Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim tutunma gücü versin canım . Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışmıyorsan evde dinlen bol bol istirahat et .
Yok calismiyorum şimdilik istemiyorum çalışmayı dinleniyorum genelde de evdeyim hep bisey yapmıyorum ama o kadar çok korkuyorum ki sevinç bile yasayamiyorum

Allahim razi olsun insallah cok ama cok tesekkur ederim bu msji okuyan herkesin duasina ihtiyacim var ilk hamileligim düşükle sonuçlandı bunda bisey olmasın Allahım insallah
Rabbim korusun ben dr 1 düşük yaşadım. Bak eşin elini karnına koysun hergün EL MÜBDİ ismini 29/99 kere okusun. Sen de oku. Düşükten korur inşallah.

Yok calismiyorum şimdilik istemiyorum çalışmayı dinleniyorum genelde de evdeyim hep bisey yapmıyorum ama o kadar çok korkuyorum ki sevinç bile yasayamiyorum
Olsun böyle düşünme canım . Sevincini yaşa ama bir süre eşin ve senden başka kimse bilmesin . Nazar değmesin . Eminim Rabbim yüzünü güldürecek.

Olsun böyle düşünme canım . Sevincini yaşa ama bir süre eşin ve senden başka kimse bilmesin . Nazar değmesin . Eminim Rabbim yüzünü güldürecek.
Bu neredeyse imkansız iki uzak arkadaşım bide kız kardeşim biliyor ama konuyu acmayabilirim eşim bilmiyor of insan tutamıyor kendini hemen herkesle paylaşmak istiyor buraya bile yazdım hemen

Rabbim korusun ben dr 1 düşük yaşadım. Bak eşin elini karnına koysun hergün EL MÜBDİ ismini 29/99 kere okusun. Sen de oku. Düşükten korur inşallah.
99 kere mi okuyalım tam olarak anlayamadım okurum düşmesin elimden geleni yaparım senin düşük nedendi

Bu neredeyse imkansız iki uzak arkadaşım bide kız kardeşim biliyor ama konuyu acmayabilirim eşim bilmiyor of insan tutamıyor kendini hemen herkesle paylaşmak istiyor buraya bile yazdım hemen
Bol bol nas felak ihlas oku dua et bişey olmaz inşallah canım benim

29, istersende 99 kere okunacak benim düşük bilmiyorum çok yeniydi 1 aylık
Allahım en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı şekilde inşallah isteyen herkese kimsenin kucağını boş bırakmasın

Başka ne gibi belirtilerim vardı düşünüyorum akinti son iki gün bel bugün ayak altı yanması 9 gün göğüs ağrısı yok kasık ağrısı son 1 haftadır ana 3 gündür yoğun tatlı bi ağrı böyle batma ama acı değil

Canım peki pikten sonra kuruluk mu yaşadın benim pikten 2 gün sonra akıntı gitti kuruluk var hala. adete 6 gün var. Bel ağrısı,5 gün önce adet olacak gibi ağrılar bazen hala bugün de 2 dk boyunca adet olacakmışm gibi ağrım oldu. Öğlene kadar uyudum bugün hala çok uykum var. Kokulardan tiksiniyorum falan.

Evet 2 3 gün kupkuruydu sonra normal akintim geldi sarı dünden beri yani 2 gündür yoğunlaştı krem kıvamı gibi ve islam gibi altım afedersin. Koku hassasiyetim yok yorgunluk olmadi çünkü zaten hep evdeyim bisey yapmıyorum öyle sürekli acikma mide bulantısı falan olmadi henüz

Merhaba herkese bende dün ögredim hamileligimi tüp bebek bebeği inşallah rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Inşallah canım hamilesindir haber bekliyorumm merakla

Adet gibi ağrı çok az oldu. Kasıkta batma daha çok oluyor yani böyle acitmayan rahatsız etmeyen bi ağrısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…