Yok calismiyorum şimdilik istemiyorum çalışmayı dinleniyorum genelde de evdeyim hep bisey yapmıyorum ama o kadar çok korkuyorum ki sevinç bile yasayamiyorumRabbim tutunma gücü versin canım . Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan evde dinlen bol bol istirahat et .
Rabbim korusun ben dr 1 düşük yaşadım. Bak eşin elini karnına koysun hergün EL MÜBDİ ismini 29/99 kere okusun. Sen de oku. Düşükten korur inşallah.Allahim razi olsun insallah cok ama cok tesekkur ederim bu msji okuyan herkesin duasina ihtiyacim var ilk hamileligim düşükle sonuçlandı bunda bisey olmasın Allahım insallah
Olsun böyle düşünme canım . Sevincini yaşa ama bir süre eşin ve senden başka kimse bilmesin . Nazar değmesin . Eminim Rabbim yüzünü güldürecek.Yok calismiyorum şimdilik istemiyorum çalışmayı dinleniyorum genelde de evdeyim hep bisey yapmıyorum ama o kadar çok korkuyorum ki sevinç bile yasayamiyorum
Bu neredeyse imkansız iki uzak arkadaşım bide kız kardeşim biliyor ama konuyu acmayabilirim eşim bilmiyor of insan tutamıyor kendini hemen herkesle paylaşmak istiyor buraya bile yazdım hemenOlsun böyle düşünme canım . Sevincini yaşa ama bir süre eşin ve senden başka kimse bilmesin . Nazar değmesin . Eminim Rabbim yüzünü güldürecek.
99 kere mi okuyalım tam olarak anlayamadım okurum düşmesin elimden geleni yaparım senin düşük nedendiRabbim korusun ben dr 1 düşük yaşadım. Bak eşin elini karnına koysun hergün EL MÜBDİ ismini 29/99 kere okusun. Sen de oku. Düşükten korur inşallah.
Bol bol nas felak ihlas oku dua et bişey olmaz inşallah canım benimBu neredeyse imkansız iki uzak arkadaşım bide kız kardeşim biliyor ama konuyu acmayabilirim eşim bilmiyor of insan tutamıyor kendini hemen herkesle paylaşmak istiyor buraya bile yazdım hemen
Allah razı olsun bol bol okuyacağım inşallahBol bol nas felak ihlas oku dua et bişey olmaz inşallah canım benim
29, istersende 99 kere okunacak benim düşük bilmiyorum çok yeniydi 1 aylık99 kere mi okuyalım tam olarak anlayamadım okurum düşmesin elimden geleni yaparım senin düşük nedendi
Canım belirtilerini sormuştum görmedin galiba.Allah razı olsun bol bol okuyacağım inşallah
Allahım en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı şekilde inşallah isteyen herkese kimsenin kucağını boş bırakmasın29, istersende 99 kere okunacak benim düşük bilmiyorum çok yeniydi 1 aylık
Yazdım baya uzun yazmıştım gelmedi miönceki msjlarda olması lazimCanım belirtilerini sormuştum görmedin galiba.
