- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
6 kasım gibi gözüküyo kuzumcanım sana bana isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Çabalıyoruz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. umarım Rabbim tez zamanda bizimde yüzümüzü güldürsün. adetin ne zaman
Sonuç pekiBen dayanamadım erken gebelik yaptım
Hayirli ugurlu olsun Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin darısı biz geri kalanlara
Teşekkür ederim canım insallah darısı tüm isteyenlere. Benim şiddetli belirtilerim olmadı mesela göğüslerde hassasiyet akıntım olmadı sadece regli olacakmış gibi karın ağrım oldu uzun süre,akşama doğru uyku bastırdı,idrara sık çıkmaya başladım,baş ağrısı,bide unutkan oldum birazErken belirtiniz var mıydı
Sonuç nedir inşallah güzel haberler vardır :)Ben dayanamadım erken gebelik yaptım
Ya bu belirtiler geçen ay bende vardı hamile değildim bu ay hiçbiri yok inşallah hamileyimdirTeşekkür ederim canım insallah darısı tüm isteyenlere. Benim şiddetli belirtilerim olmadı mesela göğüslerde hassasiyet akıntım olmadı sadece regli olacakmış gibi karın ağrım oldu uzun süre,akşama doğru uyku bastırdı,idrara sık çıkmaya başladım,baş ağrısı,bide unutkan oldum biraz
Çok silik bi çizgi cıktı çok silik ama emin olamadım adete 6 gün varSonuç nedir inşallah güzel haberler vardır :)
Foto atsana canımÇok silik bi çizgi cıktı çok silik ama emin olamadım adete 6 gün var
Çok ince pembe bi çizgi cıktı emin değilim ama adete 6 gün varSonuç peki
Ekliyim ama görünmeyebilir gözle görünüyordu hemen çekmiştim foto atiyimFoto atsana canım
Canım var tebrık ederımHamilelik testi. Belirsiz olan 29.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi belirgin olan bugün 30.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi sabah 2. Idrarla yaptım
Gördün dimi var dimi yanlış görmedim değil mi gerçekten birinin görmesine cok mutlu oldum ya var mı yok mu diye teste bakıp duruyordumCanım var tebrık ederımkan testi yaptır hemen
Bende var gibi gördüm rabbim gönlüne göre versin inşallah. bat ne zamandı :)Gördün dimi var dimi yanlış görmedim değil mi gerçekten birinin görmesine cok mutlu oldum ya var mı yok mu diye teste bakıp duruyordum
Canım tebrikler bende gördüm :)Hamilelik testi. Belirsiz olan 29.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi belirgin olan bugün 30.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi sabah 2. Idrarla yaptım
Bende bu ay ovülasyon testiyle denemeyi düşünüyorum doktor kontrolündeydim olmazsa bir de ovülasyon testiyle deneyeceğim bakalım nasıl olacak :)Hamilelik testi. Belirsiz olan 29.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi belirgin olan bugün 30.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi sabah 2. Idrarla yaptım
Benim de bat 6 kasım :)Merhaba bayanlar benim de bat 6 kasım ben de aranıza katılmak istiyorum bebiş haberi alanlara şimdiden hayırlı olsun benim gibi bekleyenler içinde rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Erken gebelik Testi yapmayı düşünüyor musun kuzumBenim de bat 6 kasım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?