- 11 Aralık 2018
- 1.381
- 1.803
- 133
Anladım canım benim de kasıkta batmalar olduAdet gibi ağrı çok az oldu. Kasıkta batma daha çok oluyor yani böyle acitmayan rahatsız etmeyen bi ağrısı var
İnşallah hamilesinizdir . 4 gün kalmış . Sizce bu zamanlarda bu rakam normal mi ? Üç haftalık olduğunda 10 üzeri olur diye biliyordum ben ama . Yumurtlama gününüz ne zamandı ?Bende bugun yaptim test beta 2.1 cikti adet gunum 3 kasim baklalim gecerse bidaha yapicam
İnşallah hamilesinizdir . 4 gün kalmış . Sizce bu zamanlarda bu rakam normal mi ? Üç haftalık olduğunda 10 üzeri olur diye biliyordum ben ama . Yumurtlama gününüz ne zamandı ?
Anladım daha çok erken24 ekim yumurtam catladi ogunden itibaren 7 gun oldu
Bir arkadaşımın sonucu ve bat tarihi bu şekildeydi sonunda kimyasal gebelik oldu. Inşallah sizinki öyle değildir Allahım inşallah. Hayırlı haberler bekliyoruz burda bizi de bilgilendirin olur muİnşallah hamilesinizdir . 4 gün kalmış . Sizce bu zamanlarda bu rakam normal mi ? Üç haftalık olduğunda 10 üzeri olur diye biliyordum ben ama . Yumurtlama gününüz ne zamandı ?
Ben ovulasyon testiyle öğrendim hamileliği sonra erken gebelik yaptım isterseniz ovulasyon yapın daha hassas oluyor hamilelik belirlemede bence. 2 hamilelikte de böyle öğrendim sonra gebelikle netlestiAnladım canım benim de kasıkta batmalar oldu
Bence beklemenizde fayda var ben olsam beklerdim sonuçta bebek sizden beslenecek ve ilk aylar sizin kandan beslenecekkizlar antibiyotik kullandim yeni bitti sizce 1 ay beklemelimiyim hamilelik icin.daha once dusuk yaptim 5.haftada nedeni belli degil.oyuzden dikkatli davranmakta istiyorum
evet bende oyle dusunuyorm bugun aslinda ovulasyon gunumde 1 ay daha beklemeye karar verdim antibiyotikten dolayiBence beklemenizde fayda var ben olsam beklerdim sonuçta bebek sizden beslenecek ve ilk aylar sizin kandan beslenecek
Ovülasyon yok ki elimde ancak adete 5 6 gün kaldı bakalım nolacakBen ovulasyon testiyle öğrendim hamileliği sonra erken gebelik yaptım isterseniz ovulasyon yapın daha hassas oluyor hamilelik belirlemede bence. 2 hamilelikte de böyle öğrendim sonra gebelikle netlesti
O zaman geriye sabretmek kalıyor çok zor ama el mahkum. Inşallah hamilelik haberini alırızOvülasyon yok ki elimde ancak adete 5 6 gün kaldı bakalım nolacak
inşallahO zaman geriye sabretmek kalıyor çok zor ama el mahkum. Inşallah hamilelik haberini alırız
Sizle benim zamanlarım aynı peki ne zaman regli olacaksınız ?Mrb hanimlar eylul ayinde histeroskopi oldum 21-22 ekimde ovulasyon testi iki cizgi koyuydu 23 ekimde siliklesti 5 gun degerlendirdik yumurtlama gununden bu yana goguslerim şiş agriyor son 3 gundur adet agrisi gibi agrilarim var sizce test icin erken mi bu belirtiler yanilticimidir
Iste onu bende bilmiyorum histeroskopiden once 30 gun histeroskopiden sonra 24 gunde regli oldum bugun 24.gun şasirdim kaldimSizle benim zamanlarım aynı peki ne zaman regli olacaksınız ?
Şimdi şöyle açıklayayım bende doktor kontorülündeyim reglimin 11.günü ve 13.günlerinde gittim ama geç yumurtlama oldu bende 15.günde 18mm olmuştu . 15-17-18.günleri değerlendir dedi doktor yani 21-23-24 ekimde..bende reglimi 4 kasım ve sonrasını bekliyorum genelde 27-28-29 hatta bazen 30 günde bir olduğum için net bir gün regl olacağım diyemiyorum. Bu yüzden 4 kasım ve sonrasında bakacağım 4-5-6-7.. 21'inde ilişkiye girdik ama spermin yolculuğu ve yumurtaya yapışması süresi var bu da 24 saat içinde olduğundan hiç test yapmak istemedim çünkü 10 gün geçmiş olacak ve bu da daha çok erken. Benim bir arkadaşım yumurtlama gününden 11 gün eklemiş hamile olduğunu öğrenmişti ama kimisinde geç yumurtlamadan çıkmayabilir o yüzden şimdi test bile alsanız çıkmazsa üzülebilirsiniz. Ben mesela regl olacağımı hissediyorum , hamile kaldığmı düşünmüyorum özellikle şu bir iki gündür..isterseniz bir iki gün daha bekleyin sonrsında 6 gün önce testlerden var ondan alıp yapabilirsiniz. Tabii yine sizin kararınız . Eskiden 30 günde olduğunuz için biraz daha bekleyin diyorum belki bu ay düzene girecektir reglniz 30'a geri döner ve belki de hamişsinizdir :) bence bir iki gün daha sabredebiliyorsanız bekleyin derim (BEKLEMEK ZOR biliyorum)Iste onu bende bilmiyorum histeroskopiden once 30 gun histeroskopiden sonra 24 gunde regli oldum bugun 24.gun şasirdim kaldim
Bende adet olacak gibi butun belirtiler var insallah olmayizŞimdi şöyle açıklayayım bende doktor kontorülündeyim reglimin 11.günü ve 13.günlerinde gittim ama geç yumurtlama oldu bende 15.günde 18mm olmuştu . 15-17-18.günleri değerlendir dedi doktor yani 21-23-24 ekimde..bende reglimi 4 kasım ve sonrasını bekliyorum genelde 27-28-29 hatta bazen 30 günde bir olduğum için net bir gün regl olacağım diyemiyorum. Bu yüzden 4 kasım ve sonrasında bakacağım 4-5-6-7.. 21'inde ilişkiye girdik ama spermin yolculuğu ve yumurtaya yapışması süresi var bu da 24 saat içinde olduğundan hiç test yapmak istemedim çünkü 10 gün geçmiş olacak ve bu da daha çok erken. Benim bir arkadaşım yumurtlama gününden 11 gün eklemiş hamile olduğunu öğrenmişti ama kimisinde geç yumurtlamadan çıkmayabilir o yüzden şimdi test bile alsanız çıkmazsa üzülebilirsiniz. Ben mesela regl olacağımı hissediyorum , hamile kaldığmı düşünmüyorum özellikle şu bir iki gündür..isterseniz bir iki gün daha bekleyin sonrsında 6 gün önce testlerden var ondan alıp yapabilirsiniz. Tabii yine sizin kararınız . Eskiden 30 günde olduğunuz için biraz daha bekleyin diyorum belki bu ay düzene girecektir reglniz 30'a geri döner ve belki de hamişsinizdir :) bence bir iki gün daha sabredebiliyorsanız bekleyin derim (BEKLEMEK ZOR biliyorum)
İnşallah hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin.Bende adet olacak gibi butun belirtiler var insallah olmayiz
BenimdeBenim de bat 6 kasım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?