Hayır düşünmüyorum yapmayı geçen ay yapmıştım çıkmayınca moralim bozuldu sonra da bir daha yapmıcam dedim zaten geç yumurtlama oldu 12 gün oldu daha . Ben regl olacağımı düşündüğüm için (belirtileri epey var) yapmayı düşünmüyorum test 4kasımla 7kasım arasında olmazsam anca yaparım ( malum değişkenlik gösterdiği için şu gün regl olurum diyemiyorum çokta imreniyorum reglisi şaşmayan insanlaraSiz hic test yaptinizmi
Hayırlısı olsun insallah
Hayır düşünmüyorum yapmayı geçen ay yapmıştım çıkmayınca moralim bozuldu sonra da bir daha yapmıcam dedim zaten geç yumurtlama oldu 12 gün oldu daha . Ben regl olacağımı düşündüğüm için (belirtileri epey var) yapmayı düşünmüyorum test 4kasımla 7kasım arasında olmazsam anca yaparım ( malum değişkenlik gösterdiği için şu gün regl olurum diyemiyorum çokta imreniyorum reglisi şaşmayan insanlara)
İnşallah hamişsinizdir
Aynen kanda çıkma olasılığı daha yüksek kesin çözüm için kana gitmekte fayda var sonucu yazarsınız umarım hamişsinizdirBende yarin tekrar gidicem bakalim. Ne olacak kanda cikar belki
Bende yarin doktora vidicem bakalm ne olacak
Aynen kanda çıkma olasılığı daha yüksek kesin çözüm için kana gitmekte fayda var sonucu yazarsınız umarım hamişsinizdir
Kesinlikle akıntım ve mide ekşimem var bir de iştahıda sayıyorsak iştahım açıldı U Usaklibirkiz sen ben üçümüzün de bat aynı gün ve belirtiler aynı inşallah güzel haberler alırız yaBenimde agri yok siskinlik yok goguslerimee de agei yok sadce hafif sis. Akintkm cok var benim bugun bat 6 kasim ve deli gibi korkuyorum ayni hayal kirikliklarini yasamaktan.allahim ne zor sey yumurtlamayi beklemek ayri heyecan,yumurtladigin gunleri degerlendirmek ayri heyecan, adet tarihini beklemek ap ayri heyecan ne zor surec
aynı günleri değerlendirmişiz.Anladım daha çok erkenbende doktor kontorülündeyim de geç yumurtlama oldu bende . 15.günde 18mm olmuştu . 15-17-18.günleri değerlendirdik Yani 21-23-24 ekimde..bende 4 kasım ve sonrasını bekliyorum. Sanmıyorum hamile olduğumu regl olacağım benim regl belirtilerim önceden başlarda. Ama sizin dediğim gibi çok erken en iyisi reglinin geçmesini beklemek . Beklemek çok zor farkındayım geçen ay bende öyle yapmıştım çünkü bekleyememiştim .
Ayy insalllahKesinlikle akıntım ve mide ekşimem var bir de iştahıda sayıyorsak iştahım açıldı U Usaklibirkiz sen ben üçümüzün de bat aynı gün ve belirtiler aynı inşallah güzel haberler alırız ya
Bende yapmıyorum çıkmaz moralim bozulur üzülürüm diye gerçekten en iyisi regliyi beklemekaynı günleri değerlendirmişiz.
