Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testlerle takip et cnm yanlış yaomıssın bugüne kadar takvımlerle. Çünkü her ay yumurtlama farklı gün olur. Instgramda birgebenıngünlüğü diye bir sayfa var canım bak istersen mesaj at takıp yapıyor Ebru anla sana yardımcı olur Herkes ona takıp yaptırıyor be cok uygun testler satıyor

aaaa çok teşekkürler. bak ben onu hiç düşünmemiştim her ay ayni zannediyordum. tamam kuzum takip ederim cook sağolasın

Bu ay da olmazsa gideriz mecburen. Gecen ay sadece yumurtlama gunu ve ertesi gunu degerlendirdik. Yeterli olmadi diye dusunuyorum.
Gidin ve vakit kaybetmeyin. Bizde bu ay tuttmasa yine gidecegiz. Biz mart ayindan beri deniyoruz 1 bucuk senelik evliyim aralikta 2 yil olcak ve artik istiyoruz. Ben temmuz ayindan beri ovulasyon testiyle takip ediyorum gun asiri veya yumurtlamanin oldugu gunler art arda deniyoruz amaan gun kacirmayalim diye. Doktora gecen ay gittim ultrosonla bakti hersey yolunda dedi vitamin verdi esim ve bana onu kullaniyoruz bu ayda yok olmazsa yine ayni doktoruma gidicem daha ayrintili testler yapicak spreme bakicaklar. Yine sorun birsey cikmazsa kiinsallah hic birimizde cikmaz denemeye devam gerisi Allahın bilicegi is biz elimizden geleni yapmis olucaz en azindan. Ama psikolojik olarak okadar cok etkiliyor ki insani dusunmemek elde degil. Bu ay reglim hangi gune denk geliyir bakmiyorum bile unutucam gecsin 1 ay bakalim birde boyle deniyim

Canim ben 6 aylik evliyim son 3 aydir deniyoruz bu ayda folik asit ictim ,ve dun test yaptim pozitif cikti bugunde doktora gttim 4 haftalik dedi insallah darisida sana olsun folik asit icmiyorsan ic mutlaka bak ilk ayda hemen tuttu benimki
Canım hemen hemen 3 yıldır aralıklı aralıksız folik asit içiyorum. Bugünde adet oldum zaten. Hayırlısı valla nasip olmayacaksa olmuyo

Kızlar batlari gelenler son durumunuz nedir benim 9 gün kaldı bekliyorum umudumu kestim hicbir belirtim yok

Kızlar batlari gelenler son durumunuz nedir benim 9 gün kaldı bekliyorum umudumu kestim hicbir belirtim yok
Bazilarinda hic beliri olmuyor adet gecikmesiyle frk ediyolar bazilarinda sadece adet belirtisi oluyor olucak gibi falan hissedipde hamile olduklarini ogrenenler var umidini kesme lutfen

Benim değişiyor 27 28 29 30 günde bir olduğum için ama şu an 4 kasımı ve sonrasını bekliyorum . Doktor tedavisindeyim ben zaten günleri belirledik daha bir hafta oldu olmadı ama nedense olacak hissi yok bende de

Bazilarinda hic beliri olmuyor adet gecikmesiyle frk ediyolar bazilarinda sadece adet belirtisi oluyor olucak gibi falan hissedipde hamile olduklarini ogrenenler var umidini kesme lutfen
Canım çok iyi niyetlisin teşekkür ederim benim bi düşüğüm var onda belirti çok çabuk verirdi o yüzden bunda olmayınca hicbir belirti umudumukaybediyorum

Benim değişiyor 27 28 29 30 günde bir olduğum için ama şu an 4 kasımı ve sonrasını bekliyorum . Doktor tedavisindeyim ben zaten günleri belirledik daha bir hafta oldu olmadı ama nedense olacak hissi yok bende de
Benimde yumurtlamadan 10 gün geçti 5 kasımı bekliyorum bende yok inşallah sizde vardır

Benimde yumurtlamadan 10 gün geçti 5 kasımı bekliyorum bende yok inşallah sizde vardır
Hayırlısı olsun inşallah umutlanmak istemiyorum reglimi bekleyeceğim . Regl olursam da Allah’ın işi diyeceğim Allah biliyor ne zaman olacağını . İnşallah Rabbim herkesin gönlüne göre verir

Merhaba 2. Denememiz benim bat 26 ekimdi daha gelmedi normalde aşırı düzenliydi ama geçen ay 1 hafta gecikti artık kesin gözüyle bakıyordum kan vermeye gidecektim ama sabahına geldi bu ayda genemi gecikti diyorum belirsizlikler içindeyim

Bence biraz daha bekleyin geçen ay da bir hafta gecikmiş . Biliyorum beklemek çok zor ama en azından cuma gününe kadar bekleyin gelmezse o zaman kan tahlili yaptırırsınız . Ben geçen ay regl olacağımı bile bile hem 32 tl verip 6 gün önce testinden aldım , hemde kan tahlili verdim . Kan tahlili verdiğim günde regl oldum bu ay rahatım regl olcam diye düşünüyorum hatta .

Bende öyle düşünüyorum ama insanın aklındanda çıkmıyor bende 20 tl ye aldım test biraz daha geciksin öyle yapıcam bi yandan kasıklarım regl olcakmış gibi ağrıyor 10 gündür bilemiyorum inşallah bu ay ikimizde seviniriz

Beklemek gerçekten çok zor ya son 1 hafta erken hamilelik testinde şimdi varsa çıkar dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…