soğan kürünü bilmiyorum ama soğan suyu direkt söktürücü benimde endişem adetimin gecikmesi aceba kullandığım ilaçtanmı yada gebelik mi gebelik olsa bugün kan testinde çıkardı benim de kafam çok karışıkEwet asĺinda Iyi fıkır bende sogan kuru olarak yapmayı düşündüm onu araştırıyorum
Ewet asĺinda Iyi fıkır bende sogan kuru olarak yapmayı düşündüm onu araştırıyorum
[/QUOTrabnim inşallah isteyen herkese nasip etsin
Benim de oyle olmustu gecıkmıstim 5gun sonra olmıstım diger ay hamıle kaldım ancak kürtajla sonuclandıkızlar soğan kürü yapmıştım Ağustos ve Eylül aylarında reglim çok düzenliydi, tam beklediğim gün gelirdi maksimum 1 gün şaşardı. bu soğan küründen sonra bir hafta gecikti. bugün tekrar hamilelik testi yaptım hamile değilim.ne zaman gelecek diye bekliyorum resmen psikolojik savaş.demek istediğim soğan kürü düzeninizi bozabiliyor.
canım ilaç falan almadın değil mi, kendiliğinden geldi? yani napsam bilemiyorum biraz daha beklesem mi doktora mı gitsem diye..Benim de oyle olmustu gecıkmıstim 5gun sonra olmıstım diger ay hamıle kaldım ancak kürtajla sonuclandı
Evet bekledim cunku stres yaptıkca gecikti kafama takmadım. Hayırlısı olsun saglıklı hamilelik ler nasip etsin rabbm bizecanım ilaç falan almadın değil mi, kendiliğinden geldi? yani napsam bilemiyorum biraz daha beklesem mi doktora mı gitsem diye..
kürtaja üzüldüm canım yaainş en yakın zamanda hayırlısıyla güzel haberler alırız
Ya bi gün önce senin adetin. Yumurtlama zamanında başlayan hala devam eden göğüs ağrım var bu bi belirti mi bilmiyorumBenimde adst tarihim 26 ekim hamilelik belirtin varmi
Benim hayaller kasima kaldi kizlar
Erken gebelik testi yaptim negatif cikti bat yarin
Hic bir belirtim yok goguslerim bile cok agirmiyor . Bu ay klomen catlatma ignesi progestan hapi o kadar cok hormon aldim ki vucudum ne tepki veriyor anlamiyorum artik. Ya da agrim var farkinda degilim normal geliyorBazen bazılarında çıkmıyo daha sonra çıkıyo öyle olanda var umarım öyledir sennki. Adet belirtin var mı peki
Klomen çatlatma iğnesinden snra progesteron mı verdi doktorunuz? Bende o kadar kullandım klomen ama hiç progesteron vermedi doktorlar.Hic bir belirtim yok goguslerim bile cok agirmiyor . Bu ay klomen catlatma ignesi progestan hapi o kadar cok hormon aldim ki vucudum ne tepki veriyor anlamiyorum artik. Ya da agrim var farkinda degilim normal geliyorya da kafayi yedim
Benim de bat yarın normal test yaptım bende de gölge bile yok benim de artık kasıma kaldıBenim hayaller kasima kaldi kizlar
Erken gebelik testi yaptim negatif cikti bat yarin
Evet canim pregestan hapi kullaniyorumKlomen çatlatma iğnesinden snra progesteron mı verdi doktorunuz? Bende o kadar kullandım klomen ama hiç progesteron vermedi doktorlar.
Canim ben 6 aylik evliyim son 3 aydir deniyoruz bu ayda folik asit ictim ,ve dun test yaptim pozitif cikti bugunde doktora gttim 4 haftalik dedi insallah darisida sana olsun folik asit icmiyorsan ic mutlaka bak ilk ayda hemen tuttu benimkiYa bi gün önce senin adetin. Yumurtlama zamanında başlayan hala devam eden göğüs ağrım var bu bi belirti mi bilmiyorumhadi hayırlı haberler veririz inşallah. Gerçi benm adetlerim düzensizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?