dün doktorumla konuştum çok erken sakın test falan yapıp moralini bozma daha çıkmaz dedi
Yazınızı okurken kendimi gördüm sanki ben yazmışım gibi hissettim ama ben hepsini regl olacağıma yorumluyorum .Yorumlari okudum beklemek gercekten çok zor regli belirtilerinin hepsini yasiyorum tuvalete kosuyorum oldum diye sanki islaklik gelmis gibi oluyor ama yok kasiklarimda sislik gibi bisey goguslerimde yumurtlama gununden bu yana agri sislik bide cok uyuyorum bunuda belirti olarak gormuyorum cunku insulin direncim sıkintili sekerim oynayinca uyuyorum hep ama bir istah acikligi var ki buda psikolojik apacik belli ha sundan belki suphelenebilirim yumurtlama sonrasi 3-4 gun falan felaket gaz vardi esim vucudun cok sicak yaniyorsun resmen diyor ama onun tam aksine usuyorum ben her defasinda vucudumu dinlemicem diyorum ama yine dinliyorum rabbim hepimizi feraha erdirsin insallah ovulasyon testleri gebelik testlerinden once belli olur diyorlar dogruluk payi varmidir bilen yapan var mi
21-22 ekim iki gun ovulasyon testi koyuydu 23 ekim siliklesmisti tabi belkide 22 sinde aksam saatlerinde siliklesti onu bilemiyorum 23 ekimde yaptigim silikti adet gunumu bilemiyorum histeroskopu yapildi eylul sonunda onun icin adet duzenim nedir suan bilemiyom onceden 30 gunde ama histeroskopi sonrasi 24 gunde olmustuYazınızı okurken kendimi gördüm sanki ben yazmışım gibi hissettim ama ben hepsini regl olacağıma yorumluyorum .
Ne zaman regl olacaksınız ? Yumurtlama gününüz ne zamandı yazarsanız onun üzerine konuşalım isterseniz
Ah pardon önceki yorumları bazen karıştırabiliyorum direkt yeni yorumları okuduğum için , sizin daha önce yazdığınızı hatırladım . Tamam daha çok erken ama . 12 gün olmuş 21 i baz alırsak . 14 gün geçmesi gerekiyor ki sizle benim tarihim aynı bende 21-23-24 benim tarihlerimde ama yine de bekliyorum ben . Çünkü regl olacağım o yüzden sizde bekleyin . 30 güne dönebilir şimdi yaparsanız da çıkmayabilir kendinizi üzersiniz . Bence bir kaç gün daha en kötü bekleyin derim .en azından pazartesine kadar beklemeye çalışın erken gebelik testi alırsınız en kötü .21-22 ekim iki gun ovulasyon testi koyuydu 23 ekim siliklesmisti tabi belkide 22 sinde aksam saatlerinde siliklesti onu bilemiyorum 23 ekimde yaptigim silikti adet gunumu bilemiyorum histeroskopu yapildi eylul sonunda onun icin adet duzenim nedir suan bilemiyom onceden 30 gunde ama histeroskopi sonrasi 24 gunde olmustu
ben acile gittim mecbur test yaptılar negatif çıktıBende yapmıyorum çıkmaz moralim bozulur üzülürüm diye gerçekten en iyisi regliyi beklemekhoş ben regl olcam onu hissediyorum ama 14. Gün olarak hesaplasam bile en erken pazar günü gerek Yok yapmaya o hafta zaten regl olacağım için siz inşallah hamişsinizdir
Canım ben adeti beklemeyi daha çok uygun buluyorum adet geçtikten sonra gidebilirimTest yaptın mj kuzuuuu
Sen bilirsin canım tabiCanım ben adeti beklemeyi daha çok uygun buluyorum adet geçtikten sonra gidebilirim
Benden sonra evlenenlerin de çocukları 3-4 yaşlarına geldi, atalım hepimiz kendimizi o zamanInsallah hamileyimdir eşimin sözleri cok agrima gidiyor simdi bizle evlenen birinin cocugu olmus cok uzulmus onu anlatti yemek zehroldu
Öyle düşünmeyin benim etrafımdaki herkes ilk çocuğunu doğurdu ikincisine hamile olan doğuran da var bu arada 30 yaşında olduğumu tekrar belirteyim . Stres yapmayın Allah zamanını biliyor . Eşin anlayışlı olmalı benim eşim üzülme Allah’a sığın dua et diyor mesela o konuda destekçidirInsallah hamileyimdir eşimin sözleri cok agrima gidiyor simdi bizle evlenen birinin cocugu olmus cok uzulmus onu anlatti yemek zehroldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?