Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ewet asĺinda Iyi fıkır bende sogan kuru olarak yapmayı düşündüm onu araştırıyorum
soğan kürünü bilmiyorum ama soğan suyu direkt söktürücü benimde endişem adetimin gecikmesi aceba kullandığım ilaçtanmı yada gebelik mi gebelik olsa bugün kan testinde çıkardı benim de kafam çok karışık

E="Cgdm2537, post: 61526292, member: 963321"]
Ay şükür hayırlı olsun canımm
[/QUOTE]
Sağol canım Allah tüm isteyenlere hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah

Merhaba kızlar benim de kürtajdan sonraki 3. Ayım bu ay korunmayı bırakmıstk adete ıkı gun var ama sancılar hafiften basladı, içimden bir ses bu ay olmadı diyor. Insallah Kasım ayında guzel haberler alırım. Ben önceki gebelıgımde gun asırı ilişki ile hamıle kalmıstm kasım da da bu yolu deneyeceğim trombofili biyokimya paneli testleri yaptırdm onun sonucları da cıkmıs olur o zamana. Insallah heo birlikte hayırlı haberler alırız

Bende doktorun dediği günleri değerlendiriyorum bir saatte hiç kalkamıyorum öyle duruyorum. Bakalım bir sonraki ay umarım güzel haberlerle gelirim . Umutlanmak istemiyorum rabbim hayırlısını nasip etsin çok dua ediyorum . Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin . Bu ay olmazsa önümüzdeki ay doktorun dediği testleri yaptırmayı düşünüyorum bir sorun yoksa ovülasyon testiyle de deneyeceğim .

kızlar soğan kürü yapmıştım Ağustos ve Eylül aylarında reglim çok düzenliydi, tam beklediğim gün gelirdi maksimum 1 gün şaşardı. bu soğan küründen sonra bir hafta gecikti. bugün tekrar hamilelik testi yaptım hamile değilim.ne zaman gelecek diye bekliyorum resmen psikolojik savaş.demek istediğim soğan kürü düzeninizi bozabiliyor.

Benim de oyle olmustu gecıkmıstim 5gun sonra olmıstım diger ay hamıle kaldım ancak kürtajla sonuclandı

Benim de oyle olmustu gecıkmıstim 5gun sonra olmıstım diger ay hamıle kaldım ancak kürtajla sonuclandı
canım ilaç falan almadın değil mi, kendiliğinden geldi? yani napsam bilemiyorum biraz daha beklesem mi doktora mı gitsem diye..

kürtaja üzüldüm canım yaa inş en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberler alırız

Evet bekledim cunku stres yaptıkca gecikti kafama takmadım. Hayırlısı olsun saglıklı hamilelik ler nasip etsin rabbm bize

Benimde adst tarihim 26 ekim hamilelik belirtin varmi
Ya bi gün önce senin adetin. Yumurtlama zamanında başlayan hala devam eden göğüs ağrım var bu bi belirti mi bilmiyorum hadi hayırlı haberler veririz inşallah. Gerçi benm adetlerim düzensizdir.

Benim hayaller kasima kaldi kizlar
Erken gebelik testi yaptim negatif cikti bat yarin
Bazen bazılarında çıkmıyo daha sonra çıkıyo öyle olanda var umarım öyledir sennki. Adet belirtin var mı peki

Bazen bazılarında çıkmıyo daha sonra çıkıyo öyle olanda var umarım öyledir sennki. Adet belirtin var mı peki
Hic bir belirtim yok goguslerim bile cok agirmiyor . Bu ay klomen catlatma ignesi progestan hapi o kadar cok hormon aldim ki vucudum ne tepki veriyor anlamiyorum artik. Ya da agrim var farkinda degilim normal geliyor ya da kafayi yedim

Hic bir belirtim yok goguslerim bile cok agirmiyor . Bu ay klomen catlatma ignesi progestan hapi o kadar cok hormon aldim ki vucudum ne tepki veriyor anlamiyorum artik. Ya da agrim var farkinda degilim normal geliyor ya da kafayi yedim
Klomen çatlatma iğnesinden snra progesteron mı verdi doktorunuz? Bende o kadar kullandım klomen ama hiç progesteron vermedi doktorlar.

Ya bi gün önce senin adetin. Yumurtlama zamanında başlayan hala devam eden göğüs ağrım var bu bi belirti mi bilmiyorum hadi hayırlı haberler veririz inşallah. Gerçi benm adetlerim düzensizdir.
Canim ben 6 aylik evliyim son 3 aydir deniyoruz bu ayda folik asit ictim ,ve dun test yaptim pozitif cikti bugunde doktora gttim 4 haftalik dedi insallah darisida sana olsun folik asit icmiyorsan ic mutlaka bak ilk ayda hemen tuttu benimki

Selam Kızlar Aranıza yeni katılıyorum , derdim büyük ya tavsiyelerinizi bekliyorum tub bebek olayına girmeden
agustos 2019 dan beri deniyoruz tik yok! guya takvimden takip ediyorum bu yumurtlama muhabbetini bi ise yaramadı şimdilik. ovulasyon testinin bi faydasını gordunuz mu? ya da bu hamile kalma ihtimalini arttıran kürler varmış evde yapılan onları yapanınız ve faydasını goreniniz oldumu/?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…