Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli ugurlu olsun Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin darısı biz geri kalanlara
Erken belirtiniz var mıydı
Teşekkür ederim canım insallah darısı tüm isteyenlere. Benim şiddetli belirtilerim olmadı mesela göğüslerde hassasiyet akıntım olmadı sadece regli olacakmış gibi karın ağrım oldu uzun süre,akşama doğru uyku bastırdı,idrara sık çıkmaya başladım,baş ağrısı,bide unutkan oldum biraz

Ya bu belirtiler geçen ay bende vardı hamile değildim bu ay hiçbiri yok inşallah hamileyimdir bide normal şartlar da benim regl olmadan bir kaç gün önce hatta bir hafta öncesinden falan hafif karın ağrılarım başlar , baş ağrım falan olur. Eskiden baş ağrım olmazdı ama bu sene ki regl öncesinde olmaya başladı , bi de migrende var bende ilaç içmeden geçmiyor.Şu an bile hafif karın ağrısı var ama regl olcam biliyorum hiç kendimi heveslendirmiyorum..Önümüzdeki hafta yazarım size.Herhalde Pazartesi ve sonrasında olurum daha erken gelirse bilemem düzensizlik beni çıldırtıyor Geçen ay 7 sinde oldum 4-5-6-7 bu günlerden birinde olmam lazım.

Hamilelik testi. Belirsiz olan 29.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi belirgin olan bugün 30.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi sabah 2. Idrarla yaptım

Eklentiler

• 20191030_144600.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 20191030_091730.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 50
Yorumlarınızı bekliyorum inşallah umduğum gibidir adet bekliyorum gelmezse kana gideceğim erkenden gitmek istemiyorum

Hamilelik testi. Belirsiz olan 29.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi belirgin olan bugün 30.10 tarihinde yaptığım ovulasyon testi sabah 2. Idrarla yaptım
Canım tebrikler bende gördüm :)
Ama sen yine de hemen gidip bir kan tahlili yaptır ne olur ne olmaz diye.
Darısı bizim başımıza :)

Bende bu ay ovülasyon testiyle denemeyi düşünüyorum doktor kontrolündeydim olmazsa bir de ovülasyon testiyle deneyeceğim bakalım nasıl olacak :)

Merhaba bayanlar benim de bat 6 kasım ben de aranıza katılmak istiyorum bebiş haberi alanlara şimdiden hayırlı olsun benim gibi bekleyenler içinde rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah

Bir de bişey danışmak istiyorum son reglimi 9 ekimde gördüm normalde ovulasyon testine göre 24 ünde pik yaptı fakat 26 sın da da ovulasyon testi yaptığımda iki çizgide eşit koyuluktaydı biz o günü de değerlendirdik reglime şuan 7 gün var 2 gün sonra erken gebelik testi yapsam gebelik varsa çıkar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…