Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz hic test yaptinizmi
Hayır düşünmüyorum yapmayı geçen ay yapmıştım çıkmayınca moralim bozuldu sonra da bir daha yapmıcam dedim zaten geç yumurtlama oldu 12 gün oldu daha . Ben regl olacağımı düşündüğüm için (belirtileri epey var) yapmayı düşünmüyorum test 4kasımla 7kasım arasında olmazsam anca yaparım ( malum değişkenlik gösterdiği için şu gün regl olurum diyemiyorum çokta imreniyorum reglisi şaşmayan insanlara )

Bende yarin tekrar gidicem bakalim. Ne olacak kanda cikar belki

Bende yarin doktora vidicem bakalm ne olacak

Bende yarin tekrar gidicem bakalim. Ne olacak kanda cikar belki

Bende yarin doktora vidicem bakalm ne olacak
Aynen kanda çıkma olasılığı daha yüksek kesin çözüm için kana gitmekte fayda var sonucu yazarsınız umarım hamişsinizdir

Kesinlikle akıntım ve mide ekşimem var bir de iştahıda sayıyorsak iştahım açıldı U Usaklibirkiz sen ben üçümüzün de bat aynı gün ve belirtiler aynı inşallah güzel haberler alırız ya

aynı günleri değerlendirmişiz.
dün doktorumla konuştum çok erken sakın test falan yapıp moralini bozma daha çıkmaz dedi

aynı günleri değerlendirmişiz.
dün doktorumla konuştum çok erken sakın test falan yapıp moralini bozma daha çıkmaz dedi
Bende yapmıyorum çıkmaz moralim bozulur üzülürüm diye gerçekten en iyisi regliyi beklemek hoş ben regl olcam onu hissediyorum ama 14. Gün olarak hesaplasam bile en erken pazar günü gerek Yok yapmaya o hafta zaten regl olacağım için siz inşallah hamişsinizdir

Yorumlari okudum beklemek gercekten çok zor regli belirtilerinin hepsini yasiyorum tuvalete kosuyorum oldum diye sanki islaklik gelmis gibi oluyor ama yok kasiklarimda sislik gibi bisey goguslerimde yumurtlama gununden bu yana agri sislik bide cok uyuyorum bunuda belirti olarak gormuyorum cunku insulin direncim sıkintili sekerim oynayinca uyuyorum hep ama bir istah acikligi var ki buda psikolojik apacik belli ha sundan belki suphelenebilirim yumurtlama sonrasi 3-4 gun falan felaket gaz vardi esim vucudun cok sicak yaniyorsun resmen diyor ama onun tam aksine usuyorum ben her defasinda vucudumu dinlemicem diyorum ama yine dinliyorum rabbim hepimizi feraha erdirsin insallah ovulasyon testleri gebelik testlerinden once belli olur diyorlar dogruluk payi varmidir bilen yapan var mi

Yazınızı okurken kendimi gördüm sanki ben yazmışım gibi hissettim ama ben hepsini regl olacağıma yorumluyorum .
Ne zaman regl olacaksınız ? Yumurtlama gününüz ne zamandı yazarsanız onun üzerine konuşalım isterseniz

21-22 ekim iki gun ovulasyon testi koyuydu 23 ekim siliklesmisti tabi belkide 22 sinde aksam saatlerinde siliklesti onu bilemiyorum 23 ekimde yaptigim silikti adet gunumu bilemiyorum histeroskopu yapildi eylul sonunda onun icin adet duzenim nedir suan bilemiyom onceden 30 gunde ama histeroskopi sonrasi 24 gunde olmustu

Ah pardon önceki yorumları bazen karıştırabiliyorum direkt yeni yorumları okuduğum için , sizin daha önce yazdığınızı hatırladım . Tamam daha çok erken ama . 12 gün olmuş 21 i baz alırsak . 14 gün geçmesi gerekiyor ki sizle benim tarihim aynı bende 21-23-24 benim tarihlerimde ama yine de bekliyorum ben . Çünkü regl olacağım o yüzden sizde bekleyin . 30 güne dönebilir şimdi yaparsanız da çıkmayabilir kendinizi üzersiniz . Bence bir kaç gün daha en kötü bekleyin derim .en azından pazartesine kadar beklemeye çalışın erken gebelik testi alırsınız en kötü .

ben acile gittim mecbur test yaptılar negatif çıktı
hepimiz hamile olalım inşallah.
haftaya perşembe idrar testi yapmayı düşünüyorum.

Insallah hamileyimdir eşimin sözleri cok agrima gidiyor simdi bizle evlenen birinin cocugu olmus cok uzulmus onu anlatti yemek zehroldu

Insallah hamileyimdir eşimin sözleri cok agrima gidiyor simdi bizle evlenen birinin cocugu olmus cok uzulmus onu anlatti yemek zehroldu
Benden sonra evlenenlerin de çocukları 3-4 yaşlarına geldi, atalım hepimiz kendimizi o zaman yapmayın böyle stres baskı kendinize, eşinin yaptığı da yanlış. Bizim 2 senedir olmuyor. Bende haşimato çıktı geçen aydan beri ilaçlarımı düzenli kullanıyorum... bu perşembe rahim filmi çektireceğim artık belli olacak durumum işte. Sonrasında ona göre hareket edeceğiz .

Öyle düşünmeyin benim etrafımdaki herkes ilk çocuğunu doğurdu ikincisine hamile olan doğuran da var bu arada 30 yaşında olduğumu tekrar belirteyim . Stres yapmayın Allah zamanını biliyor . Eşin anlayışlı olmalı benim eşim üzülme Allah’a sığın dua et diyor mesela o konuda destekçidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…