştı bence üzülmektense az dişinizi sıkın derim inşallah sende hamilesindir canım
Aynen hatta öyle ki hiçbir belirtim yok :) geçen ay en azndan mide bulantım , akıntım falan vardı şimdi onlar bile yokTabiki bildiririm benim de hiç belirtim yok ama umut fakirin ekmeği işte
Ben dayanamadım erken gebelik yaptımAynen hatta öyle ki hiçbir belirtim yok :) geçen ay en azndan mide bulantım , akıntım falan vardı şimdi onlar bile yokönümüzdeki hafta olurum regl büyük ihtimalle. Normalde insanda bir bel ağrısı falan olur , akıntıları yoğunlaşır bende bir şey olmadığı için regl olacakmışım gibi odaklıyorum kendimi , sonradan üzülmemek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?