Başka ne gibi belirtilerim vardı düşünüyorum akinti son iki gün bel bugün ayak altı yanması 9 gün göğüs ağrısı yok kasık ağrısı son 1 haftadır ana 3 gündür yoğun tatlı bi ağrı böyle batma ama acı değilHayır akintim sadece son iki gündür fazlalaştı kasıkağrım vardı ve benim ayak altıma sıcaklık basıyordu bu daha önceki hamileliğinde de olmuştu yumurtlamadan 3 gün sonra başladı ve ben bundan ötürü şüphelendim ilk hamilelikte olan belirtilerden hiçbiri yoktu sadece ayak altı vardı. Ilk hamileliğinde ise göğüs ağrısı ve aşırı akintim vardı sırtım da ağrıyordu bunda olmadi göğüs hala ağrımıyor sırtım bugün ağrıyor ben belirtileri gün gün yazmıştım sebebi de eğer hamile kalırsam yardımcı olurum eğer hamile değilsem gelecek ay bu belirtilere umitlenmeyeyim diye. Istediğinizi sorabilirsiniz
Canım peki pikten sonra kuruluk mu yaşadın benim pikten 2 gün sonra akıntı gitti kuruluk var hala. adete 6 gün var. Bel ağrısı,5 gün önce adet olacak gibi ağrılar bazen hala bugün de 2 dk boyunca adet olacakmışm gibi ağrım oldu. Öğlene kadar uyudum bugün hala çok uykum var. Kokulardan tiksiniyorum falan.Başka ne gibi belirtilerim vardı düşünüyorum akinti son iki gün bel bugün ayak altı yanması 9 gün göğüs ağrısı yok kasık ağrısı son 1 haftadır ana 3 gündür yoğun tatlı bi ağrı böyle batma ama acı değil
Evet 2 3 gün kupkuruydu sonra normal akintim geldi sarı dünden beri yani 2 gündür yoğunlaştı krem kıvamı gibi ve islam gibi altım afedersin. Koku hassasiyetim yok yorgunluk olmadi çünkü zaten hep evdeyim bisey yapmıyorum öyle sürekli acikma mide bulantısı falan olmadi henüzCanım peki pikten sonra kuruluk mu yaşadın benim pikten 2 gün sonra akıntı gitti kuruluk var hala. adete 6 gün var. Bel ağrısı,5 gün önce adet olacak gibi ağrılar bazen hala bugün de 2 dk boyunca adet olacakmışm gibi ağrım oldu. Öğlene kadar uyudum bugün hala çok uykum var. Kokulardan tiksiniyorum falan.
Merhaba herkese bende dün ögredim hamileligimi tüp bebek bebeği inşallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Inşallah canım hamilesindir haber bekliyorumm meraklaYa bu belirtiler geçen ay bende vardı hamile değildim bu ay hiçbiri yok inşallah hamileyimdirbide normal şartlar da benim regl olmadan bir kaç gün önce hatta bir hafta öncesinden falan hafif karın ağrılarım başlar , baş ağrım falan olur. Eskiden baş ağrım olmazdı ama bu sene ki regl öncesinde olmaya başladı , bi de migrende var bende ilaç içmeden geçmiyor.Şu an bile hafif karın ağrısı var ama regl olcam biliyorum hiç kendimi heveslendirmiyorum..Önümüzdeki hafta yazarım size.Herhalde Pazartesi ve sonrasında olurum daha erken gelirse bilemem düzensizlik beni çıldırtıyor Geçen ay 7 sinde oldum 4-5-6-7 bu günlerden birinde olmam lazım.
Adet gibi ağrı çok az oldu. Kasıkta batma daha çok oluyor yani böyle acitmayan rahatsız etmeyen bi ağrısı varCanım peki pikten sonra kuruluk mu yaşadın benim pikten 2 gün sonra akıntı gitti kuruluk var hala. adete 6 gün var. Bel ağrısı,5 gün önce adet olacak gibi ağrılar bazen hala bugün de 2 dk boyunca adet olacakmışm gibi ağrım oldu. Öğlene kadar uyudum bugün hala çok uykum var. Kokulardan tiksiniyorum falan.
Sen bol bol dua et canım Rabbim yardım eder . Bende dua edeceğim . Umarım sağlıklı kucağına alırsın bebeğiniBol bol nas felak ihlas oku dua et bişey olmaz inşallah canım benim
Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin sana da inşallah bende bol bol dua edeceğimSen bol bol dua et canım Rabbim yardım eder . Bende dua edeceğim . Umarım sağlıklı kucağına alırsın bebeğini
Tamam kuzum merak etme duamdasın inşallahSen bol bol dua et canım Rabbim yardım eder . Bende dua edeceğim . Umarım sağlıklı kucağına alırsın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?