Mrb hanimlar eylul ayinde histeroskopi oldum 21-22 ekimde ovulasyon testi iki cizgi koyuydu 23 ekimde siliklesti 5 gun degerlendirdik yumurtlama gununden bu yana goguslerim şiş agriyor son 3 gundur adet agrisi gibi agrilarim var sizce test icin erken mi bu belirtiler yanilticimidir
14. Gunu beklemek sart oldu sonuc pozitif olsunda beklemek zor olsada beklicemMrrhaba silikleştiği günün üzerine 14 gün geçmesi gerekki hcg seviyesi yükselsin. Biraz daha bekle isteesen
Evet bende öyle okumuştum ama bir arkadaşım 11.gün öğrenmiştiMrrhaba silikleştiği günün üzerine 14 gün geçmesi gerekki hcg seviyesi yükselsin. Biraz daha bekle isteesen
Bende yumurtlama pik yaptıktan 11 gün sonra öğrendim bence tam zamanlı yumurtlamada çıkar erken yumurtlama da da çıkar geç olanda çıkmaz aynı kanıdayım sizinle. Düşüğüm olduğunda ise 10.gün öğrenmiştimEvet bende öyle okumuştum ama bir arkadaşım 11.gün öğrenmiştigeçen ay bende öyle yaptım gebe değildim zaten . Bir daha da reglim geçmeden test mest Yok diye kendime söz verdim resmen bir de geç yumurtlama olmuşsa hemen çıkmaz zaten .
Sonuçları paylaşalım :)İnşallah hayırlısı olsun. Rabbim sağlıklı , hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sonucları paylasalım:)Benimde
Valla pek hamile gibi değilde regl olacakmışım hissi daha çok ağır basıyorSonuçları paylaşalım :)
Ama çok erken 26 ekim diyorsunuz . Bari 10 gün geçseydiBayanlar napıyorsunuz beklemek çok zor gerçekten dün bir test yapıyım dedim ve sonuç hüsran bu ay geç yumurtladım 26 ekim de erken mi yaptım sizce birde erken gebelik testi değildi normal testlerdendi
Dayanamıyoruum merak kızların dna sında var gerçektenAma çok erken 26 ekim diyorsunuz . Bari 10 gün geçseydibende geç yumurtladım mi benim yumurtlama 21-23 arasıydı ona rağmen yapmadım zaten Karnım ağrıyor regl olcam . Bekleyin muhakkak . 14 gün sonra anca belli olur erken yumurtlama olmadığı için beklemeniz gerekir boşuna stres yapıyorsunuz ve üzülüyorsunuz da
Akıntı regl öncesinde bende genelde oluyor şu an bütün belirtiler reglyi işaret ediyor bendeDayanamıyoruum merak kızların dna sında var gerçektenaynı siz gibi regli olcakmışım gibi belirtilerim var karın ağrısı falan sadece artı çok akıntım var arada şeffaf arada beyaz kokusuz normalde yumurtlama zamanım hariç olmazdı kendimide kandırmak istemiyorum ama akıntı neden anlayamadım
En doğrusu sizin yaptığınız telefonda uygulamada benim de bat 6 kasım ama yumurtlamamız geç olduğu için Reglide geç gelebilir insanoğlu işte kendini nasıl kandırıp inandırıyorAkıntı regl öncesinde bende genelde oluyor şu an bütün belirtiler reglyi işaret ediyor bendeöyle şişim ki görseniz üç aylık hamile dersiniz . Göğüslerimde acıyor sabah sırtım ağrıyordu ama sırt ağrısını hamileliğe yormuyorum 30 yaşındayım ve daha iki ay önce omurga eğriliği teşhisi kondu o günden beri sırtım hep ağrıyor . Bu aralar derste çalıştığım için sırtımı epey yordum egzersiz de yapamıyorum ... haklısınız bende geçen ay dayanamamıştım zaten ama kendime söz verdim regl günü geçmeden yapmıcam diye erken yumurtlama olsa çıkma olasılığı yüksek ki benim arkadaşım yumurtlama gününden 11 gün sonra öğrenmiş . Ama bizde yumurtlama geç şu an çıkmaz . Benim pazar günü tam 14 gün oluyor 21 ekimi de sayarsam . Zaten 4 kasım ve sonrasını bekliyordum bakalım . P.c. Programda salı gösteriyor regl olacağımı ben her an olabilirim o derece karnım ağrıyor ama bekliyorum işte .. regl olcam diyorum umutlandırmamak için , regl olduğumda üzülmemek için
Bu arada çok çoook geçmiş olsun sırtınız için dikkat etmeye çalışın çok ağrı yapan bir durum az çok biliyorumAkıntı regl öncesinde bende genelde oluyor şu an bütün belirtiler reglyi işaret ediyor bendeöyle şişim ki görseniz üç aylık hamile dersiniz . Göğüslerimde acıyor sabah sırtım ağrıyordu ama sırt ağrısını hamileliğe yormuyorum 30 yaşındayım ve daha iki ay önce omurga eğriliği teşhisi kondu o günden beri sırtım hep ağrıyor . Bu aralar derste çalıştığım için sırtımı epey yordum egzersiz de yapamıyorum ... haklısınız bende geçen ay dayanamamıştım zaten ama kendime söz verdim regl günü geçmeden yapmıcam diye erken yumurtlama olsa çıkma olasılığı yüksek ki benim arkadaşım yumurtlama gününden 11 gün sonra öğrenmiş . Ama bizde yumurtlama geç şu an çıkmaz . Benim pazar günü tam 14 gün oluyor 21 ekimi de sayarsam . Zaten 4 kasım ve sonrasını bekliyordum bakalım . P.c. Programda salı gösteriyor regl olacağımı ben her an olabilirim o derece karnım ağrıyor ama bekliyorum işte .. regl olcam diyorum umutlandırmamak için , regl olduğumda üzülmemek için
En doğrusu sizin yaptığınız telefonda uygulamada benim de bat 6 kasım ama yumurtlamamız geç olduğu için Reglide geç gelebilir insanoğlu işte kendini nasıl kandırıp inandırıyorsiz gecikmeden test yapmayı düşünmüyor musunuz pazar günü falan
Açıkcası ovulasyon testini ilk defa kullandım bu 24 ve 26 sında ikiside çok koyuydu hangisinin üzerine 14 koyup sayıcam bilemiyorum ama 26 nın üzerine koymam gerekiyor heraldeMerhaba yumurtlama gününden eminseniz üzerine 14 gün sayın. O gün ya regl ya da hamilelik olacak
Teşekkür ederim canım .Bu arada çok çoook geçmiş olsun sırtınız için dikkat etmeye çalışın çok ağrı yapan bir durum az çok biliyorum
Yine de bizi habersar etmek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın fazlasıyla zor süreç ciddenTeşekkür ederim canım .
Yok test yapmayı düşünmüyorum en azından reglim geçsin de belli olmuyor bazen 28 bazen 29 bazen 30 günde bir oluyorum geçen ay 7 sinde oldum o yüzden herhalde 7 sine kadar beklerim (umarım) ama pek gerek kalmamak gibi regl olacağım biliyorum
Bende laparoskopi oldum ameliyattam 3 gün sonra 24.gün adet olmuştum. Çünkü rahim sarsılıyo işlem gördüğü için. Dr a sordum Doktor düzensizliklerin normal olacağını söyledi ilk adette düzelirsin dedi Ben normalde 27 28 günde adet görürümIste onu bende bilmiyorum histeroskopiden once 30 gun histeroskopiden sonra 24 gunde regli oldum bugun 24.gun şasirdim kaldim
Yani eğer 24 de ilişki olduysa ve o yumurtaya yapıştıysa 25 i olur malum sperm yolculuk ediyor ve 24 saat içinde yumurta hanım kabul ediyorAçıkcası ovulasyon testini ilk defa kullandım bu 24 ve 26 sında ikiside çok koyuydu hangisinin üzerine 14 koyup sayıcam bilemiyorum
Amin canım Rabbime inanıyorum elbet olacak vardır bir vakti zamanı diyorumYine de bizi habersar etmek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın fazlasıyla zor süreç cidden
ama 26 nın üzerine koymam gerekiyor heralde
Amin canım Rabbime inanıyorum elbet olacak vardır bir vakti zamanı diyorum.Yine de bizi habersar etmek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın fazlasıyla zor süreç cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?